כאן נמחקה הודעה

תולי 1

New member
תמציאי לזה בבקשה שם אחר.

אנחנו עושים את זה היום ונעשה את זה מחר: * נפוצץ בעלי חיים בשביל לנסות עליהם יעילות של תחמושת חדשה. * אחרי שהם עמדו כל החיים מבוססים בחרא של עצמם נסדר אותם בשורה ונשחט אותם אחד אחד, לא מזיז לנו שהם שומעים את הזעקות והצרחות של בני מינן - אנחנו אוהבים בשר ואף אחד לא יקח מאתנו את התענוג הזה. *יצרנו סוללות ארוכות ארוכות בתוך לולים שהריח השליט בהם הוא ריח של אמוניה כה חריפה עד שגם הלולנים מתקשים לשהות בלול זמן רב ופשוט ננעל עם שלם של התרנגולות בתוך כלובים של 30 ס"מ מרובעים ונאכיל אותם או נרעיב אותם לפי תפוקת הבצים שלהם עד שהגיע היום שלהם (הלילה?) לעשות את המסע האחרון בתוך כלובים עוד יותר צפופים שם ימותו חלק מחנק ויגיעו עם רגלים שבורות לקרס בו יתלו במהופך והסכין של השוחט תעשה להם חריץ קטן בצאוור והופ! - ישר לתוך משפך שמסתיים בפתח צר דרכו זורם הדם נחלים נחלים. * מחר אתמול והיום נזרוק מיליוני אפרוחים שזה אתה נולדו לתוך מיכלים גדולים שם ימותו באיטיות מחנק. * מחר נאנוס פרות שרק עתה המליטו כדי שתפוקת החלב שלהן לא תרד, וכמובן שהן לא יזכו לראות את פרי ביטנן, וכמובן שנמית אותן אחר כך. * אלפי עגלים שהופרדו מאימותהם עושים כעת את דרכם בבטן של אוניות בדרך מאוסטרליה לישראל ולאירופה, מסע מפרך בחום בלתי נסבל, צפיפות ורעב. הרבה לא שורדים את המסע. גם כשהם מגיעים למסופים בעקבה ורואים לראשונה את אור השמש לאחר חודשים ארוכים, הם לא זוכים לאיזושהי התייחסות או מים, הכי חשוב זה שיגיעו כמה שיותר מהר לשחיטה כדי לקמץ בעליות. (על עגלי חלב ופיטום אווזים דברנו?) * "ניסויים בכאב" וניסויים מחרידים אחרים שעושים לבעלי חיים "רק כדי לראות מה יקרה"... אני מעדיפה לא לפרט. "וכמובן שאפשר להוסיף עוד מלא דברים לרשימה הזאת, אבל נראה לי שהנקודה שלי ברורה!" שלא נגיד שלא ידענו.

morality

New member
וגם לזה תמציאי שם אחר בבקשה

מקרקעים חזירות הרות ומיניקות לרצפה חודשים ארוכים. מפרידים בכוח תינוקות קופים מאמותיהן ומוכרים אותם לניסויים. מבצעים ניתוחים ופרוצדורות כירורגיות בבע"ח ללא הרדמה. זורקים בע"ח חיים לפחי-אשפה בגמר הניסויים בהם. כולאים עגלים בסד למשך 4-5 חודשים ללא מים ומאכילים אותם באוכל מזיק. מצמיאים קופים כל השבוע ומרעיבים אותם בסופי שבוע. מנפצים משקלות מתכת בראשם של בע"ח כדי לגרום להם נזק מוחי. תוקעים מבחנות זכוכית לעיני בע"ח לקחת דגימות דם. חותכים במספריים בטנן של בע"ח הרות, כשהן בהכרה, ומוציאים את עובריהן. מחדירים צינור לגרון של אווזים ודוחסים להם כמויות אדירות של מזון. עוקרים עיניים ותופרים עפעפיים של גורי חתולים. וכמובן שאפשר להוסיף עוד מלא דברים לרשימה הזאת, אבל נראה לי שהנקודה שלי ברורה. והעולם שותק.

Annie46

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

vegi force 1980

New member
אני כתבתי דברים בוטים ונמחקתי

וזה מקובל עלי אני רק אומר לך אנני שמאישה שהיא בגיל של אמא שלי הייתי מצפה שתיהי יותר בוגרת אבל מה לעשות העולם לא מושלם מקווה זה לא ממש בוטה וזה ישאר כאן ולא ימחק שי....

enbalush

New member
"אז מעתה ואילך, אצדד בניסויים.."?!

גישה ילדותית ואידיוטית! מה הקשר בין זה לבין זה? תחשבי קצת לפני שאת כותבת..אם זו לא בקשה מוגזמת...

vegi force 1980

New member
בתיה

מין הערה קטנה... אני אישית אוהב בעליי חיים יותר ממשאני אוהב בניי אדם...

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

למעלה