כאן נמחקה הודעה

צופיה**

New member
ריגלת אחרייה??? לא יפה.............

אתה ותב שאתה מודע לסיבה שביצעה זאת "מצאה משהו שמילא חלל שהיה בינינו. לא הייתי מספיק קשוב ללבה. רק לליבי, הקנאי". אז אם כבר ריגלת ואתה יודע מדוע היא עושה זאת אז במקום לרוץ לספר לה שאתה יודע כי ריגלת היית צריך לנסות לתן עצמך..... להיות יותר קשוב ויותר מבין. הרי היא לא ניפגשה איתו היא רק שוחחה בצאט... אין לי רעיון כרגע איך תתקן מה שעשית ,אבל חשוב לפני שאומרים או מבצעים דבר מה -קודם חושבים.....

צופיה**

New member
אותה הודעה עם סימני פיסוק - ../images/Emo52.gif

אתה כותב שאתה מודע לסיבה שביצעה זאת "מצאה משהו שמילא חלל שהיה בינינו. לא הייתי מספיק קשוב ללבה. רק לליבי, הקנאי". אז אם כבר ריגלת ואתה יודע מדוע היא עושה זאת ,אז במקום לרוץ לספר לה שאתה יודע ( כי ריגלת ) היית צריך לנסות לתקן עצמך..... להיות יותר קשוב ויותר מבין. הרי היא לא ניפגשה איתו, היא רק שוחחה בצאט... אין לי רעיון כרגע איך תתקן מה שעשית ,אבל חשוב לפני שאומרים או מבצעים דבר מה -קודם חושבים.....

ואשתך יודעת כמה אתה מצטער?

האם אשתך יודעת שאתה מתחרט עד עמקי נשמתך? האם סיפרת לה כמה אתה מצטער? אם אתה באמת מצטער, אולי תצליח להעביר אליה את תחושתיך הכנים. אולי היא תסלח לך ואז יש סיכוי שתתפתח מערכת יחסים בריאה יותר ביניכם. אני הייתי מוסיף עוד שאלה קטנה: נניח שאשתך תסלח לך והכל יחזור על מקומו בשלום. ואז, בעוד חודש, חודשיים, שנה, יחזור אליך החשד שהיא חזרה לצ´אטט, כיצד תתנהג? האם תרגל אחריה שוב במחשב? התשובה לשאלה זו תתן לך כיוון ברור להמשך היחסים ביניכם.

הבהרתי מעומק ליבי

שאני מצטער ונשבע לא לרגל בכל צורה שהיא. למדתי לקח שלא אשכח. רק ביושר וזהו. ואם קשה לה לענות מעומק הלב, ריגול ודאי לא יקרב. תודה על התגובה.

sunrise of love

New member
"הלוואי שתסלח ותפתח את ליבה אלי"...

איש מערות יקר. פתח את ליבך בפניה......ואז יפתח ליבה אליך..... אנחנו צריכים להבין שכדי שיקרו דברים שאנחנו רוצים, אנחנו צריכים לעשות אותם בעצמנו.כשקורה השינוי אצלנו, הסביבה מיד מגיבה לכך. סבלנות. הרבה סבלנות והרבה פתיחות. מעצם דבריך אני מבינה שאתה כבר רואה היכן היתה הטעות. אז קדימה, היא יקרה לך, לך אליה ....היא אשתך. אהוב אותה!!!!!!!!!!!!!!!

האלי

New member
עוד דבר אחד

רגשות אשמה. מהדברים שאתה כותב עולה תחושה שאתה אחוז רגשות אשם. יכול להיות שעשית משהו שלדעתך בדיעבד אתה חושב שטוב יותר היה שלא תעשה. אבל רגשות אשם הם רגשות מאד לא בריאים, בעיקר בזוגיות. גם אם טעית, קורה שאנשים טועים. גם לך מותר לטעות את הטעויות שלך. וזה בסדר גמור. נסה לאמץ את ההרגשה שאתה בסדר גמור. גם אם יש דברים שראיה לאחור נראים כמו טעות, אל תשכח שתמיד, בכל מצב נתון אתה עושה הכי טוב שאתה יכול. (הייתי יכול להוכיח עכשיו בשורת טיעוניים לוגיים שלא יכול להיות אחרת, אלא רק שאתה עושה הכי טוב בכל מצב נתון אבל נדלג על זה טוב?) במצב שבו היית, עם הידיעות שידעת באותה עת ובתחושות שפעמו בך באותו רגע, עשית הכי טוב שיכולת. תמיד אתה עושה הכי טוב שאתה יכול, ואתה ממש בסדר גמור. נסה עם התחושה הזו של "אני בסדר גמור" (וגם היא בסדר גמור, וותר לגמרי על תחושות האשם, לשני הצדדים) ללכת ליועצת. אין לי כמעט ספק שתמצאו את הדרך החוצה מהתקלה הזו. שלך, האלי.

sunrise of love

New member
אני מסכימה איתך

ועוד משהו.....להתייחס לעניין כ"תקלה בתקשורת" זאת גם כן אפשרות מצויינת להמשיך מכאן הלאה ביחד.

תודה לשניכם

אני ממש מודה לכם מעומק הלב על ההתיחסות והתמיכה. באמת הרגשתי אתמול שהלכתי לאיבוד. ממש תודה.

למעלה