כאן נמחקה הודעה

hardcoal

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

eranfalk

New member
הייתי מוכן אבל מדובר באתר שרוצה להזיק

לא להועיל או לשפר להכנס לחוף עם גיפים זו פעולה אלימה שמזיקה לאדם ולסביבה (עצם זה שיש לך ג'יפ מזהם אומר הרבה) אם יש לך בעיה עם הוט תתנתק מהם אני אישית מחובר לעידן + בחינם זה לא חברת חשמל או מקורות שאין לך אפשרות להתנתק ואם אתה מחפש גוף שמאגד את האנרכיה הזאת תתחבר לאנונימוס (אותו ארגון שפרץ לכרטיסי אשראי שלנו וחושדים שישראלים מהארגון מעורבים) יש להם אתרים ברשת הדרקנט ביחד האתרים של הסוטים וסוחרי הנשק ושאר האשפה האנושית שקימת שם יש הבדל גדול בין מחאה שנועדה לשפר דברים לבין מחאה שהמטרה שלה היא אנרכיה!

hardcoal

New member
זאת רק דוגמה הגיפים...

ממש לא. הרי כל רעיון האתר זה שהמשתמש קובע מה תהיה המחאה ואם הרעיון נראה לרוב אז הוא לא יצא לפועל... או שאתה מהממשל שמנסה לדכא רעיונות טובים או שאתה לא באמת רוצה שינוי. זה הבעייה עם הפחדנות במדינה הזאת רוצים שינוי ללא הקרבה! יש לך רעיון יתר טוב ד" אגב...

זמרה

New member
כן יש לי רעיון יותר טוב

הנה אתר שכל מטרתו שיפור ושינוי המצב והוא גם לוקח בחשבון את המצב העולמי ולא רק זה שקיים בארץ (שכמובן מושפע מהעולם בלתי ברירה כמו שאנחנו יודעים) - http://www.arvut.org/he/

simon780

New member
הכיוון הנכון דומה לשלך

לי יש רעיון כל כך מהפכני לא ימצאו יותר מאחוז מכל העולם שיתנגדו לו

hardcoal

New member
כמו ששמת לב..

אני לא שומר את הרעיון לעצמי אני מספר אותו אז אם יש לך רעיון ספר אותו ואל תשמור אותו רק בשביל הכרדיט

1אברהם

New member
למשל אפשר להציע כמחאה על מצוקת הדיור

לבוא ולעבות את המאחזים בגוש עציון ובעוד מקומות ששם יש עתודות קרקע גדולות והממשלה משום מה לא מפשירה לגמרי את הבניה שמה למרות הביקוש .

ערב טוב אבשלום...

