כאן נמחקה הודעה

The Guardian17

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

oshiko

New member
הקב"ן זה לאו דווקא להוריד פרופיל

זה כדי שיהיה מי שישמע אותך וידבר איתך במצבך הלא קל, ויעזור לך לגבש דרך פעולה. תסביר לו שהקורס הזה ממש לא מתאים למנטליות והיכולות שלך, והורדת פרופיל ל 45 לא תפתור את הבעיה, כי אז ישבצו אותך שוב בקורס או תפקיד בסביבה שלא מתאימה לך, ולא עשינו כלום. תעבוד על מעבר למשהו יותר איכותי. כמו שכתבתי לך בפעם שעברה. אפילו קרבי, אם הפרופיל שלך מאפשר. תתעקש על זה. כל יחידה במסגרת חילות השדה או עם דרישות יותר גבוהות תכיר לך צה"ל אחר לגמרי ותעשה לך יותר טוב, אחרי מה שעברת. אם אתה מעוניין, תן קצת יותר פירוט לגבי הנתונים שלך, כאן או במסר, ואפשר לחשוב ביחד למה יש לך סיכויים להגיע ואיך עושים את זה. אל תתן לייאוש הפסיבי לכרסם בך. תחשוב חיובי - מה עושים כדי לצאת משם ואיך עושים את זה.

The Guardian17

New member
../images/Emo27.gif

פרופיל 97 (ללא סעיף נפשי, רק פטור מקרבי. הייתי אצל קב"ן לפני השירות). קב"א : 52+. בגרות מלאה, עברתי מס' מיונים חשובים, אבל לא הגעתי לאותו תפקיד בגלל בעייה בריאותית קלה וגם כנראה בגלל הקב"ן.

oshiko

New member
יש לך כנראה קה"ס (קשיי הסתגלות)

וזו הסיבה שלא גוייסת לקרבי ולא קיבלת את אותו תפקיד, למרות פרופיל 97 וקב"א טוב. האם הסיבה לכך שהלכת לקב"ן לפני השירות היא מצוקה נפשית אמיתית, או איזשהו רצון, בעידוד האמא, להשיג פטור מקרבי דרך הקב"ן? (אל תדאג, אני לא אלשין לאף אחד, אני מעוניין לדעת כדי לעזור לך).

oshiko

New member
נניח שזה היה תלוי בך

איפה הכי היית רוצה לשרת?

The Guardian17

New member
במקום לא רחוק

יציאות של חמשושים ובתפקיד שהוא מול אנשים ולא מול מכונות. אין, אבל זה די אבוד.

סמדר בנ

New member
אז תסביר לקב"ן

מה אתה מרגיש, זה תפקידו לעזור לחיילים שמרגישים כמוך. העיקר אל תתייאש, התור המיוחל יגיע, ונקווה שתקבל עזרה הולמת.

oshiko

New member
אני מציע להיפגש עם הקב"ן בכל מקרה

מפני שהמצב כרגע מחייב שינוי. לא כל בעיה נפשית מורידה ל 45. ייתכן שהוא ייתן לך סעיף קל שמוריד פרופיל ל 64. תבדוק איתו את זה. מה שחשוב שזה יוציא אותך מהמקום הזה. אם תהיה לך פגישה מחודשת עם קצין מיון בעקבות שינוי כלשהו במעמדך, זה יכול לפתוח בפניך הרבה אפשרויות חדשות.

oshiko

New member
פורום תמיכה נפשית לחיילים

רמי, בנוסף לכל מה שכתבתי, אני ממליץ לך בחום לפנות לפורום תמיכה נפשית לחיילים. יש להם ניסיון רב וגישה חמה. אני בטוח שביחד איתך הם יכולים להרגיע את המצוקה. אנא, לטובת השקט הנפשי שלך ושלי, פנה גם אליהם.

למעלה