כאן נמחקה הודעה

Gal-Mo0D

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

מור ד

New member
היי היי היי!

החתולה שלי גרה בחצר ותמליט בחצר, הגורים שלה אם לא ילכו איש איש (או חתול חתול ) לדרכו נמשיך לטפל בהם בחצר, אני מודה שיש מפגרים שביום ההמלטה זורקים את החתולים ליד פח זבל, אבל צריך לצאת בהסברה שהתחולים אמורים לגדול ףובקשר לשאר חתולים- חתולים הם חיות שהסתגלו לגור בעיר! מגורים בבית הם מצב לא טבעי אצלהם, ונכון שפה ושם רואים חתולים עזובים מסכנים... אבל אני לא אאמץ כל עכבר שאמצא! החתולים ברחוב חיים בטבע שלהם, אם לא להוליד אותם לעולם של כאב אז למה להוליד בני אדם בכלל? אני מאמין שאני בחיים לא אוותר על כך שיהיהו לי ילדים כדי שמישהו יחיה ממני אחרי שאני אלך... ואני בטוחים שגם חתולים מבינים את זה, מצטער להגיד אבל חתולי רחוב לפעמים חיים חיים טובים יותר מאשר חתול שנמצא באופן כפייתי בבית, אחרי הכל ההפופטמים בסוואנה, גם אצלהם יש הרבה פעצים וגם האיילים שנלחמים על נקבות נפצעים לפעמים! אז מה שאת\ה אומר\ת זה שלא להשאיר חתול חופשי אחד? לגבי תוחלת החיים זה בגלל שבבתים הם מקבלים חיסונים בין השאר, שמאריכים להם את החיים!!!!!!!!!!! גם בני אדם באפריקה שאוכלים שותים וכו´ מתים מהר יותר זה עניין של רפואה,

d u d

New member
פירמידה...

בוא אני אסביר לך משהו: החתולה שלך תמליט פעמיים אמרת? סבבה, זה אומר 4נקבות ו4זכרים [ממוצע], בעוד פחות משנה 4 הנקבות יכנסו להריון והגלגל חוזר... בקצב הזה תוך 5 שנים יש לך יותר מ-500 מאות חתולים בחצר!!! זה בתאוריה כמובן, כי הרבה לפני המיספר הזה אתה תרד מהרעיון....

תשובה יפה..../images/Emo45.gif

אולי הוא מתכוון לפתוח ספארי בחצר, ותוכל לממן את כל החתולים ע"י כך שתגבה כסף בכניסה לחצר שלך, אחרת משפחתך תפשוט את הרגל יותר מהר ממה שאתה מסוגל לדמיין לעצמך. ותאמין לי,אתה עדיין צעיר,אני מדברת מנסיון , בקצב הזה אתה תתחיל לבקש אוכל יחד עם כל "הספארי" אצלך בחצר .

VALCA

New member
כאן נמחקה הודעה

vegi force 1980

New member
סתם שאלה....

אני בעד עיקור וסירוס הכלבה שלי מעוקרת והכלב שלי מסורס סתם שאלה..... אם כל הכלבות בעולם היו מסורסות וכך גם כל החתולות... זה בעצם הכחדה?... אז נכון תמיד יהיו את בתיי הגידול שיוציאו לנו חיילים גיזעיים... אבל מה קורה כשהבן אדם רוצה כלב מעורב??? מה קורה שאני רוצה לגדל גור של הכלבים שלי?.....

מור ד

New member
חתולתי ז"ל

המלליטה במהלך חייה 6 פעמים עד למותה בחצר שלי, היא החתולה הג´ינג´ית היחידה בשכונה, וכל הילדים שלה ג´ינג´ים, ואני מזהה את הגורים שלה שכבר גדול בכל מקום, ונראה לי שטוב להם

מור ד

New member
חוץ מזה...

החתול "שלכם" הוא לא שלכם השם שלכם לא כתוב עליו אתם לא יכולים לעשות בו כרצונכם! תאמינו לי שאם לא מעקרים סיניות אפשר לא לעקר חתולים, כי באמת אפשר לגרום לתינוקות להיות עקרים, מענין למה בסין לא עושים את זה או במדינות העולם השלישי הרעבות, שהתינוקות לא יסבלו!

tom y

New member
כאן נמחקה הודעה

tom y

New member
מור,סליחה על שיבוש שמך

רק עכשיו שמתי לב ששמך מור ד ולא מורד...

feline9

New member
מור - בסין יש הגבלה על הילודה

לילד אחד למשפחה. לצערינו אי אפשר להגיד את זה לחתולים.

Gal-Mo0D

New member
כשיהיה מחסור בכלבים וחתולים

נדבר. בינתיים, יש מספיק כלבים וחתולים בשבילך ובשביל כל אדם אחר שרוצה אותם. אפילו גור אחד מהמלטה זו טרגדיה לדעתי - כי יש כל כך הרבה גורים בעמותות וברחובות שרק מחכים לבית חם.

