כאן נמחקה הודעה

Paranoid Eyes

New member
אהממ

לגבי אנשים פה.. לא ממש ... (חוץ מדנה עכשיו) אבל בתאכלס לא, כי מעולם לא הייתי קבועה פה ממש או התערבבתי עם אנשים מפה. אבל, באופן כללי, זה טבעי.. זה קורה לי בפורומים אחרים , קומונה. כשאתה מלווה בנאדם, והוא נותן לך פתח הצצה לחיים שלו, מבקש ממך עצה.. כן, זה יוצר סוג של אכפתיות.

מיטללל

New member
סליחה - מה איתי ?!

אהמ לא יודעת מה עלה ברוחי שכתבתי את ההודעה נכנסתי למצב רגשני לפתע
הייתי מוחקת, אבל גם ככה אין הודעות בפורום

Paranoid Eyes

New member
אוף למה אתם הורסים לי...

נכון... דודי.. מיטללל.... היחידים.. אולי אולי אורי

Paranoid Eyes

New member
אוף למה כולכם צצים פתאום!??!

טוב בסדר בסדר.. כן אכפת לי!! *מנסה להזכר אם יש פה עוד כאלו שיצוצו לי , אהממ אהממ שיט יש את קובי.. אהמ דקלה.. עמרי נראה לי גם....* אח תלכו לעזאזל!

pain is MY love

New member
ברור שזה קורה!

בעבר הייתי הרבה יותר פעילה בפורום בחודשים האחרונים בעקבות המגורים עם החבר קצת התרחקתי אבל אני עדיין מזדהה מאוד עם מה שאנשים כותבים ואוהבת להגיב כשאני יכולה לעזור וגם ישנם אנשים שקבועים פה כמוני ותמיד יהיה לי חשוב לקרוא הודעות שלהם..

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif לעתים, לעתים גם לא..

לא יודעת, יש מצב שהפורום הפך להיות קצת אוף-טופיק, או קצת.. בלוגי כזה... אולי קצת יותר מדי. וזה קצת מציק. וזה גורם לי, ולעובדה שאני לא מכירה אף אחד מכם באופן אישי, להרגיש קצת כמו אאוטסיידרית.. צריך לקיים דיונים שקצת יותר קשורים לנושא הפורום, אולי?

זכוכיות

New member
חודשים כלום לא זז כאן

אבל במהלך יום אחד שבו ההודעה שלי היתה על גבי הפורום, קיבלתי תגובות מרוב הקבועים... סימן שכולם עדין נכנסים ומתעדכנים יום יום... אני יודעת שבמשך התקופה האחרונה יצא לי להציץ בפורום לא מעט, אבל לכתוב מעט מאוד, כי כלום לא זז. זה לא משהו שאי אפשר לתקן בקצת כוח... תנעלי את כולם בחדר אחד, בטוח יצא מזה דיון או שניים...

ScorpioID

New member
מה לעשות.

אנחנו לא מגובשים רק בגלל חוסר היכרות. אני מכיר אישית רק את סיון, זוהר ועוד אחת שלא אנקוב בשמה כי אין לי מושג אם היא רוצה שאני אגיד את שמה. על כל מקרה, אם היה מפגש, בטוחני שהפורום היה יותר בית והיו כאן פחות מזדמנים ויותר קבועים.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo45.gif

יש מצב שאם יהיה מפגש, זה יהיה יותר בית. מיטללל, תארגני מפגש

למעלה