כאן נמחקה הודעה

oshri121

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

אח! איזה נוער מופלא...

זה היה בציניות למי שלא הבין. צחי... מחכה לתגובתך (לחישה: מחק את ההודעה).

Zack DA

New member
הוא מאחל לערבים את המוות

זו אמירה קיצונית, אך אני בספק אם היא הצדקה למחיקת הודעה

פריפטס

New member
אתה מדבר שטויות

זו לא אמירה קיצונית, זו אמירה גזענית וזו הסתה. זה נגד חוקי מדינת ישראל, וזה נגד כללי ההתנהגות בתפוז, שאתה, צחי, אמור לשמור עליהם. אתה המנהל ואתה צריך למחוק את ההודעה.

Zack DA

New member
לא נכון

אם אני כותב עכשיו "הלוואי שפריפטס ימות" - זו אמירה לגיטימית וחוקית.

פריפטס

New member
אבל אם תכתוב

"מוות לפריפטס", זו כבר לא. אולי בארה"ב שלך כן (לא אולי, בטוח)- פה עדיין לא. אנחנו לא דמוקרטיה מלאה, אם שכחת... רגע, זה לא מה שרצית? או שאתה מעדיף להגביל את הדמוקרטיה רק איפה שנוח לך...

Zack DA

New member
פריפטס

גם כאן וגם בארה"ב, איחולי מוות הם חוקיים. הטיעון היחיד שלך זה שהוא מנסה להסית לרצח שלך, אבל לדעתי ברור שלא זאת כוונתו. מדבריו עולה כמיהה למוות שלך, כהוא זה. ואתה קראת לו דביל, אז הוא קרא לך כלב. אתה באמת חוצפן. אם תדבר אליו יפה, הוא לא ישנא אותך כל כך הרבה.

פריפטס

New member
יש הבדל בין איחולי מוות

לבין הסתה לרצח. ואתה מוזמן לבדוק מה החוק אומר. לצעוק "מוות ל..." זה לא לאחל מוות אלא לקרוא לרצח. אף אחד לא ניסה להסית לרצח שלי... הוא ניסה להסית לרצח של ערבים ואני לא ערבי, אם אני זוכר נכון. והוא גם לא זה שקרא לי כלב... אתה מתבלבל בשרשור.

Zack DA

New member
הוא דווקא כן פנה אליך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=622&msgid=19720303 שים לב שהמשפט מופנה לזכר. ------------- החוק הוא נגד הסתה. אני לא רואה בדבריו הסתה, אלא כמיהה למוות. לא שכנעת אותי. ואני עדיין חושב שאם תדבר אליו יותר יפה הוא לא ישנא אותך.

פריפטס

New member
צחי

עשה טובה. קרא בבקשה את השרשור מהתחלה. אתה פשוט לא זוכר על מה אנחנו מדברים.

JamesMarstres

New member
שלומות איש!

אני חייב להיפטר ממילים כאלו מפגרות.. מה אני אעשה.. לא חשוב.. ברוך הבא לפורום של נוער הליכוד (שאני עתיד להיות בו) ואני מקווה שתהנה פה.. I know I am

למעלה