כאן השוטרת27 חוקרת אסיר

shoteret 27

New member
כאן השוטרת27 חוקרת אסיר

היי סקסייים, היום אספר לכם איך נערכת חקירה במשטרה אז ככה השוטרת עם מדיה הכחולים עומדת במלא הדרה מול האסיר שלה היא מצמידה אותו לקיר ואוזקת את שתי ידיו מאחורי גבו האסיר עומד בשקט מוחלט ולא זז. היא מתרחקת ממנו לרגע קט ולוקחת את האלה משולחנה ושוב מתקרבת לאסיר שלה הפעם על פניה חיוך זדוני רחב היא יודעת שהאסיר חושש ממנה חושש ממכתה הניצחת היא מתקרבת אליו עם האלה לאט לאט ואז היא מלטפת את פניו אט אט יורדת עם האלה על חזהו וממשיכה למטה אל איזור חלציו ושם היא מצמידה את האלה בכוח לגופו אך לא פוגעת בו היא יודעת שתזדקק לאיזור זה מאוחר יותר היא מתרחקת ממנו ואז ללא אזהרה היא מושיטה ידיה לחולצתה הכחולה וקורעת אותה בעוצמה חזקה כל כפתורי חולצתה נושרים למטה ונופלים על הריצפה החולצה פתוחה לרווחה ולעיני האסיר מתגלה חזיית תחרה לבנה עם חישוקי ברזל הסוגר הקדמי שבחזייה נוצץ מול פני האסיר האסיר מביט בשוטרת בעורגה הוא חושק בה מאוד היא מחייכת אליו בתאווה ואז היא פושטת את החולצה לגמרי ומתחילה להתעסק ברוכסן חצאיתה החצאית נושרת בקלות רבה ממתניה הרזות היא נעמדת מולו בחזיית תחרה לבנה ותתחון חוטיני לבן עם משולש קידמי. היא מתקרבת אליו ונצמדת בגופה לגופו היא נאנחת קלות אחחחחחחחחחח האסיר אזוק אינו יכול לגעת בה רוצה מאוד להסתער עליה אך אינו יכול כעת אני רוצה לשמוע מיכם המשך לסיפורי בואו נראה למי דמיון??? קדימה מחכה להמשך מכם ממני ופס אחורי

סוהרת

New member
המשך

השוטרת מורידה את כובעה ומגלה שיער שטני חלק ארוך האסיר חש את גופה של השוטרת נצמד אליו בתאווה חום מתפשט בגופו השוטרת מעבירה אצבע חקרנית על שפתיו של האסיר מפסקת את שפתיו בעדינות האסיר עוצם עיניו ומתמסר לשוטרת אצבעה של השוטרת יורדת לאט לאט במורד צווארו של האסיר מלטפת...מגיעה לחולצתו של האסיר פותחת כפתור ועוד כפתור מגלה את חזהו החלק של האסיר השוטרת מתבוננת באסיר המתענג על מגע ידה על חזהו משפילה מבט לעבר מכנסיו של האסיר אצבעותיה מלטפות בעדינות מגיעות למותניו פותחות בפראות את כפתורי מכנסיו (לשוטרת המתוקה...אני מבינה שהמשחק שלנו עבר לפה..נחמד... אוהבת אותך....הסוהרת שלך)

eyal.e

New member
המשך הסוהרת

לא עברו שניות ספורות ומכנסיו נשרו ממותניו לעיניה התגלה מזדקר במלוא הונו, כלי משחית איכותי ומרשים. לפתע השוטרת בידה השמאלית לופטת את האסיר בצוארו ובידה הימנית היא החלה ללטף קלות את נושא גאותו. על פניה עלה חיוך של עונג ותשוקה, עינה הבורקות והמאימות נפגשו בעיניו, רעד אחז את רגליו ואגלי זיעה קרה החלו ניגרים ממיצחו הפחד ניכר על פניו (המשך יבוא,מצא חן בעיני העסק הזה)

מסי

New member
פנטזיה מדהימה!!!

היי שוטרת. דבר ראשון אני עבריין מועד אבל חקירה כזו עדיין לא עברתי!!! כדי להסיר ספק(אם קיים) אז אני מת לעבור כזו חקירה ואם את רוצה המשך...נראה לי שאני לא טוב בתיאורים כמוך (דרך אגב יש לך כישרון כתיבה) אבל בלי לנסות אי אפשר כי חייבים לנסות הכל אז ככה.... השוטרת מפילה את האסיר על הריצפה היא עומדת מעליו והוא מסתכל עליה בחשש . היא מורידה את התחתונים שלה ומתיישבת לו על הפה , לוחצת את הלחים שלו עם הירכיים שלה, מכריחה אותו לרדת לה להכניס את הלשון שלו לתוכה. טוב..מפה אני אתן לך להמשיך

dandu

New member
שוטרת חמודה

היי שוטרת! הייתי רוצה להכיר אותך אז תכתבי לי

למעלה