כאן נמחקה הודעה

שזמ

New member
למה?

למה לא היה קשר ארוך בעבר? ולמה את מתביישת בזה? כל אחת יש לה את הפעם הראשונה. לפעמים הראשונה היא בגיל 14 ולפעמים בגיל 41. אז מה?

קבלה של עצמנו

הי אירוס 2, אני מבינה מדבריך שאת מתביישת במקום בו את נמצאת וכשאת נשאלת לגבי קשרים שהיו לך, את מתחמקת או מתנצלת. את מרגישה כאילו משהו אצלך לא בסדר, משהו אצלך פגום וזהו אולי משהו שעובר לגברים עימם את יוצאת ולא העובדה עצמה אלא הסיפור שאת מספרת על עצמך- כמו נבואה שמגשימה את עצמה? הרי אדם שמאמין שהוא לא בסדר, לא מתפקד במלוא הפוטנציאל שלו, הוא כועס על עצמו, מתבייש בעצמו והצד השני מרגיש את זה ומיד עשויות לעלות שאלות כי על " על ראש הגנב בוער הכובע". את יכולה לספר קצת על הקשרים הקצרים שהיו לך ושחווית- איך היה לך שם? איזה חלקים יפים שלך באו שם לידי ביטוי? מה למדת על עצמך שחשוב לך בקשר? מה לא עבד בקשרים הללו? אשמח להמשיך ולסייע. אילת

אירוס2

New member
לא קשור בקבלה

שלום אילת, תודה :) העניין הוא שעד גיל 25 לא הרגשתי בכלל שיש לי בעיה או שיש לי פגם, כדברייך. ולא עשיתי מזה ביג דיל. אלא שברגע שעברתי את הגיל הזה הסביבה שידרה לי שזה פשוט לא "נורמאלי" שלא היה לי קשר ארוך טווח. מצפים מאדם בגילי שכן יהיה לו מינימום של עבר זוגי. וכשאני משווה את עצמי לחברות שלי בנות גילי (שכולן מסודרות בזוג), אז כן -אני שונה. היו קשרים קצרים שנהניתי בהם ושלא המשיכו שלא ביוזמתי, היו קשרים קצרים שבהם הבחורים התגלו ככאלה שמחפשים סטוץ או שחווינו חוסר התאמה בסיסית כך שלא ניתן היה לקדם את הקשר. אני יודעת מה חשוב לי בקשר ומה לא, ומבאס אותי שזה המצב (במיוחד שלמרות שיש מלא סינון גם מצד הבחורים וגם מצדי עוד לפני הדייט- אני יוצאת הרבה יחסית).

נקודת מבט

הי אירוס2, הסברת בצורה מאד בהירה וכנה את המקום שלך ואת הנסיון שלך עם גברים. אני מבינה שהחברה משדרת שמשהו לא בסדר. את משווה את עצמך לאחרים ומתחילה להרגיש לא נוח, זה עובר. האם את יכולה להתבונן על המקום שלך מתוך התמקדות בדברים הטובים שלך? איזה תכונות טובות יש בך שאפשר ללמוד עליהן מהניסיון שאת מתארת? בברכה אילת לבנון

אי אמירת האמת לא תקדם אותך להצלחה בזוגיות

אמרי שעד כה לא מצאת את האחד שריתק אותך לחודשים, האמת .

שזמ

New member
אתה מכיר אותה אישית?

אם כן- יש כללי נימוס מקובלים בפורומים לא לעשות אאוטינג אם לא- איך אתה מעיז לקרוא לאדם אחר אומר לא אמת? בכל מקרה, אתה יוצא רע. מאוד רע

oneofus

New member
יצאתי עם אשתי 3 חודשים

לא שאלתי אותה עם היא רוצה להתחתן. תוך 3 חודשים נוספים נישאנו. זה היה לפני 25 שנים ..... לגבי תשובה ענינית: עד גמר הסידורים הרשמיים, את לא מתיחסת לקשרים שהיו. תגידי: היה ונגמר!

אניןטעם

New member
אל תמציאי עבר שלא תטפח המציאות בפניך

ראשית, קבלי את עצמך. זו את ואין לך תחליף לעצמך. שנית, נסי להגדיר לעצמך מדוע הקשרים שלך קצרי טווח. אם אינך יכולה לעשות זאת לבד, העזרי באדם אחר. נהלי איתו דיאלוג והעזרי בו כדי לגבש שאלות ולהשיב עליהן. קראי בפורום תגובות של מגיבים. האם יש מישהו מהם שמדבר אליך? בדקי עימו במסר נכונותו ויכולתו לסייע. אל תתביישי. נ.ב. - כל האמור בלשון זכר, תקף גם בלשון נקבה. כגבר אני כותב בלשון זכר.

עבר זוגי

את מתארת המון את המאמצים שלך למצא בן זוג. אולי יש לבחון מה המאמצים האלו כוללים, ומה קורה לכל התנופה הזו שאת נותנת בהתחלה אחרי חודשיים. האם בדקת פעם עם עצמך איזה בן זוג את רוצה? איזו זוגיות את מחפשת, איזו בת זוג את רוצה להיות? כל אילו, הן שאלות שיעזרו לך להתמקד יותר ולא לירות לכל הכיוונים, כאמור, אני מציעה לך לעשות קצת בדק בית להתנהגות שלך בתוך מערכות יחסים, לא בגלל שמשהו דפוק בך, אלא בגלל שייתכן שאת רוצה משהו אחד אבל עושה משהו אחר. בהצלחה

למעלה