כאן נמחקה הודעה

roais

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

my BEND

New member
אתה בעצמך ../images/Emo22.gif ותקבל ../images/Emo67.gif כי:

אתה הולך ישר בדרך השלילה כדי לפרסם את עצמך בפורום שלמרות הדעה שלך הולך יפה מאוד לדעתי לפחות! ולא רק זה ברוב חוצפתך אתה עוד מעז להתנצל מראש כדי שלא יכעסו עליך, ואני אומר- "no go" (from banana co) כן אני מתעצבן דווקא... כי אנחנו מצליחים להביא כל מיני דברים פה שקשורים לרדיוהד לדוגמא: מי שרוצה לשמוע את "like spinning plates" בגרסה חייה שתום מנגן על פסנתר ומבקש מהקהל לזהות את השיר נמצא בקאזה מההופעה-blossom music center 8.8.01 תחת הערך like spinning plates(live) באמת חפשו את השיר הוא יפה מאוד לדעתי ועוד משהו יפה לדעתי זה הגרסה הרועשת של banana co. פשוט מצאתי את השיר עם סוגריים ליד שכתוב loud נפלאות הטכנולוגיה. אבל אני גם יודע לסלוח ככה שאבקר בפורום שלך אחרי שאקח "רגיעון" של הדס :)

roais

New member
כאן נמחקה הודעה

*Jeane*

New member
למה לא?

והבחור פה צודק...קצת הפללת את עצמך פה... בכל אופן תודה שהכרת לנו את הפורום שלך. ועדיין - יש משהו טוב בזה שאתה מוצא מקום המוקדש כולו לרדיוהד (שזו לדעתי להקה ששווה להקים עבורה פורום אחד המיועד רק לאוהביה). אני אישית לא אשרוד אם לא אדע שיש עוד אנשים בעולם שאוהבים מוסיקה טובה, ובפרט רדיוהד.

roais

New member
כאן נמחקה הודעה

my BEND

New member
המערכת מסרים הזאת..מיותרת לגמרי

עוד דרך להטריד את אנשי הפורומים רשמו אותנו בלי לשאול למערכת הפירסום הזאת ולמצוא אנשים? לא ממש עובד .. סתם עוד המצאה כדי שהחיים יהיו עוד קצת מסובכים.. ויכללו עוד כמה לחיצות על העכבר.

roais

New member
כאן נמחקה הודעה

Her Circulation

New member
אם היית מעמיק

רק קצת, היית רואה כי חלק ניכר מהשיחות כאן הן לא על רדיוהד, שלא לדבר על לא קשורות למוסיקה. אבל כשרוצים לפרסם משהו אין סיבה להעמיק.

למעלה