אני הממומה באיזו קלות שולחים
חייל צעיר לקב"ן.מצויין ,שהוא מספר ומשתף.אבל.... איזה חינוך? איזה עידוד? כל מה שלא הולך במיידי מרימים ידיים והפתרון הוא קב"ן??.פלא שצעירים מתאבדים היום בכזו קלות? לא מסוגלים לעמוד בלחצים!!. תפקידנו לחנך להתמודדות בחיים,לסבלנות ,לאורך רוח,למצוא את כל הדרכים להיאבק ,לעמוד על שלך ועל זכויותיך, לעמוד לצידם, לתמוך ולסייע ,רק אחרי הכל וכשאין מנוס, פונים לאנשי מקצוע. מה קורה כאן??"לך לקב"ן,אם תהייה טבח תשקול הלאה"וכי בצבא לא אוכלים?? אני מבינה שלא קל וחייבים לפתור הבעייה אבל לא בעצות אחיטופל כאלה. ב"ה ובלי עין הרע
,גם לי יש ילדים. שתיים מהם סיימו את הצבא והצעיר בימים אלה בטירונות. גם להם היו בעיות ועוד יתקלו בכל מיני מצבים(הלוואי שלא)
חמסה, לא המלצנו מיד לפנות לפתרונות של "זבנג וגמרנו" אלא לנסות ,להתאמץ ולהילחם בכל הדרכים המקובלות.מה הלחץ?
חמסה|| שלא נדע....שאלוהים ישמור ,בן של חברים איבד עצמו לדעת בסיום לימודיו .במכתב שהשאיר כתב"אני לא עומד בזה, הפרוייקט כבד עלי" לעזאזל הפרוייקט, לעזאזל הלימודים.תדחה,או עזוב הכל ותמשיך לחיות.מה אתה לחוץ?.נתקלת בבעייה חפש דרך לפתור אותה, תמצא תחליף ספר...שתף... הרס את כל המשפחה המקסימה והחברים.