כאן נמחקה הודעה

Michelle1

New member
אכן, כל הכבוד

לכל אותם אנשים שפועלים למען הצלת חיים, בלי קשר לתיגמול. האמת, יש תגמול והוא עולה לאין ערוך על כל פרס או הכרת תודה מבני אנוש, התגמול הוא ההרגשה הטובה שבעזרה לאלה שזקוקים לנו. יש לי סיפור מאד דומה, והחתול שבתמונה הוא הכוכב הראשי. (צריך קצת להתאמץ למצוא אותו בתוך העץ) אלא שהסיפור קרה בג´נבה, בה גרתי אז, מכבי האש, אותם הזעקתי, באו מיד ועזרו לשובב לרדת מהעץ לגמרי בחינם. החתול, לא שלי, אבל מסיבותיו הוא, העדיף לשחק אצלי בחצר, כנראה היה מספיק חכם לדעת שאצלי הוא בטוח ומוגן. אחרי דרמה של 3 שעות, בהן בכה על ראש הברוש הכי גבוה (והכי דוקרני) אצלי בגינה הורד לאחר כבוד על ידי מכבי האש. בעליו, אגב, לא ידעו אפילו על כל המהומה (באותה תקופה לא ידעתי למי הוא שייך) כך שאיש, מלבד החתול גם לא הודה לי וטוב שכך, זה נשאר בינינו ועבורי, זה מספיק טוב

Weird Eyal 21

New member
נראה לי

שאם כאן בארץ אני יצלצל למכביי אש כדיי שיחלצו חתול תקוע על עץ אז הם יצחקו עליי.... חבל....

*gemini*

New member
אייל, שים לב לשרשור הבא

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=324&msgid=3201512 זו ההודעה שלי בפורום כיבוי אש. שים לב לשירשור.

Weird Eyal 21

New member
פאקין שיט!!

הם לוקחים על זה כסף????? יש למדינה הזאת הרבה הרבה מה ללמוד ממדינות נאורות כמו באירופה ובאמריקה

*gemini*

New member
העניין הוא שהמוקדן אפילו לא הזכיר

שאפשר בתשלום. הוא פשוט אמר שלא עושים כאלה דברים. מעניין.... אם אני הייתי מחליטה לטפס על העץ בעצמי כדי להוריד את החתול, ונתקעת על העץ, אז אותי הם כן היו באים לחלץ? אבל גם לי אין בעלים.

Weird Eyal 21

New member
מעניין לשאול

כמה זה עולה ומה קורה אם אין לבן אדם כסף... אני יודע שאצלי כל השכנים הם חארות.... הם בחיים לא ישלמו...

תשלום עבור חילוץ בעלי חיים

לידיעה כללית אין משלמים עבור חילוץ בעל חי אלא אם בעל החי שייך לבעלים והוא אישית הזמין את שרותי הכבאות וההצלה על מנת לחלץ את בעל החי שבבעלותו, כעת לפני שעה קלה חילצו כבאי חיפה כלב אשר טיפס על צוק בגובה 15 מטר וקבוצת ילדים אשר שמעה את בכי הכלב הזעיקו את הכבאים שהגיעו למקום תוך דקות ספורות וחילצו את הכלב אחד הילדים אסף את הכלב עד שימצאו בעליו טפסר/מ גרשון זאוברמן דובר שרותי כבאות חיפה

*gemini*

New member
גרשון, כל הכבוד לכבאי חיפה

אולי כדאי שיעשו רענון נוהלים קצר לכבאי תל אביב (ואין בדברי שום הפחתה מערכם או חשיבותם של כבאי תל אביב)

רעינון נהלים כיבוי ת"א

ברצוני להבהיר אין כל צורך בריענון נהלים הנהלים קיימים וברורים והקולגות שלי מכיבוי ת"א מבצעים חילוצים כולל לבעלי חיים ,ייתכן בעת האירוע עליו את הערת בפורמים ישב במוקד מתנדב צעיר ללא נסיון והכשרה מתאימה ,אני בהחלט משוכנע אילו מידע כזה היה מגיע לידיעת הממונים בכיבוי ת"א היה מטופל משמעתית , מידע זה על האירוע באופן כללי הועבר לצמרת הפיקוד בכיבוי ת"א ואני מאמין שמקרה כזה לא יחזור על עצמו .