אני מציע שתתחבר עם " הקול הקורא של המעברה " שבקישור הזה... אני חושב שיש לכם מין המשותף ואולי זה יוביל למשהו... בהצלחה... להלן קטע מדבריהם... ..."אנחנו שואבים את השראתנו ממאבקים קודמים בארץ כנגד דיכוי כלכלי, מעמדי, גיאוגרפי ועדתי: מן ההתקוממויות במעברות, ממרד ואדי סאליב ב-1959, ממאבק הפנתרים השחורים בראשית שנות ה-70, שיצא גם הוא מירושלים, מהמאבקים נגד גירוש כפר שלם, שעלו בחייו של שמעון יהושע, וממאבקי האוהלים לאורך השנים, וביניהם כיכר הלחם של ישראל טוויטו, ובשנים האחרונות מאהלי החד-הוריות בירושלים ומאהל מפוני עמידר בבית-שאן. אנחנו שואבים את השראתנו גם מן ההתקוממויות המזרח-תיכוניות בשנה האחרונה למען דמוקרטיה וצדק חלוקתי, בתוניסיה ובמצרים, שהוכיחו אומץ רב במאבק למען החירות והשיוויון וכנגד הדיכוי והניצול. אנחנו כואבים את הקורבנות הרבים הממשיכים ליפול בסוריה, תימן, בחריין וארצות נוספות, במאבקים כנגד הדיכוי. אנחנו מביעים סולידריות עם התפשטותם של המאבקים למען צדק כלכלי וחלוקתי, וכנגד הקפיטליזם הדורסני ושלטון התאגידים וההון, למקומות רבים נוספים בעולם, בהם ספרד, הודו, יוון, צ'ילה וכעת גם מאבק ה-99% במנהטן. המאבק שלנו אומנם מתחיל מן הזירה המקומית שלנו, בירושלים, אבל ברור לנו שהעוולות שכנגדן אנחנו נאבקים כאן, ברחובות ובשכונות שלנו, מחוברות לעוולות נוספות במקומות רבים. אנחנו נמשיך את המאבק למען דיור ציבורי, בירושלים ובכל הארץ, למען בניית דיור ציבורי והוצאתו מהקפאה, למען שילובו של הדיור הציבורי במרקם העירוני והחברתי, ובין השאר יחד עם דיור בר השגה, ולא כגטאות נפרדים, ולמען בנייתו באופן הראוי למגורי בני-אדם ולכבודם. נמשיך לשחרר בתים, כדי להבהיר שלא ימשך עוד המצב שבו עומדים בניינים ריקים ולצדם מושלכים ברחוב אנשים חסרי בית, וכדי לפקוח את עיני הציבור לשתי סוגיות מקבילות שהממשלה מנסה להעלים: בניינים שהם רכוש ציבורי עומדים בערים רבות ריקים, מסיבות שונות (שחלקן נגועות בשחיתות ובזלזול בנכסי ציבור), ואילו הדיור הציבורי מוקפא ובעוד האוכלוסיה מתרחבת מלאי הדירות שלו מצטמצם. בשני התחומים הללו הממשלה עוברת על החוק, ועל כן הממשלה היא פורעת החוק ולא אנחנו.".... http://hamaabara.wordpress.com/about/

Avshalom Dahari

New member
יש לי מלא רעיונות לשיפור המצב אבל

צריך להבין שהאינטרס של העשירים וקרוביהם הוא להשאיר את המצב כמות שהוא. שאנחנו העבדים שמשלמים מה שדורשים מהם. לא יכולים להיות עשירים ללא עניים שישרתו אותם. כל רעיון טוב שתעלו, כל מחאה שתעשו לא יועיל במאום. הממשלה פשוט תשחק אותה לכמה חודשים ואז יחזרו לסורם. למה?? כי הם יכולים!

אתה צודק בדבריך אלה לאמור:...

..."כל רעיון טוב שתעלו, כל מחאה שתעשו לא יועיל במאום. הממשלה פשוט תשחק אותה לכמה חודשים ואז יחזרו לסורם. למה?? כי הם יכולים!"... כך גם אמרו וחשבו קדפי בלוב מובראק במיצריים סאדם בעירק גם היטלר בגרמניה וגם מוסוליני באטליה... אפילו אסד בסוריה עדיין חוגג כולם נהגו כמו בסיציליה, וכולם גמרו כמו בבסטיליה.... וגם הם היו בטוחים ש"הם יכולים"...

ערב טוב אבשלום...

