כאן נמחקה הודעה

מיליתו

New member
למה לא כתבת אתמול?!?!?!

היום מסרתי שאריות אינטרפרון שהיו מספיקות לך לכמה חודשים לבית החולים כי לי הוא לא עזר... טוב, אני לא יודעת איך לעזור מעבר לזה... רק להילחם בקופ"ח - בסוף זה מצליח!!!

היי מיליתו

סליחה על ה "בורות" בשאלתי יש מצב שתוכלי לבקש את הזריקות בחזרה או מה שנמסר אבוד?

מיליתו

New member
רובן הובטחו לחולים אחרים במצבך...

אינטרפרון אלפא נמצא בסל לטיפול בלימפומות נון הודקינס... בדוק! אני קיבלתי פגאינטרפרון, שזה אינטפרון קצת שונה, ואני לא בטוחה שזה מה שאת צריכה (אבל זה מה שלא נמצא בסל). בכל אופן, הילחמי בקופה, אפילו עם עו"ד, ובמקביל נסי להכנס למחקר, במסגרת מחקרים את מקבלת חינם את התרופות. יש גם אפשרות של "מתן חסד" שחברות תרופות עושות כשמשתמשים בתרופה שלהן לא במסגרת מחקר מסודר, אלא כדי לראות מה יקרה, כשאין להם השערה מסויימת. כדאי לברר מול החברה המייצרת.

בית חולים...

אלהן, רק רציתי לשאול ולדעת לאיזה בית חולים את משתייכת, תודה רויטל... אם את באיכילוב כמוני לפחות אני אדע שיש מלאי של זריקות בבית החולים וכך אני אוכל לבקש...

מיליתו

New member
מסרתי בחיפה...

יואו, אני מרגישה כל כך חסרת אונים... כל כך רציתי לעזור. חבל שלא פירסמתי כאן הודעה שיש לי תרופות... בכל אופן, אני מסרתי פג אינטרפרון, ואני לא בטוחה שזה מה שאת צריכה... וגם, כמו שאני מסרתי תרופות, יש עוד הרבה אנשים שמוסרים, אז שווה לברר במחלקה. שווה גם "לעשות עיניים" לרופאים כי הם מפוצצים בדוגמאות חינם שהתועמלתנים נותנים להם.

למילתו המיוחדת...

שלא תעיזי להרגיש רע בגללי ולא בגלל אף אחד... אני חושבת שבמילא זה סוג הזריקות שלא מתאים לי.... אני בטוחה שפעלת מתוך אינסטינקט ולא כתוצאה ממעשה רע... תודה שניסית לעזור... שתהיי לי בריאה. וכל מדינת ישראל. אוהבת את כולכם רויטל

תודה שהגבת

אלהן, אני קראתי את ההתייחסות... ואני מאוד מודה. לא כתבתי עד עכשיו כי היו לי קשיים להיכנס ולהירשם לתפוז עד שהצלחתי.. אני מתחננת שתנסי/ה להשיג שוב את הזריקות.. אין לי שום זריקה, ואני חייבת להמשיך את הרצף... מוכנה גם לפצות במידה מסויימת... מבלי לפגוע... את המלחמה אני אומנם מתחילה עכשיו אבל מן הסתם זה לוקח זמן והרבה... אני לא רוצה שהמצב ייחמיר...פשוט חבל. אני לא רוצה להתחיל את הכל מההתחלה... אני נישברת לרסיסים.... אני לא מבינה למה אני צריכה להילחם בשביל תרופה? לא די לי כבר במה שיש לי/לנו? א נ י מ ת ח נ נ ת ... בברכת חג שמח, ושוב תודה מראש, רויטל 050-5680480

מיליתו

New member
אני מצטערת

יכולה רק להמליץ לקנות, לאסוף קבלות, ולתבוע החזרים... גם אני שילמתי מכספי, וקיבלתי החזרים....

קרן לעזרה למימון תרופות לחולי סרטן

אני שמעתי בחדשות על קרן שהוקמה ע"י החברה לישראל נדמה לי שזו שמה ,והיא תממן את התרופות שלא בסל אולי תנסי לבקש עזרה מהאגודה למלחלמה בסרטן אולי הם שמעו על הקרן עובדות סוציאליות בבית החולים בטוח יודעות על הקרן זו שווה לבדוק איתם .

paranoize

New member
קרן לעזרה למימון תרופות

אם משהו יודע איך להגיע אליהם אשמח לשמוע, הורי מתמודדים עם הוצאות כלכליות מטורפות על הטיפולים של אבי (1000 ש"ח ליום) במשך 42 ימים, פשוט בלתי נתפס!!! תודה והרבה בריאות

לא דובים ולא יער...

