כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא mpwl
  • פורסם בתאריך

mpwl

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

adias923

New member
תוכלי לפרט מעט?

היכן את כעת? איפה העבודה? עם מי נפגשת ומה הוצע לך? תודה

mpwl

New member
כאן נמחקה הודעה

mpwl

New member
אומרים כמובן שהעבודה חוקית לגמרי

אבל בקטע הזה אני די מאמין להם, גם כי משלמים מיסים ממה שמרוויחים וגם כי כמה כבר אמרו לי שזה עובד בצורה חוקית.

Cappuccino

New member
אני דווקא מטיל ספק גדול בזה

משום שאין כיום שום אפשרות לקבל ויזות עבודה, לעבודה בעגלות. אתה עלול להגיע ולמצוא את עצמך עובד באופן לא חוקי, על כל המשמעויות והסיכונים הכרוכים בכך. לנושא המיסוי אגב, אין שום רלוונטיות. בארה"ב יש הפרדה מוחלטת בין שילטונות המס, לגורמי הגירה ומשטרה. כל אחד יכול לקבל מספר זיהוי מיוחד לצרכי מס ולשלם מיסים כחוק, גם אם הוא עובד באופן בילתי חוקי וזה מה שרבים כאלו עושים.

mpwl

New member
אני מכיר כאלה שעבדו בגלובל ספא

וכולם אמרו ששם לפחות אין שום בעיית חוקיות. בכל מקרה זה פחות מטריד אותי, האיזור זה בעיקר מה שמשנה.

adias923

New member
מה השאיפות שלך מהעבודה?

ה אתה מצפה להשיג ? אני כרגע באריזונה ויצא לי להיות פה גם לפני הכריסמס .....מרגישים את הבדל ! הקניונים די התרוקנו גם מעגלות וגם מלקוחות ובהתאמה גם המכירות ירדו אם אתה נוסע לשם החויה אז לך על זה ..... האיזורים שצינת מאוד נחמדים אבל אם המטרה היא לעשות קופה ני אגיד לך בכנות שזו לא התקופה הכי טובה .... הכלכלה האמריקאית די בשפל והקניות המטורפות שהם היו עושים כבר לא קורות אני לא רוצה להוציא לך רוח מהמפרשים אבל אפילו תבקש טלפונים של עובדים שם (כשעדין שם) ולא אלו שעבדו שם לפני כמה שנים ותוכל לבדוק איתם מה הם מספרים אם יש עוד שאלות, בשמחה!

mpwl

New member
יש כרגע איזורים שהולכים טוב?

או שכרגע, לא משנה איפה, כולם בערך אותו דבר? ושמעת משהו על נוואדה? איך המכירות שם באופן כללי?

adias923

New member
כמו שאמרתי המצב בכללי לא טוב...

אח של חברה שלי שהוא בעל גרין כארד פתח עגלה בנוואדה לפני חודשים, בחודש הראשון העגלה היה יותר סגורה מפתוחה בגלל רעידות האדמה והסופות שהתחוללו שם.... בחודש מרץ העגלה הייתה פתוחה כל היום, והפדיון היומי כי גבוה שלו זה 200 $ מה שכיסה בקושי את ההוצאות. הוא לא סיים את החודש.... ומדובר בבעל העגלה כך שאי אפשר להאשים אותו שהוא לא ניסה למכור. אני לא מנסה להניא אותך מזה, אבל שוב אני אומרת- המצב לא פשוט... גם מקומות הומים בתיירים, התיירים לא רצים לעגלות כמו פעם, אתה תצטרך להילחם בשיניים על כל מכירה. כלכלית- אם בא לך לעבוד 12 שעות ביום... לך לנאפיס, חברים של אחי שהשתחררו מהצבא עושים שם יופי של כסף בלי לשלם מיסים (חיילים משוחררים) בלי לשלם שכירות (גרים אצל ההורים) ובלי להתחנן לאנשים שיקנו. זו דעתי והיא מבוססת על הרבה שיחות, עם הרבה ישראלים מרחבי ארה"ב..... ההחלטה שלך, בהצלחה!!!!

globa

New member
כאן נמחקה הודעה

mpwl

New member
אני יודע שהם כבר לא ביחד,

אבל מה זאת אומרת "טרפה" כל בן שמגיע לשם? זה כל אחד עובד בשביל עצמו, לא? מה היא עשתה לו בדיוק?

globa

New member
יש לה בעייה כנראה עם גברים

היא אמרה להם לפני שטסו שכדאי להם לבוא,אבל ברגע שהיו לה שתי עובדות חדשות,היא התחילה לשגע אותם,הורידה להם מוטיבציה,אמרה להם שכמו כל הגברים גם הם אפסים ולא מסוגלים למכור קוסמטיקה ולילה אחד מישהו מהארץ התקשר אליהם ואמר שכדאי להם לקחת את הדברים שלהם וללכת כי יש לה קשרים ועניינים ושלא יתעסקו איתה,הם הלכו משם ונתקעו בלי עבודה בארה"ב והיו חייבים לחזור לארץ בלי שקל אחרי שהוציאו הרבה דולרים|

למעלה