*gemini*

New member
גרשון

כמו שכתבתי לך בפורום כבאות, תודה רבה רבה על הנכונות, על האיכפתיות, ועל הפגנת האחריות. אני בטוחה שאני מדברת בשם רבים פה בפורום כשאני אומרת ששמחתי מאוד לגלות שכן יש מי שמקשיב ודואג במכבי האש בארץ. חזקו ואמצו! אתם עושים עבודת קודש.

shanty.G

New member
שלום גרשון

טוב לדעת שהנהלים קיימים ונהירים לכבאים בתחנות השונות, ושמחתי לשמוע כי הנושא טופל ויילמדו לקחים להבא. אני רוצה להאמין שכל המקרים מטופלים ויטופלו ברצינות הראויה, כפי שאתה מציג לפנינו כאן בפורום וכפי שהובע בפורום כבאות. תודה על התגובה ועל פעולות ההצלה המרגשות המהוות חלק משגרת יומכם (אע"פ שלא תמיד נמצא בכותרות)
ישר כוח! shanty

ק א ר ן

New member
למה אתם נלחצים וישר מתקשרים

למישהו שיבוא להציל את החתול? אין לכם ידיים ורגליים (ובמקרה הצורך גם סולם)? כל הכבוד שעשיתם משהו, אבל איפה היוזמה?? דיי לעצלנות!!!! (נא לקבל את ההודעה חצי בצחוק-חצי ברצינות, אני באמת מעריכה את מאמציהם הכנים-גם אם לא פיזיים-של האנשים הטובים אשר פעלו למען חילוץ מיצי וחבריו מהעצים.יישר כח!)

*gemini*

New member
יש וגם יש,

וגם עבר קיבוצניקי של טיפוס על עצים יש. אבל מה, עץ בגובה של קומה שישית זה קצת מפחיד, בעיקר כשהחתול יושב לו על ענפי הצמרת הרכים. המחלץ היה על העץ 45 דקות. אם זה היה אני (במידה והייתי מגיעה למטה ולא מתעלפת מפחד בדרך) זה היה לוקח פי עשר.

shanty.G

New member
*gemini* מלאכית ה../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

איזו דאגה, איזה מירוץ מטורף עבר על הבחורה הזו, אין לכם מושג. בתחילה עלתה סברה כי מדובר בגור שננטש ע"י אמו, ולא ניתן היה להבחין כלל מנין מגיעות היללות- כמה מתסכל! רק מאוחר יותר התברר כי מדובר בחתול בוגר שהחליט על מקום מילוט החביב על חתולים בחו"ל - אלו יודעים בבטחה כי יבואו לחלצם, ובד"כ גם יזכו לחשיפה תקשורתית רחבה: דרמה בעיירה/עיר/ישוב! חדשות 18:00 - כותרת ראשית, לא פחות. פה, אלאמלא היה נכנס טפסר/מ גרשון זאוברמן להבהיר כי יש נקודות אור לפעמים, הייתי מתבטאת בחריפות יתר, אך בכל מקרה, המצב במחוזותינו שונה במקצת, לצערי, והמרה של ג´מיני הוא דוגמא טובה (אם אפשר לקרוא לה כך
). העיקר שבכ"ז יש פתרונות והסיפור הסתיים בחילוץ מוצלח. ג´מיני צירפה לפה טלפון חשוב, של אבי קוזי- "גזור ושמור" ! *ל BABE10 מגיע קרדיט
כל הכבוד ג´מיני!!!

*gemini*

New member
נכון, BABE10!

זה הניק שברח לי מהראש... אכן מגיע לה *המון* קרדיט כי אלמלא ההכוונה שלה לא הייתי מגיעה לאבי.

למעלה