מור ד

New member
בית חם? (עליתי על רעיון!)-

או קי, אז נסכם את זה ככה, לא יוולדו חתולים- לא ידרזו ע"י מכוניות\ ימותו בהרעלה\ ימותו בקרב\- בקיצור ימותו. למה שאני אביא ילדים לעולם ( או אישתי) או מי של תהיה (ראו תמונתי בכרטיס אישי), אחרי הכל הם יסבלו, הם ימותו ביסורים, בית ספרים, יש קרבות בין ילדים יש תאונות דרכים, לא נסיא חתולים כדי שלא ימותו? למצוא להם בית חם? הרחוב הוא הבית שלהם! הם חיות עיר ובכלל... סירוס כימי נעשה ע"י זריקה ואפילו כדורים, למה של נסע לסין ונירה לכל עבר ? אחרי הכל הילדים בסין כל כך מסכנים! בואו נסרס! בואו נעקר@ כל סיני\ת שיעברו בדרכנו! נסיים נסע להודו ולאפריקה! וואי אני אפתח עמותה למען סירוס סינים והודים! אחרי הכל הם ימותו בעינויים? נכון? או שניתן לסינים בית חם? למה לא? מה? כי הם בני אדם? החתולה שלי היא כמו כל חתולת רחוב אחרת, שייכת לטבע שלה שהוא הרחוב כי היא חייה עירונית! וחתולי רחוב לא סובלים כל כך! הרי היא תגדל את הגורים שלה עד לבגרות! למה לא נסרס אריות בג´ונגל כי הם יסבלו כל החיים! כולנו סובלים! גם בשבעי תוחלת החיים גדלה! בגלל תרופות! עובדה בעולם השלישי גיל 60 נחשב כמופלג? הא? בגלל התרופות!

Gal-Mo0D

New member
כמו שכבר נאמר המון פעמים

טרגדיות אנושיות (או חייתיות) אחרות לא מצדיקות טרגדיות נוספות. מצבם של חתולי הרחוב הוא מחפיר! איך אתה יכול לחיות עם עצמך בידיעה שאתה גורם ישיר למותם של חתולים ?! מה לעשות, סיניות וחתולים זה ממש לא אותו דבר, דבר ראשון, מצבם של הילדים הסיניים הרבה יותר טוב ממצבם של חתולי הרחוב - לרובם יש מה לאכול, אין כמעט סיכוי שהם ייתפסו על ידי העירייה ויומתו, יש התעללות - אבל יש הגנה בחוק ואין כל כך הרבה כמו אצל חתולים וכו´. דבר שני, בני אדם וחיות הם שונים. נקודה. כשתעקר סינית - היא תעבור טראומה פסיכולוגית ותיכנס לדיכאון, לעומת זאת, כשתעקר חתולה היא תהיה ישנונית מספר ימים ומיד תחזור לבריאות נורמלית כמה ימים אחרי זה, היא לא מרגישה בחסרון הרחם שלה, וגם אם כן (נגיד ו...), אין לה טראומה מזה או דיכאון פסיכולוגי כלשהו.

מור ד

New member
בואי ואספר לך סיפור קצר!

מתוך מיליארד הסינים- לשני שליש מהם אין כמעט מה לאכול!, רובם חיים בכפרים קטנים ועלובים, עובדים בעבודות קשות מאד! עוברים סבל וייסורים שנים רבות! הממשלה לא עוכפת כמעט את החוק של הילד האחד ויש כפרים שבהם למשפחה אחת יש יותר מ10! ילדים!!!!!! לגבי ההמתה אני חושב שההמתה הנוראית ביותר היא המניעה שלהם לבוא לאוויר העולם כי השכונה שלי היא לא באמצע העיר והיא יותר כמו קיבוץ! החתולים אצלנו לפחות לא רעבים כל כך ובהרבה בתים גם יש אנשים שמפנים אוכל לחתולים! את החתולה שלי בלאו הכי אני אעקר כי היא מיוחמת וזכרים מציקים לה! אני כבר בטוח שהגורים שלה ימצאו חצר טובה ואפילו את שלי! המשפחה שלנו זורקת אוכל בכמויות גדולות והחתולה שלי ושאר חתולים שבעים מאד! מי שרוצה שיבוא לנווה נוי בבאר שבע ויראה שהחתולים כאן הם לא החתולם של מרכז ת"א! אבל בכל מקרה, אם עכברים סלובים למה לא לסרס אותם<? למה לא לסרס יונים<? למה לא לסרס חיות בטבע!

Gal-Mo0D

New member
דבר ראשון, אני בן

דבר שני, טרגדיות אנושיות אחרות הן לא סיבה שתיצור טרגדיות נוספות - מה לעשות, באמת עדיף שהילדים האלה בסין לא היו נולדים, אבל יש הבדל בין בני אדם וחתולים, כמו שכבר הסברתי בהודעה הקודמת שלי - חתולים מביאים ילדים כי הם צריכים (התקופה בחודש בה הם מיוחמים) ולא כי הם רוצים המשך שושלת. הם לא יעשו מרירים אם לא יהיו להם ילדים ובד"כ יחיו חיים בריאים יותר מכיוון שעיקור מונע מחלות קשות מאוד לכלבים וחתולים. דבר שלישי, אם אתה רוצה להיות קטנוני, ניקח עכברושים לדוגמא - עיקור עכברושים בחיים לא יעבוד בגלל תוחלת החיים הקצרה, העובדה שיש יותר עכברושים מחתולים (הרבה יותר) ומכיוון שלעקר עכברוש לא משתלם כמו לעקר חתול. עיקור חיות בטבע זה טיפשי מכיוון שאם עוד לא הרסנו להם את הטבע, למה להתערב ? במצב שבו החתולים חיים כיום - לא בטבע, מוכרחים לעקר אותם כדי למנוע טרגדיות.

למעלה