כאן נמחקה הודעה

shanty.G

New member
כמה שאלות הבהרה

ראשית כל, ברוך הבא לפורום
שנית, רציתי לשאול אותך בנוגע לכמה נקודות שאינן ברורות בהודעתך: * האם הכלבים כלל אינם בחזקת מועמדים לאימוץ עד ליום הדין? * הטלפון שצרפת- כתבת כי ניתן להתלונן באמצעותו בפני הוטרינר העירוני- ד"ר נוימן. האם לכם, אנשי האגודה "תושבים למען בע"ח" יש טלפון בו ניתן להשיגכם (לטובת המעוניינים לעזור ישירות)? * אופן הפניות להבעת אכזבה, מרמור מדרך פעולת העירייה בכל הנוגע לכלביה והבעת חוסר שביעות רצון אפקטיבי מאוד דרך שליחת מיילים לאגפים המתאימים בעיריה (לשכת ראש העיר, המחלקה הוטרינרית), פקסים ומכתבים. כדאי לפרסם את כתובות ומספרי הנ"ל כדי לקבל מקסימום אפקט. * האם ניסיתם לפנות למקומונים בנושא? * אנא צרף פרטים נוספים על פעילותכם!

תותי 4

New member
shanty.g../images/Emo24.gif

ראשית כיף לשמוע שלעוד אנשים אכפת.תשובות לשאלותיך:1.לגבי אימוץ הכלבים -הויטרינר הערוני ד"ר נוימן לא מוכן למסור כלבים לאימוץ ,הוא טען בעבר שזוהי הוראתו מהשרות הויטרינרי מה שהוכח בהמשך כשקרי.וכרגע ישנם גורמים המטפלים בדבר , כוא גם טוען שענין הכלבת לא מאפשר לו לשלוח לאימוץ...בקיצור בבלט אחד גדול. 2.הטלפון שצורף הוא הכן של הוטרינר ,אנו רוצים להאמין שאולי הנ"ל קצת יעזור,שברגע שהוא ישמע שלאנשים באמת אכפת מתנאי הכלבים בכלביה,יש לציין שעד מספר חודשים הנ"ל לא היה בתיקשור לחלוטין והכל היה נעשה בשקט מאחורי עיני תושבי פ"ת,הנ"ל נחשף בעקבות הכלב שלי האישי ששה שם וחזר לביתו במצב קטסטרופלי,ומשם בעצם צמחה אגודתינו. 3.טלפון האגודה כרגע הוא הטלפון האישי שלי,מחוסר תקציב, מה שכמובן ישתנה בעתיד. 4.אנו פועלים בשיתוף פעולה עם גורמים בעיריה ,והכן דברים תפסו תאוצה לדוגמא:1.אנו מארגנים יום אימוץ במאי הקרוב בשיתוף העיריה 2.כל יום שישי בבוקר אנו מעברים כבר למעלה מסמסטר בב"ס יסודי בעיר, סידרת חינוך להגברת מודעות בכל הקשור לבע"ח 3.העיריה עוזרת לנו כרגע בכל הקשור למקום מיועד לכלבים,כגון פארק לכלבים אשר ימנע דוחות ,ויתן שיפור עצום לבעלי הכלבים ולכלבים בכלל. אך הכל תוך כדי עבודה קשה ומלחמה מתמדת,ולצערי רק נושא המכלאה בפ"ת,עומד מצד העיריה ללא עשייה, זה כאילו הם שומרים על הויטרינר הערוני בצמר גפן אך אנו נמשייך לההאבק. לא נתיאש עד שלא נשיג את מטרת הקודש הזאת והיא לתת לכלבים את תנאי המחיה המנימלים להם הם זכאים.

אכן כל הכבוד!../images/Emo45.gif

לפני כשלושה חודשים הייתי ליד המכלאה כדי לחסן את הכלב שלי...גם לא התרשמתי מאנושיותו של הוטרינר (שלא התייחס לזה שאמרתי לו שהכלב קצת מפחד מהזריקה...) והצרחות של הכלבים גרמו לכלב שלי ולי לרצות לעוף משם כמה שיותר מהר... אם צריך לשלוח מיילים, או דברים בסגנון (שניתן לעשות מהבית), אני תושבת פ"ת ומוכנה לעזור. העוגייה.

תותי 4

New member
יקירתי.........אם רוצים ..........

לשנות ובאמת אכפת לנו,צריך לתת את הכל.....לצערי העזרה שאנו צריכים לא יכלה לבוא דרך מיילים,אלא מעבר....אבל תודה בכל אופן. אני מעריכה את האכפתיות שלך לפחות לנושא שלצערי לאנשים אחרים גם אין אותה.

defkornot 182

New member
תגידו זהלא נראה לכם מוזר

וטרינר שלומד הרבה זמן רפואה וכל זה מעדיף ללכת לכיוון לטפל בחיות ולא באנשים מאהבת החיות בסוף לא אכפת לו מהם וכל מה שכתבתם אני מאוד מאמין לכם שלא תחשבו שאני אומר את זה בגלל שאיני מאמין פשוו זה נראה לי ממש מוזר לכם לא?

למעלה