כאן מדברים על בגרויות

נושבו

New member
מיקודי קיץ!

זה נכון שבגלל השביתה מיקודי הקיץ יפורסמו ב15 בינואר?

smile4ever

New member
מיקוד קיץ 2008 תשס"ח יתפרסם בינואר!!!

כפי שכתוב בכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482657,00.html כפי שכתוב בפסקה לפני האחרונה

naturegirl2

New member
שאלה חשובה בנוגע לבגרות מתמטיקה

שלום! סיימתי את לימודיי לפני שנה ועליי להשלים יחידה 3 במתמטיקה בינואר הקרוב. שאלתי היא מהם הנושאים שיש ללמוד עפ הספר של יצחק שלו הכחול ליחידה 003? כמו כן, האם בעקבות השביתה מועד הבגרות נדחה? תודה!

noyy

New member
לא יודעת אם בדיוק בתאריך הספציפי הזה

אבל כן, הם הוקדמו ויפורסמו בקרוב.

Kisa89

New member
מממ תקני מיוקד של 0003 שמה יש את הנושאים

וגם תרגילים שמותאמים לנוסעים ... או שתסכלי על החומר ולכי על פי המיקוד

Kisa89

New member
נראה לי למרות השביתה אז נספיק את כל החומר

ועוד יהיה זמן לחזרות LOL.... זה יהיה מעולה !!! האמן .. למרות שלא למדנו מתחילת השנה... חחח

shayc2400

New member
כן..

שלחתי מכתב אל מנכלי"ת משרד החינוך והיא אמרה שיכול להיות מאוד ב-15.. :)

Kisa89

New member
השאלה עם זה באמת יקרה...

נקווה לטוב ולמיקודים טובים ... השביתה הזו באה חזק לתלמידי י"ב .. ה' ישמור אני כבר רואה את הסבל בחרישה הבלתי נפסקת כדי להספיק... חח ולחיוביות .. מיקודים לפני הזמן !!!!! אנשים על איזה מיקודים אתם ממליצים למתמטיקה?? לחמן או אנקורי ?..

gorck

New member
זה תלוי במקצוע....

אני אישית במקצועות רבי המלל אוהב את לחמן, ואילו רכ"ס ואנקורי במדעיים.... נגיד בפיזיקה אנקורי די גרוע, אבל בכימיה הוא היה טוב...

liorhikri1991

New member
היא שאלה רק על מתמטיקה...

בכללי אנקורי לא משהו בכלל,בהיסטוריה,בספרות,בלשון,אבל במתמטיקה הם ממש טובים,בכימיה בטח אנסה בקרוב.

gorck

New member
אתה ב-3 יחידות עכשיו?

זה פשוט בדיחה, לכימיה לא באמת למדתי לבגרות...גם לא למגן...

Kisa89

New member
אני בת ..

ומה שלאחד קל לאחר קשה.. ואני מבינה תחומר אבל מיקוד לא מזיק ... ואני מעדיפה ללמוד למגן .. ולא להיות בטוחה שאני יודעת את החומר ..

liorhikri1991

New member
אני לומד גם 3 יח"ל כימיה וגם 2 יח"ל ביוכימיה

שזה נחשב 5 יח"ל. בעיקרון,אני התלמיד הכי טוב בכיתה בכימיה,כי רוב הכיתה נכשלת ואני יוצא עם ציונים גבוהים מאוד וזה יחסית קל,אבל בכל זאת אני לומד,לכל מבחן ומבחן.

gorck

New member
כל הכבוד...חנון....

סתם....קח בקלות.... אצלנו זה 3 כייה ואז עוד 2 כימיה... ביו כימיה זה של ביוטכנולוגיה אבל הם משלבים את זה עם ביולוגיה...

למעלה