אני מציע שתתחבר עם " הקול הקורא של המעברה " שבקישור הזה... אני חושב שיש לכם מין המשותף ואולי זה יוביל למשהו... להלן קטע מדבריהם... ..."אנחנו שואבים את השראתנו ממאבקים קודמים בארץ כנגד דיכוי כלכלי, מעמדי, גיאוגרפי ועדתי: מן ההתקוממויות במעברות, ממרד ואדי סאליב ב-1959, ממאבק הפנתרים השחורים בראשית שנות ה-70, שיצא גם הוא מירושלים, מהמאבקים נגד גירוש כפר שלם, שעלו בחייו של שמעון יהושע, וממאבקי האוהלים לאורך השנים, וביניהם כיכר הלחם של ישראל טוויטו, ובשנים האחרונות מאהלי החד-הוריות בירושלים ומאהל מפוני עמידר בבית-שאן. אנחנו שואבים את השראתנו גם מן ההתקוממויות המזרח-תיכוניות בשנה האחרונה למען דמוקרטיה וצדק חלוקתי, בתוניסיה ובמצרים, שהוכיחו אומץ רב במאבק למען החירות והשיוויון וכנגד הדיכוי והניצול. אנחנו כואבים את הקורבנות הרבים הממשיכים ליפול בסוריה, תימן, בחריין וארצות נוספות, במאבקים כנגד הדיכוי. אנחנו מביעים סולידריות עם התפשטותם של המאבקים למען צדק כלכלי וחלוקתי, וכנגד הקפיטליזם הדורסני ושלטון התאגידים וההון, למקומות רבים נוספים בעולם, בהם ספרד, הודו, יוון, צ'ילה וכעת גם מאבק ה-99% במנהטן. המאבק שלנו אומנם מתחיל מן הזירה המקומית שלנו, בירושלים, אבל ברור לנו שהעוולות שכנגדן אנחנו נאבקים כאן, ברחובות ובשכונות שלנו, מחוברות לעוולות נוספות במקומות רבים. אנחנו נמשיך את המאבק למען דיור ציבורי, בירושלים ובכל הארץ, למען בניית דיור ציבורי והוצאתו מהקפאה, למען שילובו של הדיור הציבורי במרקם העירוני והחברתי, ובין השאר יחד עם דיור בר השגה, ולא כגטאות נפרדים, ולמען בנייתו באופן הראוי למגורי בני-אדם ולכבודם. נמשיך לשחרר בתים, כדי להבהיר שלא ימשך עוד המצב שבו עומדים בניינים ריקים ולצדם מושלכים ברחוב אנשים חסרי בית, וכדי לפקוח את עיני הציבור לשתי סוגיות מקבילות שהממשלה מנסה להעלים: בניינים שהם רכוש ציבורי עומדים בערים רבות ריקים, מסיבות שונות (שחלקן נגועות בשחיתות ובזלזול בנכסי ציבור), ואילו הדיור הציבורי מוקפא ובעוד האוכלוסיה מתרחבת מלאי הדירות שלו מצטמצם. בשני התחומים הללו הממשלה עוברת על החוק, ועל כן הממשלה היא פורעת החוק ולא אנחנו.".... בהצלחה... http://hamaabara.wordpress.com/about/

just GL

New member
זה יכל להיות סבבה לגמרי אילו לא הייתה פה

קריאה לפעולות בלתי חוקיות. לשבור את החוק זה חכמה ממש קטנה שכל פושע קטן מסוגל לה לשנות את פני המצב על ידי התאגדות, התאחדות ואסטרטגיה- זה כבר סיפור אחר לגמרי- חוקי, לגיטימי ומוסרי. בעיני כל מי שבאמת רוצה לחולל שינוי- קריטי שיבחין בין השניים.

Avshalom Dahari

New member
אפשר למתן את העניין אני לא קורא למרד

אולי הגזמתי עם הפתיחה שלי והרעיון לפעולות לא חוקיות. התלהבתי קצת... אבל תתרכז ברעיון ולא בהצהרות שיצאו מפרופורציה. הכוח של האתר כולו יהיה בידי הציבור אני לא אהיה מנהל האתר אלא עוד משתמש כמו כולם. לא יהיה מנהל אתר אשר יעלה רעיונות. לכן אני לא יכול לקרוא למרד כי לא אני קובע אלא אתם. סך הכל אני מביא רעיון טוב שאפשר לממש אותו עם האנשים הנכונים והכל פתוח לדיון ושינוי! בכוחו של המשתמש יהיה להוריד על ידי הצבעה רעיונות שלא נראים לעניין או פשוט לא להצביע בעדם.

just GL

New member
מרד זה בסדר כל עוד הכל חוקי

גם נחישות היא בסדר- אבל לקרוא לאלימות או ונדליזם- מאבד את הלגיטימיות ושם גם התמיכה שלי מפסיקה. הרעיון עצמו, כל עוד לא פלטפורמה למעשי פשיעה, הוא בסדר גמור.

hardcoal

New member
מסקנה

אין עם מי לדבר! אף אחד לא באמת רוצה שינוי רק לבכות.. בהצלחה לכולכם.

למעלה