כאן נמחקה הודעה

tzahi73

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

darkrider

New member
שאלה...

עשיתי אצלהם מנוי לשנה אמורים לגבות ממני 330 שח" X 3 תשלומים = 1000 ש"ח. האם אחרי השנה הם ימשיכו לגבות ממני באופן אוטומטי? האם יש סיכוי כי ימשכו ממני כספים מעבר לסכום הנ"ל? אני שואל אותך כנציג, אשמח לקבל עצה מבעל הניסיון... תודה.

tzahi73

New member
בעקרון לא

חידוש לא נעשה בצורה אוטומטית ויש לקבל את אישור הלקוח אבל כבר היו דברים מעולם

לפי דעתי לא יגבו ממך יותר משנה

חודש לפני סיום ההתקשרות, אני מציעה לך להתקשר אליהם ולוודא מתי מסתיים המנוי שלך. בהצלחה. והלוואי ותזכה עד אז במשהו...

ivgitsab

New member
התנתקתי לפני שנים אבל

הם לא מפסיקים לנדנד לי בטלפון, כל חודש לפחות שיחה אחת. לא עוזרות הבקשות שלי להמחק מהמאגר שלהם. נתנו לי את המספר של ה"מוקד" בראשון, אבל אני מניח שאם אתקשר ישגעו אותי עם התוכניות המיוחדות שלהם. מזל שעד היום לא התפתתי לעשות שוב מנוי. דרך אגב, במשך שנה שלמה זכיתי בשקלים בודדים.

זה שזכית בשקלים בודדים לא אומר

שהם חברה שיקרית.. כמה אנשים אתה מכיר שזכו כל פעם שהימרו... או שבכלל זכו במשהו בחיים שלהם... ואני מכירה המון כאלה שמושקעים כל החיים שלהם במפעל הפיס ולא הרוויחו שקל.. אני בתור אחת שעבדה במקום ונסתה למכור לאנשים את המוצר ... דיברתי עם אלפי אנשים שהיו ועדיין מנויים במפעל הפיס אפילו ארבעים שנה ולא זכו אפילו בשקל.... ישנה שיטה והיא עבדה הרבה יותר טוב לפני שנים... כשהיו הרבה יותר אנשים... המצב הכלכלי המדיני גרם להרבה אנשים לבטל... ולשחוק את השיטה... אבל היו זכיות יפות...והרבה!!! אני כבר לא עובדת שם פוטרתי... לפני חצי שנה.... תחשבו מה שתחשבו.

m i k e 2 0

New member
טוטוקארד

יש פה מישהו שיש לו מושג איפה ניתן לראות את התוכנית ששודרה היום? אני הייתי אחד מהשלושה אנשים שהוזכרו בתוכנית ופשוט לא ראיתי אותה. מת לדעת מה היה שם

barco

New member
טוטוקארד, דווקא הרע במיעוטו.

אני מנויה שלהם כבר מס' שנים אפילו זכיתי בסכום לא רע.....והכתבה הפתיעה אותי כי עד עכשיו ממש לא היתה לי בעיית תקשורת איתם, ולגבי ביטול, האם מישהו מכם ניסה פעם לבטל מנוי בכבלים או בחברות הסלולריות? הם עושים הכל שתשאר איתם (וזה לגיטימי) אבל אם אתה החלטי לבטל ( ומדובר על כל החברות שמתפרנסות מאיתנו) יבטלו גם יבטלו .

מי שלא עבד במקום וראה את הכתבה

היה חושב את מה שכולם חשבו... התפלאתי לראות את כל אנשים איתם עבדתי, שמעתי גם כל מה שהם אמרו בטלפון שאחד מהם היה מנהל הטלמרקטינג ולא אין שום זכות לטפל בלקוחות וכשאמר שאננו יכול לעזור ומה שהוא מציע זה לקחת את מהס' הטלפון של הלקוח שרצה לבטל בשביל שלא יתייבש על הקו הוא היה כנה ואמיתי ולא 'חיפף' מעליו את הלקוח.... בתקופה האחרונה שעבדתי שם היו המון בקשות לביטולים בגלל המצב הכלכלי הקשה אליו נקלעו הרבה לקוחות לפעמים היו גלים של מתקשרים והמוקד לשרות לקוחות הגביר את העובדים לעבוד שעות נוספות בשביל להצליח ולהגיע לכל הלקוחות... אני עבדתי שם ואני ראיתי את על העומס... הכתבה מובנת מצד הלקוחות... אבל זאת תקופה שטוטוקארד עברה... וזהו...

zandan

New member
דווקא לא נכון

מה שהראו בטלוויזיה לא נכון זה כמו בכל חברה שרוצה להשאיר לקוחות בחברה ככה גם בתבל ובכל מקום אחר, האמת שיש המון לקוחות מרוצים שזכו בהמון כסף ובגלל לקוח אחד שנים של אמינות ירדו לטימיון, אני אישית מנוי לטוטוכארד ואני מאמין שאני לא שם כספי על קרן הצבי.

madavi

New member
../images/Emo10.gifטולוטו זהב

חבל שאתה נאיבי כל כך, משום שכל העסק איתם זה עבודה בעיניים. עבדו עלי בטלפון וכבר לאחר חודש ניסיתי לבטל העניין וכבר חודש וחצי מבטיחים לי כל פעם מחדש שמישהו יחזור אלי, אך אף אחד לא חוזר. פנייתי אליהם נעשתה ללא קשר לכתבה שהייתה ואני רק יכולה להצטער על החיבור איתם...... פשוט שקרנים, נכון שכל חברה מנסה לשמר את הקיימים, אך מדוע במירמה ובעובדות שקריות?.... אם מישהו יודע על דרך להשתחרר מהם ולהציל את 600 הש"ח שגבו ממני אודה לו מאוד.

zandan

New member
זאת לא אותה חברה..

אני מסכים איתך לא לכולם צריך להאמין אבל מדובר בחברה שעובדת כבר 13 שנים בשוק והזכיות שלהם מאושרות ע"י המועצה להסדר ההימורים בספורט דבר שאין בטולוטו זהב, דרך אגב שמם היה פעם טוטו בהב אך הטוטו הבין את הנוכלות והגיש תביעה בגלל זה הם שינו לטולוטו זהב... חומר למחשבה..

למעלה