Ergil, חשוב לי מכולם
אבל בעצם למה לדאוג לאנשים שנהרגו בפיגועים? צריך לדאוג לאנשים שבתיהם נפרצו, אנשים שנשדדו, נשים שנאנסו, אנשים שמתים מרעב ואנשים שמתים ממחלות שונות. למה לדאוג לאנשים שבתיהם נפרצו? צריך לדאוג,אנשים שנהרגו בפיגועים, אנשים שנשדדו, נשים שנאנסו, אנשים שמתים מרעב ואנשים שמתים ממחלות שונות. למה לדאוג לאנשים שנשדדו? צריך לדאוג,אנשים שנהרגו בפיגועים, אנשים שבתיהם נפרצו, נשים שנאנסו, אנשים שמתים מרעב ואנשים שמתים ממחלות שונות. למה לדאוג לנשים שנאנסו? צריך לדאוג,אנשים שנהרגו בפיגועים, אנשים שבתיהם נפרצו, אנשים שנשדדו, אנשים שמתים מרעב ואנשים שמתים ממחלות שונות. למה לדאוג לאנשים שמתים מרעב? צריך לדאוג,אנשים שנהרגו בפיגועים, אנשים שבתיהם נפרצו, אנשים שנשדדו, נשים שנאנסו ואנשים שמתים ממחלות שונות. למה לדאוג לאנשים שמתים ממחלות שונות? צריך לדאוג,אנשים שנהרגו בפיגועים, אנשים שבתיהם נפרצו, אנשים שנשדדו, נשים שנאנסו ואנשים שמתים מרעב. נראה לי שהנקודה הובנה (ותודה רבה ל"אמנון י" המכונה פה כVEGAN על ההשראה שנתת לתשובתי) אך מכיוון שפה זה פורום זכויות בעלי חיים אז מזכירים את מה שקורה לבעלי חיים (מן הסתם) העובדה שקיימות הרבה זוועות בעולם, אומרת שצריך לטפל בכולם ולא בהכי נוראה (מי זאת? שכל אחד יחליט) לכן ERGIL, אני לא מבין מה הבעיה בדאגה לזכויות בע"ח אשמח אם תסביר את עצמך שוב עמית