איך מסכמים הופעה מעולה שכזו?
היה מעולה. היא שרה שיר חדש עם יוני בלוך שהלחין בשם "נוצות". שיר שאני צריכה לשמוע אותו שוב ולהחליט מה דעתי בנושא. קצת שקט לטעמי. הם גם שרו את "תגרד לי בגב"- ביצוע מדהים, סקסי, מצחיק וכל שאר שמות התואר. היא העלתה ילדה בת 12 לשיר שיר לשירה והילדה היתה קצת בלחץ , מסכנה, השפילה מבט אבל השפתיים שלה החלו לזוז במהרה יחד עם מירי....בשיר הזה הוסיפה גם הקדשה לאימי (תודה מירי בהזדמנות הזו). שירדה מהבמה ראיתי כי נותר על הילדה סימני האודם האדום של מירי. יוני היה מצחיק בסיפור- הוציא מהמכנסיים שלו גם ניר טואלט לאות הזדהות עם הסיפור של מירי. מירי טענה שיוני מזכיר לה את אורי וכאשר אורי חזר, היא הגיעה למסקנה שלא אבל אז אורי אמר :"אבל יוני עשיר" מירי" גם אתה עשיר"... כאשר התחילה לספר את הסיפור מאחורי השיר של "אם ננעלו" ולא המשיכה לקטע של עפרה חזה- מי שלא ראה את המבט של אורי לא ראה מבט שכזה מעולם.... כאשר סיפרה על צדי צרפתי והריפוד שוב התאמנה על אורי , והפעם הוסיפה "לא ידעתי שיש לי ריפוד בגב".... לא רציתי שיסתיים....ההופעה עברה לי נורא מהר.... הביצוע של רמי קליינשטין כל פעם מרגש אותי מחדש ואחרי ששומעת אותו לא אכפת לי שלא שרה את OVER THE RAINBOW כמו שהיה כתוב בליינאפ.... מירי אמרה שאחרי ההופעה היא עושה גם מסאג'ים....לא יודעת מה איתכם, לי לא עשתה... ועכשיו? לחכות עד 19/2 סיוט...ארוך ...לא יעבור