כאן נמחקה הודעה

שזמ

New member
הדמעות חונקות את גרוני

הצער לופתני היאוש אופפני ימי קדרו עלי לילותי חשכו אויה, אבוי, אללי פחחחחחחחחחחחחחחחחח את שיתפת איתו פעולה לאורך כל הדרך הסכמת לקבל את המכתבים שלו לא נפנפת אותו ועכשיו את מבתכיינת? על מי?

קאט9

New member
אי הבנה מהותי

הכותבת מתארת כיצד היא באין ספור דרכים ניסתה להתחנן אליו להמנע מקשר איתה , הוא לא רק שבחר להתעלם מתחינתה אלא באופן סדיסטי וחולה המשיך בקשר, אבל הציניות הנוזלת שלך לא לעניין בפורום כזה... ולך פונה יקרה לכי הלאה ושיכחי אותו ואת בוגדנותו האיש חולה ושרוט אם אחרי פרידה ותוך כדי קשר אחר המשיך לכתוב לך אהבה כדברייך....

שזמ

New member
קישקוש גמור

הגברת יכולה שלא לענות לטלפונים לא לפתוח מכתבים לחסום אותו במסנג'ר להגדירו כספאמר בתוכנת המייל "ניסתה להתחנן אליו..." פחחחחחחחחחחח אם רוצים, עושים- לא מתבכיינים

קאט9

New member
נורא קל להיות שיפוטי

אבל אני יכול להזדהות עם תחושה שכשאתה אוהב אתה נוטה להאמין, ואף מתקשה לבצע את שלל הפעולות שתארת . מה גם שהכותבת מתארת שהגיע לביתה וטען שנפרד מזוגתו - והנה הנה הוא חזר. אני מסכים שזה היה הדבר הנכון לעשות רק שלעיתים זו משימה קשה. אל תבזבזי זמן בניתוח העבר - לכי הלאה.

ronitlt51

New member
איפה קצת חמלה?

הקושי הוא אמיתי. והקשקוש ממש לא במקום.

bat41

New member
אף אחד לא אמר שזה לא קשה!

אבל, אנחנו בפורום אימון , לא בפורום תמיכה. הפורום אמור לתת לשואל כלים , בעזרת שאלות, לצאת ממצב תקוע ותוקע למצב מקדם. לעזור לשואל לראות איפה האחריות שלו בחייו. אני מסכימה שאין פה מקום לתוקפנות ובוטות, אבל להזדהות ולחמול... עלול להשאיר את השאל במקום קורבני של רחמים עצמיים והאשמות.

bat41

New member
את צריכה לשאול את עצמך

למה את מרשה לאדם שגורם לך סבל רגשי עד לחולי פיזי, כפי שציינת,להמשיך להיות חלק מחייך ? יש לך כ"כ הרבה כח לסבול...ואת לא מוצאת כוחות להתגבר????

ערב טוב הדר../images/Emo140.gif

הצצתי בכרטיס האישי שלך, קראתי שאת עוסקת בפסיכולוגיה. מניסיונך המקצועי, מה היית מייעצת לבחורה שנמצאת באותה סיטואציה כפי ששיתפת בהודעתך? עידית

מה זה קשור המקצוע?

האם אני צריכה להאיר ולהעיר שברמה הפרטנית אנו סנדלרים שהולכים יחפים...? נראה לי שחוסר הצדק - שהאיש נקלה , צבוע ובוגד ונהנה מכל העולמות. ואובדן האמון לא מאפשר לי להתעניין בכלל בקשר זוגי והמחשבה שאשה אחרת מסכינה עם בגידה כה משפילה כמו למשל אשת הנשיא לשעבר קצב שעומדת לצידו לאחר כל מה שקרה.. ואם כבר מדברים על מטפלים הוא חי עם מטפלת זוגית? שאמורה ליעץ לאחרים אבל גם אותה הצליח כנראה "לסבן" והיא ממשיכה לחיות עימו למרות שנודע לה שהוא למעשה מיקבל קשר אחר למעלה משנה ! ולא רק קשר אלא זלזול בה והאדרת האחרת.

מבינה מאד את הסערה שמתחוללת בתוכך

לכן שימי לב, שאלתי מה היית מייעצת למטופלת שלך. על מנת שתצאי מהסערה הפרטית ותסתכלי על הסיטואציה ממקום אחר. התוכלי לעמוד במשימה שכזאת?

ronitlt51

New member
הדר ערב טוב לך

היי הדר. כאבך הרב נגע בליבי עד מאד. האם את חושבת שזה הזמן לזוגיות חדשה? האם את רוצה בכלל כבר זוגיות אחרת? מה דעתך לעשות רשימה של עשרה דברים שיכולים לעשות לך טוב,ובמשך ארבעה שבועות לבצע אותם לעצמך בלבד.שימי כרגע את עצמך בראש סולם העדיפויות,ותעשי רק לעצמך.מה דעתך? אחרי זה לכי לאימון אצל עידית היא ניפלאה. חיבוק , רונית לוי-תלמי www.ronitlt.co.il

../images/Emo201.gif מזדהה עם סיפורך...עברתי קשר דומה...

והיום אני מאחוריו ונשואה, בעיות אמון היו לי גם לפני הקשר המזעזע שהתגלה כשקר מוחלט, היום אני מבינה שדווקא אלה שנראים אמינים הם בדיוק ההפך, איך אומרים מים שקטים חודרים עמוק עמוק עמוק..אני חייתי בשקר מוחלט ובהצגה שלמה שהוא היה התסריטאי הראשי, קיבלתי הלם רציני אחרי שזה נגמר אבל הבנתי שעל מנייק כזה אני לא מזילה יותר מדי דמעות. לא מגיע לו, וגם על מה אני בוכה? על משהו שלא היה ולא נברא? הרי הכל שקר...קל לומר, אבל הייתי שם ויצאתי מזה בקלות בלתי מוסברת! פשוט עשיתי סוויץ' ומחקתי. אי אפשר לחשוד בכולם ואי אפשר לחיות בפחד כל החיים, אין חוקיות בעולם הזה, ואי אפשר על סמך ההתנסות שלך עם השקרן הזה להשליך על כל מי שיקרה בדרכך, לא מגיע להם ובעיקר, לא מגיע לך. המון הצלחה בהמשך, בשורות טובות

למעלה