כאן נמחקה הודעה

אבל גם ככה זה לא יקרה...

את אריאל אי אפשר להחזיר!!! אולי אפשר לתת אותה אבל מה שלא היה שלי אי אפשר להחזיר לי לא?? תחשבו על זה טיפה...

דריקס

New member
שרק......

תאמינו לי אני מת שיתנו את העיר המסריחה הזאת למישהו לא משנה למי מספיק שהוא יהיה דביל לקחת אותה אני מת לחזור לעיר מולדתי העיר הכי עבריינית במדינה אבל הכי כיף לגדול בה לא כמו פה עיר של זרוקים באמא שלי.....

gh0sta

New member
... אדוני הנכבד....

אף אחד לא מחזיק אותך פה... תאמין לי.. אם אתה רוצה לחזור לעיר העברינית שממנה באתה אז סלמט וטוב שפטרנו!

כשאתה אומר עבריינית...

האם אתה מתכוון לאילת, בת ים, רשל"צ, רחובות, לוד? אתה צריך להיות יותר ספציפי!!! יש המון ערים עבריניות, למשל ביניהם נכללת גם ניו יורק אז אנא ממך הסבר, הדגם, פרט, נמק ותן דוגמאות!!!

דריקס

New member
אני כן מוחזק פה....

תאמינו לי ממזמן הייתי חוזר לאילת כמובן העיר הכי חיה במדינה המסריחה שלנו שם לפחות לא שומעים על הצרות שיש לנו פה במרכז שם אין שכל וגם אין דאגות......

דריקס

New member
דרך אגב....

קוסטה רק בשביל שתלמד.....סלמט כותבים ככה: סלמאט...... אז יאללה טוס לי מהעין!!!!

gh0sta

New member
דריקס...

תאמת לא מעניין אותי איך מאייתים את המילה הזאת... וזאת לא מילה עיברית אז אפשר לאיית אותה איך שרוצים!! אז...עזוב אני אשמר על פי..!

דריקס - אתה בחור מאוד עצוב!!!

קראתי את הפרסומים שלך בפורום ואני חייב להגיד שאתה ממש קטן!!! לפי הפירסומים אתה בטח אחד מאלה שאת הסופ"ש מעבירים בבית או עם חברים, אחד מאלה שלא הולכים למסיבות אבל אומרים שהן גרועות מאוד... אני לא חושב שיש לך סיבה לפתוח את הפה בקשר לשעמום בעיר כי אתה לא עושה כלום כדי להפיג אותו...לפי התגובות שלך לא איכפת לך מהעיר אלא רק מעצמך - מצטער זה לעובד ככה!!! על מנת לקבל אתה צריך גם לתת, אם אתה לא תורם לעיר אל תצפה למשהו טוב בחזרה. אם אתה יודע איך מסיבה טובה צריכה להיות כמו שהיא מקיימת בעיר העלובה שממנה באת - למה שלא תפנה לבית הנוער ותפיק איתם מסיבה - הרי אתה הבליין הכי משכיל בעיר לא?? את האמת לפי התגובות שלך - אתה צריך לגור בחו"ל, אתה אחד מאלה שלא איכפת לו מהמדינה, מעיין אוכל חינם קטן... לפי דעתי לך ולכל מי שחושב כמוך אין זכות לדבר כי אתם לא עוזרים בגרוש לעצור את בעיית בילויים באריאל אלא רק יושבים בבית ובוכים!!! מצטער אם פגעתי בך, זו לא הייתה הכוונה, פשוט אתה היית המטרה הראשונה שהגבתי לה, אל תיקח את זה אישי, זה מכוון גם לכל מי שהולך בדעתך!!! נמאס לשמוע אתכם בוכים - לא ראיתי עוד אף אחד מכם עושה משהו כדי לתקן את המצב!!! תחשבו על זה טיפה.....

דריקס

New member
alexander the great........

