כאן נמחקה הודעה

einatvi3

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

mike sp

New member
מה השאלה?

לא תמיד מגיבים לכל הפניות, וגם אם כן מגיבים זה לוקח זמן. אנא, התעזרו בסבלנות

einatvi3

New member
השאלה היא

מה אפשר לעשות בכדי לקבל את הכסף שלי בחזרה כמובן... וגם איך אפשר בכל זאת להגיע לדבר עם מנהל החברה שלא עונה והכי חשוב להזהיר את הקורבנות הבאים שהולכים לבזבז כסף על משהו לא יעיל ושלא יהיה להם אחר כך עם מי לדבר!

עידן90

New member
תגובה לעינת

לפני כ8 חודשים התחלתי להשתמש בדיאטת רז-קל והתוצאות היו פשוט מדהימות. אחרי שסבלתי שנים מעודף משקל וניסיתי אינספור דיאטות, הצלחתי בעזרת רז-קל להוריד 20 קילו בפחות מארבעה חודשים!! אין לי מושג על מה את מדברת וקשה לי להאמין שבאמת נהגו בך בצורה זו בחברת רז-קל מפני שאני וכמה מחבריי הרזינו בצורה נפלאה ע"י רז-קל. אריאל,גבעת שמואל

רז קל

שלום שמי שולה שמר אני מנויה ברז קל חמישה חודשים כאב לי נורא לשמוע את תגובתך , ברצוני להבהיר כמה דברים על חברת רז קל אני אישה בעלת משקל עודף ניסתי כל דיאטה אפשרית שקיימת בשוק אך לצערי הרב ללא תועלת לאחר שניסיתי הכל היתגנבו לאוזני כמה וכמה שמועות על הצלחות החוזרות ונישנות של חברת רז קל החלטתי לנסות זאת בעצמי ולהפתעתי הרבה לא האמנתי עד כמה חברת רז קל שינתה את איכות החיים שלי ואת הביטחון העצמי שלי חברת רז קל גרמה לי להוריד שלושים קילו ממישקלי בחמישה חודשים אני לא מכירה ולא שמעתי על חברת דיאטה כל כך מוצלחת וכל כך טובה כמו רז קל כואב לי לדעת שיש עוד אנשים כמוך שגורמים לאנשים לאבד כל תקווה אני ממליצה בחום לכול מי שיש לו רצון להרזות או ספק בחברות דיאטה לנסות את חברת רז קל וכול זה לאחר בדיקה וניסיון אישי שלי בחברת רז קל בברכה ובהצלחה שולה שמר

einatvi3

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

למעלה