כאן נמחקה הודעה

yaronyby

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

יש כמה אפשרויות...

1. היא מפחדת לגמור בגלל אובדן השליטה. זה יכול להיות מפחיד אם לא יודעים למה לצפות... 2. היא מפחדת לגמור כי היא לא אוהבת את הגוף שלה... 3. היא אוהבת מגע מסוג מסוים ואתה נוגע בה אחרת (אולי אתה מתקדם מהר מדי?) כל אלה השערות בלבד..תן עוד קצת פרטים עליה: כמה זמן אתם ביחד, מה היא כן אוהבת וכו'...

yaronyby

New member
כאן נמחקה הודעה

למה לפחד?

כי זה מפחיד! זו הרגשה של סיחרור גמור, של אובדן שליטה מוחלט... זה נעים, ללא ספק, אבל גם מרתיע מי שלא התנסה בזה... אני מפנה אותך לפורום "טיפול מיני ומיניות", שם ישמחו לענות לך בנושא...

קשה קצת לענות

כמו שהחיפושית אמרה, חסר קצת מידע - כמה זמן אתם ביחד, בני כמה אתם, את הראשון שלה? זה מאוד רלוונטי. כי אם היא לא מנוסה זה קצת מפחיד ומוזר. ואולי היא באמת מרגישה לא נח עם הגוף שלה. הכי חשוב - ניסית לדבר איתה על זה?? היא יודעת את השתובות יותר טוב מכולנו

yaronyby

New member
כאן נמחקה הודעה

yaronyby

New member
כאן נמחקה הודעה

זאת בעייה יותר רצינית

כי תקשורת טובה היא בסיס חיוני לקשר טוב. אם אתם רציניים בקשר אתם חייבים לשפר את זה.

yaronyby

New member
כאן נמחקה הודעה

אתה יכול לעשות...

גם אני טיפוס שאוהב לתת ומקבל מזה המון סיפוק, ולכן אני יודע איך זה שלא נותנים לך לתת. יש לה איזושהי בעייה, והיות וזה משפיע על יחסייכם זכותך לדעת מהי. אתה צריך להסביר לה מה אתה מרגיש, כמה המצב מתסכל אותך, ושאתה חושב שיש לכם נושאים עליהם אתם צריכים לדבר, וזה מאוד יעזור לך אם היא תשתף אותך ואולי ביחד תוכלו לשפר אותם. תשאל אותה אם יש דברים שמפריעים לה בקשר שלכם, ונסה לתקן אותם ביחד איתה.

כדאי ומומלץ מאוד

לפנות, לפורום אליו חיפושית הפנתה אותך, ויש גם את הפורום של סה"ר, סיוע והקשבה ברשת, שם תוכל לקבל תשובות מקצועיות יותר.

אולי הפעם לא...

זה נשמע אומנם מרושע, אבל אם היא לא משתפת אותו, ולא מדברת איתו, לצערי יתכן מאוד ששוקו צודק.
אבל שוב זה הכל ניחושים! היא היחדידה שיכולה לדעת

ולכן צריך לעודד את התקשורת שלו

איתה ולא את החששות וחוסר הביטחון שלו. צוות יועצים עאלק...הוא ייצא מכאן במצב גרוע מאשר הגיע. מה נשים רוצות....כאילו יש תשובה לשאלה הזאת

אני חושב שהיא דווקא אומרת לו..

שהיא נהנית רק בשביל לא לפגוע בו או משהו כזה.. אין מצב שבחורה " תפחד" מזה שהיא ממש נהנית.. אני לא נתקלתי בבחורה שלא רוצה לגמור, אני מציע שתשב ותדבר איתה ותלמדו ביחד מה עושה לה טוב ומה פחות, סקס טוב בא עם הזמן,אחרי שלומדים להכיר אחד את השני..ואז הסקס הופך להיות מדהים !

נכון, אין בחורה שתפחד שהיא נהנית

אבל יש בחורות (וגם בחורים) שיש להן הרבה מעצורים בנושא סקס, לאו דווקא בגלל השותף, וכדי לדעת מה ולמה עדיף שלא יתחיל לנחש ולאכול את הלב על דברים שאולי הוא עושה טוב ואולי לא טוב, אלא שישאל אותה וידבר עימה.

שוקו, תקרא מה הוא כתב

הוא אמר בפרוש שהיא לא רוצה לדבר, כלומר כנראה שיש לה מעצורים! הכוונה פה לא היתה שהיא "מפחדת" מלגמור כי היא חושבת שיקרה לה משהו רע.. אלא באופן כללי, אולי היא קצת סגורה, ויש לה מעצורים. וזה הגיוני. ואם תרשה לי , כאישה, זה אפילו הגיוני מאוד. אז תפסיק להפחיד אותו! תהיה נחמד לאורחים

למעלה