כאן נמחקה הודעה

abii60

New member
ליכודניק בנשמה הבעיה שברוב המדינות

אין רוב לימניים למה כי הם הורסים את הכל חומר למחשבה

E l i z a b e t

New member
רוב המדינות זה לא אנחנו

אנחנו מדינת ישראל- מדינה יהודית, היחדיה בעולם! ובכך אנחנו נבדלים מהשאר

../images/Emo45.gifE l i z a b e t

בס"ד
כל מילה בסלע, אני הייתי שמה דגש על עניין המדינה היהודית באמצעות הדגשת המילים, אז אעשה את זה כאן ברשותך: אנחנו מדינה יהודית, ואני גאה להיות אזרחית של מדינה כזו, ליאת.

abii60

New member
בגלל שיש לך מוח צר אופקים אז תוכלי

להנות מחורבן בית שלישי בגלל אותו אידאולגיה??

E l i z a b e t

New member
סליחה, ולמה יש מוח צר אופקים?

כי אני ימנית? כי אני מנוער הליכוד? כי אני מהליכוד? זו גזענות, אז לפני שאתה מדבר עלינו לגבי גזענות, תבדוק את עצמך!!!

abii60

New member
לא ימני ולא שמאל..מדינה אחד יש לנו

אז אנחנו צריכים להיות מקובלים בעולם ולא להיראות כמו שאת כותבת את ניראת כמו מה שחושבים על היהודים ולא בצדק אבל זה מה שגרמו יהדות החרדית את השינאה לנו ועוד לא רחוק היום שכבר לא נוכל אפילו ללכת לחו"ל

E l i z a b e t

New member
להיות מקובלים בעולם?

על חשבון מה? המדינה שלנו? הביטחון שלנו? לא ולא!!! תפנים- העולם לא יאהב אותנו בן לילה, הוא לא אהב אותנו אף פעם, גם לא כשעשינו מה שהוא רצה, אף פעם לא!!! אז הוא לא אוהב אותנו גם עכשיו, אז מה? והמצב לא כזהנורא עד כדי כך שלא נוכל לטוס לחו"ל, אל תגזים

אנחנו המכשול ../images/Emo35.gif

אנחנו רוצים בטובת המדינה. אנחנו חושבים אחרת ממכם, אך לא בוגדים במדינה. אני גאה להיות ישראלית "אין לי ארץ אחרת". ולמנהלת ליאת, אם לא תמחקי הודעות מסיתות, אפנה להנהלת הפורומים ואשקול פניה למשטרה. ראינו כבר בעבר לאן דברים כאלה מובילים.

abii60

New member
בגלל האמירה הזאת למה השאירו את

הערבים שבתוכנו זה כבר גזענות לשמה?

E l i z a b e t

New member
יש לך בעיה עם הפלשתינאים

לכן אתה רוצה להיפרד מהם, כי אתה מפחד שבעוד כמה שנים יהיו רוב, נכון? אנחנו מפחדים ממשהו אחר, שהערבים שחיים בארץ שיש להם זכות לבחור ולהיבחר ישתמשו בדמוקרטיה (שנתן להם השמאל). ויבחרו ראש ממשלה ערבי, מה אז תעשה?

למעלה