יש מיליון גופים קטנים שצצו או שכבר קיימים אבל ברגע שזה מגיע לשעת אמת הם יודעים להגיד שלא הגענו לגוף הנכון.... ושהם מטפלים בחולים במחלה מסויימת. כמו למשל גוף ש"מתעסק" עם חולות סרטן השד ואם את לא כזאת...חלילה אז לא מטפלים בך...!!! יש גוף שנקרא "אחת מתשע" גם הוא סרטן השד... חבל שלא היה לי את "הפרבילגייה" להחליט איזה סרטן אני רוצה? "בצחוק"... די לי בשלי... גוף שנקרא "יד להחלמה", אשמח להתעדכן בעוד כמה.... ב ה צ ל ח ה ! ! ! רויטל

היתה פה הודעה

בנושא הזה לפני איזה זמן. קרן חדשה שנקראת קרן מכבי, לא קשורה לקופת החולים. אבל בינתיים הקרן עוד לא פעילה בגלל ענייני בירוקרטיה וכאלה. הבחור שאחראי שם הבטיח שברגע שזה יהיה רלוונטי הוא יעדכן. בריאות :)

האם ניסו לתת לך הקרנות

לי ניסו כימותרפייה ופתחתי לוקופניה אז חיכו כמה חודשים ואז הקרינו את הגוש שנותר בבית החזה , וזה עזר ונכנסתי לרמסייה אולי ההקרנות יעזרו לך ?

night mistress

New member
אולי יש מישהי שיכולה להשיג לה?

מאחר ואני מקבלת אינטרפרון מסוג שונה אני לא יכולה לעזור כי לא יתנו לי שני סוגים, אבל האם יש מישהי שאולי יכולה לקחת את זה מהרופא משפחה שלה ולמסור את זה לרויטל? אני יודעת שבקופת חולים כללית הם מאשרים את זה בלי בעיה..

paranoize

New member
להלחם..

שלום רויטל, מבינה את הקושי הכלכלי, אבא שלי עובר עכשיו כימו במקביל להקרנות, שלא נמצאת בסל, וממן את זה לבד, העלות של כל כדור היא 1000 ש"ח ב י ו ם! (שאלתי אותו השבוע בצחוק, איך זה לבלוע 1000 ש"ח?). בכל מקרה, תוך כדי שיחה עם עו"ד שנשוי לבת דודתי, התברר שיש עו"ד אחד שהוא שם דבר במלחמה נגד הקופות בתרופות שלא נמצאות בסל, שמו עו"ד אלי פישר, אם תרצי אשמח לנסות להשיג את הטלפון שלו. שווה נסיון, אפילו רק לדבר איתו אם יש תקדים בלהשיג את התרופה הזו. שיהיה המון בהצלחה ובריאות!!!!

מאחלת לכל עם ישראל הרבה כח ובריאות.

אלהן ושווב תודה אני אנסה את מזלי, השגתי כבר את הטלפון שלו... למעוניניים המספר הוא: -03-5226588 שנה טובה... איזה באסה עכשיו גיליתי שחלק מהזריקות בערך 4 זריקות לא בתוקף אני מקווה שהיצרן יחליף לי אותן... למרות שלא רכשתי אותן בכסף אלא הזגתי מחולה אחרת... הרבה בריאות לאבא... שנה טובה... רויטל

paranoize

New member
רויטל יקרה

של מי הזריקות? של איזו חברה? אני עובדת בחברת תרופות ואולי יש משהו שאני מכירה (יש לי חברות בכמה חברות תרופות אחרות) אשמח לעזור אם יהיה אפשרי. לי באופן אישי היו כמה שאלות על הטמודל, ודברתי עם מנהל המוצר בחברה, והיא ממש עזרה לי גם בלהשיג תרופה נלווית לכימו נגד בחילות והשיגה לי כמה דוגמאות. אם אני אוכל, באמת מכל הלב אשמח רק בריאות

אינטרפרון A

ערב טוב חמודה, תודה שוב על כל המאמצים... את הזריקות מייצרת חברה שנקראת: הופמן-לה רוש, באזל, שוויץ בעל הרישום: רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ, פ"ת. מיקוד: 49170 תודה ושנה טובה, רויטל.

למעלה