כאן נמחקה הודעה

מור ד

New member
אמסטף טרף את הבת שלי

אומנם היא לא הבת הביולוגית שלי, אבל היא נטרפה, אמסטף נכנס לחצר של השכנים שלנו (היא טיילה שם), וטרף אותה, אני לא יודע אם צריך לפנות לעירייה (יש לו בעלים) אני פוחד שירדימו אותו, אבל הוא כבר טרף חתולים אחרים....

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

AmitKar

New member
משתתף בצערך../images/Emo16.gif

אני ממש לא יודע מה להציע בקשר לכלב. ואני יודע שזה מאוד עצוב. לצערי כל שאני יכול לעשות הוא להשתתף בצער. שלך, עמית

lilithmm

New member
משתתפת בצערך

אולי עכשיו מישהו יבין אותי למה אני בעד לטייל עם חתול בחוץ עם רצועה. אני באופן אישי לא מוציאה את החתולה שלי מהבית כלל. כשהחתול של אחותי נדרס לה כי היא נתנה לו לצאת מאוד כעסתי עליה. עדיף לשמור עליהם מאשר לתת להם למות ככה מנשיכת כלב או תאונה אחרת. גם הכלב שלי כבר אכל תרנגולות וחתולים, זה קשור לאופי הצייד שלהם. איך בדיוק הכלב הגיע לחתולה אם הוא היה עם רצועה?? לא מובן לי. בכל אופן לא יהיה הוגן להכניס אותו למכלאה ואל תכעס עלי, אני חושבת שגם לך חלק מהאשמה. משתתפת בצערך.

Weird Eyal

New member
לילית....

למרות העניין של ההגנה.. לא נראה לך "קצת" אכזרי לכלוא חתול בתוך בית??? אייך היו מגיבים אם הייתי אומר שהכלבים שלי בחיים לא יוצאים מהבית כי הם קטנים ואני מפחד מהם???(הם יוצאים המון זה בסדר...) זה כמו לכלוא ילד בתוך בית ולא לתת לו לצאת בכלל.... רק שאל הילד יבואו חברים... אל החתול............

מור ד

New member
גם אח שלי בן שלוש נמצא בחצר

אנחנו לא נכלא את עצמינו בבית מפח´ד שכלבי´ם יסתובבו לנו בחצר

האפי לי

New member
אולי תבואי אליי הביתה ותסבירי

ל3 פרצופונים למה לא טוב להם להיות בחוץ?! את לא צודקת בכלל גם בבית חתולים חשופים לסכנות. אני מכירה מישהי שהחתולה שלה הסתבכה עם קולר בכיסא וניתלתה ומצאו אותה כמה שעות מאוחר יותר מתה לגמרי היה לי חתול שהיה נכנס למדיחי כלים ומכונות כביסה בכל הזדמנות ותודה לאל שתמיד מצאנו אותו בזמן להגביל בע"ח לבית זה לא פיתרון הוגן

shadowlord

New member
הכלב לא אשם!

אני לא חושב שזו אשמתו של הכלב וזה יהיה ממש לא הוגן לכלוא אותו! אם כבר זו אשמתו של מישהו, אז זו אשמתה של מור... למרות שזה לא פתרון ממש טוב, אני מציע לבקש מבעלי הכלב לשים לו ת´דבר הזה על הפה... איך קוראים לזה בכלל?

(מרשרשת) לשאנטי ושי -

הכתובת החדשה של תנו לחיות לחיות חיפה היא http://planet.nana.co.il/tllh אודה לכם אם תשנו את "קישורים"

מור ד

New member
קישור להודעה הפורום שירה יוצרת

משתף אתכם בהספד על הגורה.

הנה הוא ../images/Emo39.gif

השמש זרחה ואת שוב פוסעת, בין דשא לשביל, את הציפורים את שומעת, מתחכחת בין ענפי השיחים, מטפסת על חלונות הבית, לראות אם כבר ערים. קראתי לך גריזבלדה על שם דמות של חתולה, אחת מרופטת, מלוכלכת ומסכנה, שקבלה הזדמנות לחיות את חיים חדשים, רציתי שחייך יהיהו חייה, ושיהיהו מושלמים. את שוכבת בשמש, מתחממת באורה, שותה מן הושקת, ועל השמים מביטה, כך עברו חייך בשלושת החודשים, וכה שותקות היו פנייך, עת עסקת במשחקים. לא הרחקת מאחותיך, תמיד הייתן כה קרובות, יצורים קטנים כל כך, . בת שלושה חודשים, היית כאשר נקטפו חייך, כאשר פסעת על שבילי השכן, וכלב גדול רדף אחרייך. הגעת למבוי סתום, ומשם נקרע גופך לגזרים, בידי כלב גדול, שחור ורשע, ועברו החיים. לא יכולת להגן על עצמך, שעה בשרך הותז לכלב עבר, לא שכחת כלום מעצמך, ולבי נשאר רק השבר

מס´ 1

יש בו קישורים, הם בשורה העליונה (האדומה). יש בו עוד אינפורמציה. מס´ 1 גם מתעדכן פעם בשבוע בנוגע לכלבים בכלבייה, אף על פי שהוא ללא תמונות. אני מעדיפה להשים את שני האתרים.

לילךLilach

New member
זה ממש נורא משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

אני חושבת שבמקרה הזה אתה חייב לדווח לוטרינר העירוני על הכלב הטורף ,זה מצב יותר מידי מסוכן ,אני חושבת שמי שאשם וצריך להענש זה בעל הכלב אבל, אסור לקחת סיכון שהכלב הזה ימשיך לטרוך ולנשוך יצורים אחרים--->חייבים להפסיק את זה , אני מציעה שכשאתה מדווח תסביר שבעל הכלב אשם ושהוא שיסה את הכלב ,זה יעזור ויספק אולי הגנה לכלב וימנע הרדמה. לגהי שחרור חתולים ,אז אחרי ששמעתי יותר מידי סיפורים זהים לזה החלטתי שטושי ומיקי לא יוצאים בשום אופן לבד החוצה. הם מספיק מאושרים בבית ,יש להם חלון שדרכו הם יכולים להסתכל החוצה ,בדיוק מול יש עץ עם ציפורים ,כך שיש להם הופעות ומצד שני הם לא יכולים לטרוף את הציפורים , יש להם שרפרף ליד החלול והם יושבים ומביטים שם שעות בלי להשתעמם. כשטושי ממש מציק ורוצה לצאת ,אני לוקחת אותו לחדר המדרגות עם רצועה ,טיול של כמה דקות והופללה חוזרים הביתה ,זה מספיק.

shanty.G

New member
לדווח לרשויות

היום זוהי חתולה (וודאי לא הראשונה שלו
) כשזה גרוע בפני עצמו ומחר יהיה זה ילד או כל עובר אורח אחר. למרות האהדה וחוסר הרצון להשתלשות לא מלבבת מבחינת הכלב, אסור שכלבים כאלו יהיו משוחררים. לא כל כלב הוא בבחינת ידידותי לסביבה, אחרי חינוך המעודד תקיפה ויצר צייד. אני מקווה שה"בעלים" יבואו על ענשם
.

מור ד

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם!!!!!!

מאד עזרתם לי ותמכתם בי ברגעים קשים, אין כמוכם!, ממש עודדתם אותי! תודה!

למעלה