כאן נמחקה הודעה

קרןאור5

New member
לשרית

כמובן שהוא ממשיך. קשה מאד לעצור אותו, בין השאר מכיוון שלרוב המתלוננים אין אומץ ללכת עם הדברים עד הסוף, כלומר לתת עדות במשטרה. המצב כרגע הוא שבמשטרה מבקשים להגיש נגדו כתב אישום, לאחר ששמוע טלפונית (בלבד) עדויות מסמרות שיער מהרבה מאד מטופלים בהווה ובעבר. (התכנית עוררה גם כאלה שהיו בעבר ב"טיפולו" להגיב ולחלוק מחוויותיהם. אבל שיחות אנונימיות לא מאפשרות להתקדם ולכן יש למשטרה אמנם ידיעה על הרבה עבירות אבל עדויות ספורות בלבד. לא בדיוק ברור לי ממה אנשים מפחדים: אם נגרם נזק - הייתי מצפה שידאגו לעצמם וימנעו נזק מאחרים. איזה רע יכול הד"ר לעולל להם אחרי שכבר פגע בהם? לסגיר סודות אפלים? זה רק יתקע עוד כמה מסמרים לעצמו כי יהיו אז תלונות בעניין הפרת סודיות ונאמנות למטופל. אגב, הידעתם שהוא כבר הורשע לפחות פעם אחת בעבר, בישראל, אבל עורכי דינו הצליחו למנוע את הפרסום . מעניין אותי מה עושה איגוד העובדים הסוציאליים שהוא נמנה עם שורותיו בעניינו? מה עושה משרד הבריאות? הוא עוד יספיק הרבה עד שמישהו יעצור את מעלליוו. כמה חבל.

rutem050

New member
משרד הבריאות הגיש תלונה נגדו

ורק המשטרה סגרה את התיק. אין לנו משטרה!!!!!!!!!! זו הבעיה שלנו במדינה שאין דין ואין דיין ואיש הישר בעניו יעשה. יש לי הרגשה רעה מאד שאנחנו מתקרבים עד מאד למצב של סדום ועמורה ולדעתי זו גם הסיבה שאנשים פוחדים להתלונן כי הם חשים שזה לא יעזור ועוד עלול להיות בעוכריהם. מצב מביש שפרשת בני סלע היא רק דוגמית לזלזול ולחוסר האחריות של שלטונות החוק. ירון זיו הוא רק עוד אחד שמנצל את התהו ובהו השורר כאן.

קרןאור5

New member
המשטרה לא סגרה את התיק

המשטרה נתקלת בקושי עצום אבל היא נחושה להגיש תיק. לא משתפים פעולה ולא עוזרים לה ויש לה רק עדויות טלפוניות. ממה מפחדים???? מה הוא כבר יכול לעשות? אני לא מבינה אבל כנראה שהוא העביר איזה מסר מצמרר. בכל מקרה התיק איננו סגור אבל יהיה קשה למשטרה לנהל אותו בגלל דלותו. כשחושבים עד כמה הוא מלא בעצם - בכאב, בפחדים בכעסים כל הרגשות השליליים- קשה לקבל שהוא יצא נקי גם מהפרשה הזו.

rutem050

New member
זה נכון

כל מי שנכווה יכול לקחת את ההזדמנות שפתחה בפניו התכנית ולהעיד במשטרה, זה הזמן לתרום את חלקכם לעשיית צדק .

שרית פ

New member
כל מי שנפגע מירון זיו

ובעיקר, מטופלות רבות שנוצלו מינית על ידו, מומנים/ות להעיד במשטרה, לא להתעצל ולא לפחד. הגיע הזמן לעצור אותו מלהמשיך להתחזות ול"טפל" תחת הכותרת "דוקטור". אני מצטרפת לקריאה שלך, קרן אור.

מאור3

New member
מתוך הפורום של ירון זיו

מרכז מעוף בדרך כלל מזדרז למחוק תגובות בלתי אוהדות לכן חשוב שתקראו מה כתבה שם גליה: סוד הקשר הזוגי הקשר הזוגי הינו קשר מורכב, מאתגר, ומחייב את כולנו להשקיע וללמוד כיצד להפכו לקשר בריא ואיכותי. בהרצאה זו המשלבת הומור ושלל דוגמאות, מוליך אותנו ד"ר ירון זיו במסע הזוגי המתחיל בתהליך המשיכה, הבחירה המודעת והבלתי מודעת בבן/בת הזוג דרך בניית האינטימיות זוגית ויצירת ה"מדינה" הזוגית אשר צריכה לעמוד באתגרים רבים תוך כדי מסלול החיים כגון ילדים, קריירה, טיפול בהורים ועוד. בהרצאה זו מלמד ד"ר ירון זיו את העקרונות החיוניים לשמירה על קשר זוגי בריא: מחויבות זוגית, בניית אינטימיות ויצירת תשוקה מתמשכת. זוהי מתנת חובה לכל זוג אשר רוצה להעשיר את איכות מערכת היחסים הזוגית שלו. הרצאה מצוינת, ניתן להשיג גם בדיסק נא לפנות למזכירות. מראה מראה שעל הקיר את מי אני רואה מולי. והמראה עונה, פנטזיה. ותודה לגדעון על הרעיון המבריק להצלת מעוף, כל טייס מתחיל יודע שבלי מנועים יש להתפלל הרבה לפני נחיתת האונס. אמרנו אונס , סליחה. שנה טובה

מאור3

New member
אני מצטרף לקריאה להגיש תלונה במשטרה

לגליה אם יש לך מידע שעשוי לעזור ללכידת הדר. המתחזה והנואף, אני מציע לך, אין לך מה להפסיד, תגשי לתחנת המשטרה ותגישי תלונה, שישלם על מעשיו . אם את רק כותבת בפורום של מרכז מעוף זה לא מספיק כדי שזה יקרה.

ש י י ל ה

New member
ממה כל ה"נפגעות" פוחדות בדיוק?

אולי בעצם אין "נפגעות" בכלל ו "נפגעות מינית" בעיקר בכל הסיפור? אולי התלונות הרבות שהגיעו למשטרה בעילום שם הגיעו מרוע לב ולאו דווקא מסיבה אמיתית? ולמה לו להפסיק את המפגשים של ימי שישי? אולי לבודדים מהפורום הזה צורם בעין שבן אדם עובד ומתפרנס אבל עבור לא מעט אנשים ירון זיו היה והינו מטפל בחסד. ואגב למפגשים אלה בהחלט יש לו רישיון גם בכתב וגם בנשמה. ואני חושבת שדווקא קיום המפגשים והענות האנשים להגיע למפגשים אלה אומרים משהו על "כל האנשים והמטופלים שנפגעו קשות". תראו לי מישהו במדינה הזו שכולו תלית מתכלת. ותפסיקו לחרוץ גורלות על דפי אינטרנט. כולנו חכמים וכולנו נבונים על חשבונם של אחרים. בשביל זה יש בתי משפט לא? קצת פרופורציה.

מאור3

New member
לשיילה

כדי שלבתי המשפט יהיה מספיק ראיות נגדו, יש צורך שאנשים שנפגעו יעידו על הנזקים שהוא גרם. את כנראה לא יודעת הכל על הפסיכולוג המתחזה. אני מאחל לך שלא תיפגעי ממנו ושיהיה לך רק טוב.

למעלה