כאן נמחקה הודעה

De-Panther

New member
נמאס לי מזה כמה כאלה כבר כתבתי!!!!!

אבל אני יכתוב שוב שם:פנתר מקום מגורים:שביל החלב, מערכת השמש, כדור הארץ, ארץ ישראל גיל:15 מין:זכר(רוצים לראות הוכחות??) וכל שאר הפרטים נמצאים בכרטיס האישי

גרררר לא נאמס מכאלה?../images/Emo4.gif

נו שיהיה
שם:ניצן
עיר:חולון
מוזיקה: יו2, סמשינג פמפקינז, רדיוהד ודפש מוד [איך זה שלא חשבת על הקטגוריה הזו טל?]
די אין לי עצבים יותר
ביי

HandsomeDevil

New member
טוב, עכשיו תורי...

ואני אעשה את זה בהרחבה... סתם, כי אני חדש P: טוב..... שחר בן ישי, בן 14, מזכרון יעקב. אתר אישי: בתהליכי בניית בלוג (יומן אינטרנט) בעזרת השם הוא יעלה ביום שני. מוזיקה: deftones, slipknot, mudvayne, kittie, coal chamber, silverchair, reveille, boiler room. טלוויזיה: דאריה, דוסון קריק, תהרוג אותי וזהו, מדיי פעם חברים, למרות שזאת סדרה דפוקה. בשעות הפנאי: אייסקיו (139153780), מתעניין במיסטיקה, מוזיקה, כתיבה, לשכב על המיטה בחוסר מעש, לצייר (קצת) :) אוכל: צ´יזבורגר. אמונה: אטאיסט. סרטים אהובים: דוגמא, השער התשיעי, יש לי אובססיה חזקה ומוזרה לפרוייקט המכשפה מבלייר ולאגד עירונית, ולאגדות עירוניות בפרט. ספר אהוב: החוש השישי / יאיר לפיד שחכתי משהו!?

resputin

New member
אממ.. נו טוב, נכתוב גם.

שם: רספיוטין. גיל: 16. מ"מ: פ"ת. מוזיקה:Nirvana, Pink floyd,Cranberries,Led , Lenny kravitz, Metallica, Doors, Bowie, Garbage, Skunk anansie, Guns..... טלוויזיה: אני צורך בממוצע ביום כשש, שבע שעות של טלוויזיה, באמת לא אכפת לי מה יש שם, כל עוד זה לא טלנובל, זה בספרדית או שחוזרים שם על השם "מריה, מריה". פנאי<לא שיש;>: ציור, מוזיקה, כתיבה <סיפורים, לרוב>, שינה, חברים וכמו שנאמר למעלה לשכב במיטה <..לבד..?!> אמונה: בעצמי. אוכל: כמה שיותר בשר, יותר טוב מוטו לחיים: there aren´t any stupid ideas, only stupid people. מתחבב עליי: מאגיה וכישוף, באפי ואנשים חיוורים <ושווים.>, מאוד<על גון סיד עם אולי טיפ-טיפה ורוד של עור, לא יותר>. אם זה מספיק- יופי, אם לא, אל תבואו בתלונות.

ד י י ז י

New member
אמממ.. ../images/Emo4.gif

שם : דייזי גיל : 14 פורמים אחרים : באפי , דוסון קריק , בנות גילמור , של מי השורה הזאת , חברים , סמולוויל , צמחונות וטבעונות , זכויות בע"ח וכו וכו וכו... מוזיקה : עברי לידר , מוניקה סקס , אביב גפן , כנסיית השכל , שייגעצO.L.P , garbage , staind , incubus. טלויזיה : באפי , אנג´ל , דוסון , בנות גילמור , של מי השורה הזאת , סמולוויל , חברים , אי אר. אוכל : צמחוני. מוטו : לא אוכלת את מה שפעם היה לו אמא. ו.. זהו נראה לי!

Tinke®Bell

New member
../images/Emo181.gif

שם: תום עיר: סוף העולם שמאלה
גיל:12 אתר אישי-בקרוב ICQ-157561403 אימייל:[email protected] פורומים:דוליז,פאנפיקים,פיות שדונים וכל השאר,רוחות רפאים,בנות,ונראה לי שזהו.. חוץ מדריה כמובן
סדרות אהובות: בנות גילמור,מכושפות,תהרוג אותי וזהו,נני,של מי השורה הזאת בכלל,דרו קארי,אולי זאת אני ונראה לי שזה מספיק

Eclipsed 0

New member
תתחדשו על הפורום, הגיע הזמן...

שם: ענבר עיר: נתניה גיל: 14 מין: נקבה, כמה מפתיע ICQ: 45786974 אימייל: [email protected] פורומים אחרים: מוסיקה, רדיוהד, צמחונות וטבעונות, זכויות בע"ח (בעיקר, אבל לא רק).

אוקה אנשים אני טרייה כאן!!

דיפדפתי להנאתי בכמה פורומים והחלטתי להגיע לזה..פשוט אני רואה דריה מדיי פעם ולא יזיזק לי להיות בפורום על הסדרה נכון? אז הנה כמה פרטים: שם: מורן עיר: ראש העין גיל 14 מין נקבה... אי סי קיו: 163159278 פורומים אחרים: קטנטנות,אופנה,התאומות אולסן,דוליז וזהו בערך......

Lady_Voldemort

New member
ייייייייייששש!../images/Emo77.gif עו אחד כזה!!../images/Emo13.gif

אני אורה, מצפה רמון 15.5 מין: אמ.. לא יודעת? זכר? נקבה? חתול? 163718511 פורומים נוספים: הארי פוטר, ושותפה שקטה בפורום מכושפות,
יו טל!

Major Thom

New member
חדשה.

איריס חולון נקבה 76845053 מוסיקה: radiohead, manics, pixies, smiths, nirvana, pearl, alice in chains, air, zero 7, UNKLE, weezer, rockfour עוד פורומים: רדיוהד.. וזהו, בערך :)

טוב, נו...../images/Emo153.gif

שם : ניצן עיר : רעננה גיל : 14 ICQ : 158108864 פורומים : אלניס מוריסט, גרין דיי, חברים, סופרים צעירים, עוד כמה...

eb182

New member
הנה

שם:עלי(ELEE)-שם מוזר עיר:חיפה גיל:14.5 מין:נקבה ICQ:123112913 פורומים אחרים:בלינק 182, אי אר, בנות גילמור וזהו.

thunderstorm

New member
חלאס.... !!

איך אני שונאת שירשורים כאלה... אבל שיהיה..... שם: ת´אנדר שם משפחה: חחחח.... נראה לכם??!! עיר: חיפה גיל: 15+ מין: נקבה!!! וכל השאר חסוי ולא מעניין.....

היי אני חדשה..

שם:דניאל . מושב:צור משה(לב השרון). גיל:14. מין:נקבה. ומי שרוצה לדבר איתי יכול לשאול מהאייסיקיו או האימיל
. אתם יכולים גם להסתכל בפרטי משתמש שלי.. אמממ אני חדשה פה..וזהו

למעלה