בקשר ליושב בבית......תאמין לי שלא הייתי פה במסיבות ותאמין לי מסיבות כאלה יבשות בחיים שלי לא ראיתי ותאמין לי שראיתי יותר מסיבות ממה שאתה חושב שראיתי ובקשר לעיר שממנה באתי אין לך זכות דיבור בכלל כיוון שאתה חי בעיר יותר עלובה ומסריחה מרמלה אז אז בוא לא ניכנס לזה בבקשה... תאמין לי שכבר ניסו לשנות פה את מצב השיעמום של העיר אבל לראש עיר שלך פשוט לא איכפת ממך ומאיתנו והוא פשוט שם זין אחד גדול על כל הנוער פה!!!!! אל תעלב זה לא אישי זה פשוט מופנה לתגובה שלך ולכל מי שחושב כמוך..... ואם כבר חו"ל אז תאמין לי עדיף!!!!

ואם ברמלה עסקינן...

אני משוכנע שהתרבות שם יותר עשירה מאשר באילת... למר דריקס היקר ולחושבים כמוהו... מספיק עם המשחקים, אתם "תקועים" פה כמוני וכמו כל אחד אחר!!! אני אישית לא נעלב - פשוט חבל לי שיש לכם רעיונות כ"כ טובים ואתם לא מקיימים אותם בכל דרך שהיא... אין בעיה שתעברו לחו"ל - רק תחסוכו נטל. טיפ קטן - שנו גישה, זה רק יעשה לכם ולסובבים אותך טוב על הלב. בואו ותראו איך אתה מנסים לשנות משהו.. אל תגידו "אחרים...", לכו אתם ותתחילו משהו!!! ועכשיו כשאני מסתכל על השיחה החד צדדית הזאת אני מבין שאני מדבר לקיר... לא משנה... מי שכן פועל למען העיר מבין אותי ומסכים איתי. אף אחד לא אוהב בכיינים!!!! אלה שפועלים - אל תיתנו להם לייאש אתכם - המשיכו בעבודה הטובה!!!

אסאל

New member
ואני עכשיו שואל אותך:

בוא נגיד ויש רצון אוקי? עכשיו זה שיש רצון זה מאה אחוז,אבל האם יש סיכוי שישתנה פה משהו? אני לא פעיל בבית הנוער אבל אני באמת מאמין שמי שכן פעיל בבית הנוער רוצה בדיוק כמוני וכמוך וכמו כל נער באריאל שיהיה פה מעניין, אז הנה גם לפעילים בבית הנוער יש את הרצון , אבל מצטער מאוד זה לא עוזר לאף אחד כי כלום לא משתנה פה, מתי פעם אחרונה הביאו זמר ישראלי שיופיע באריאל? מתי פעם אחרונה שעשו פעילות לבני הנוער באריאל? הכל בולשיט וגם אם יש רצון העיריה לא עושה כלום, וחבל

תסתכל טיפה אחורה וקדימה...

עכשיו מארגנים מסיבת רוק ומטאל גדולה מהחיים, לסומברה יכול לספר לך הכל על זה... פעילות לנוער??? ממה שאני זוכר השנה נפתחה בהמון פעיליות - עיר הנוער, ירידים למיניהם, אל תשכחו שיש גם את הכנה לצה"ל, אתגרים,המועצה הציונית והצופים שמותאמים בעיקר לנוער!!! כל שבוע כמעט יש מסיבה. מי אתה חושב מארגן את המסיבות - ביה"ס? בית הנוער אחראי לכל זה... ומקצת מיסיון וידע, לפעילים בבית הנוער יש רצון, יכולת ובסופו של דבר גם ביצוע... אתה רוצה זמר ישראלי שיגיע לאריאל? אין בעיה תפנה ליוני ארד בבית הנוער ותתחיל לרוץ איתו על העניין, אני בטוח שהוא יעבוד איתך עם חיוך מאוזן לאוזן!!! המטרה של הפעילים היא לגרום לשינוי, מי שמתנגד לו אלו הם שלא משתפים פעולה, לא עוזרים ןאח"כ מתלוננים. מספיק עם זה חבר´ה - צאו מהחיתולים ותתחילו גם אתם לעבוד בשבילכם. אני בטוח שכך גם אתם וגם כל שאר האנשים ירוויחו. במקום לשבת ולבכות, קומו ותתחילו לעבוד!!!

למעלה