כאן נמחקה הודעה

shanty.G

New member
לקטיפה ולכולם:

לגבי חימום מלאכותי, העצה המיידית והבלתי מקצועית שלי היא שניתן לשים ליד התא מנורת לילה קטנה המחממת בד"כ את הסביבה הקרובה אליה. עצות מקצועיות יותר תוכלי למצוא באחד מהאתרים הבאים, עליהם המליץ משתתף מפורום חיות מחמד בתפוז (לכתובות המצורפות בהודעה את עושה copy ו paste לתיבת הכתובת למעלה). (ולמה לא להרים טלפון לוטרינר שלכם כדי לקבל עיצה מועילה?)
חברים יקרים: פרט לשתילת הודעות מבוהלות בפורום, אפשר לבצע גם חיפוש באינטרנט ובתפוז בו החיפוש הוא קל ופשוט (היכנסו ל"חיפוש מתקדם"). אם לא יודעים לענות לכם ע"ג הפורום, תמיד יימצא אתר בו יש את כל האינפורמציה הנחוצה. בפורום גם לוקח לעיתים זמן להשיב על השאלות (תלוי מתי רואים אותן...) ודבר אחרון- אנא השתדלו לשרשר הודעות! מה גם שבתפוז כל עוד ההודעות אינן בנות למעלה מיממה עד 72 שעות, כל תגובה תקפיץ אותן בכל מקרה לראש הדף, ואין חשש שההודעה "תיבלע" בדף. שרשור= הוספת תגובה להודעה קיימת. כל פתיחת *הודעה חדשה* ´מעיפה´ אשכול שלם לאחור; אנא התחשבותכם. shanty

rasta27

New member
מקווה שזה יעבוד

קחי בקבוק חם, עטפי אותו במגבת ושימי עליה את הביצים או שתמלאי קערה במים חמים, כסי אותה בצלחת ושימי עליה את הביצים אבל לא בתוך המים שלא ייחשפו ישירות לחום. הייתי מציע לך אולי לשים אותם במיקרו על החום הכי נמוך אבל זה לא נראה לי רעיון טוב משני סיבות: 1) הן עלולות להתפוצץ למרות החום הנמוך 2)הן ייחשפו לקרינה וזה עלול להשפיע לרעה על הגוזלים. מקווה שזה יעבוד ואם לא כדאי שתתייעצי בוטרינר. אולי כדאי דתתייעצי בוטרינר בלי שום קשר. בהצלחה.

shanty.G

New member
../images/Emo5.gif לא במיקרו!!!

רסטה, האחד באפריל התעופף לו לפני יומיים.... שיטת הבקבוק נשמעת הגיונית יותר אך גם איתה יש בעיה: אם לוקחים לאם את הביצים, האם היא תשוב לדגור או לטפל בגוזלים (אם אכן הביצים מופרות)?
עדיף לבדוק ולקבל עצה מקצועית

קטיפה

New member
תודה לכם על המידע ממש תודה!ו..

כמה זמן נמשך עד שהתוכונים יבקעו ?

rasta27

New member
שנטי לא התבדחתי אבל

אם תקראי שוב בעיון את מה שכתבתי תגלי שזה היה הרהור בלבד ושגם כתבתי למה זה לא יעבוד ולמה לא(!) לעשות את זה. ושכמובן קודם כל צריך להתייעץ בוטרינר יום כיך שיהיה

rasta27

New member
ובקשר לגוזלים

לפי מה שקטיפה אמרה האמא בכל מקרה לא רוצה לדגור. צריך לנסות להביא את הגוזלים לאמא ולבדוק. ואם לא, אולי להביא אמא אחרת שתסכים לקחת אותם. שוב אין לי שמץ מושג בעניינים האלה למרות שיש לנו ציפורים בבית. זה פשוט מה שאני הייתי עושה. יש להתייעץ בדחיפות בוטרינר ורצוי באחד שמתמחה בבעלי כנף. בהצלחה

קטיפה

New member
../images/Emo26.gifהתוכית דוגרה על ביצה 1 ו..

תתודה רבה רבה לכם על כל העצות! החלטתי לא להתערב והתוכית החלה לדגור רק על ביצה 1 אבל לא הרבה זמן.. אבל זה לפחות משהו..

קטיפה

New member
יש לי בעיה עם ג´ינג´ר האוגרת שלי

ובפורם חיות מחמד בטוח לא יענו לי אז השאלה שלי ג´ינג´ר כל הזמן מכרסמת את הכלוב שלה אני פוחדת שהיא תצליח לקרוע אותו וכבר כל הצבע התקלף אני מנסה להזיז אותה אבל לא מצליחה למישהו יש פתרון?

Weird Eyal 21

New member
היו לי אוגרים

והם תמיד היו מנסים לכרס את הכלוב (ברזל) אבל לא שברו אותו אף פעם... תשימי לב אולי חסר לה אוכל כשהיא עושה את זה?...

ליאור1973

New member
היא לא תשבור את הכלוב....

אלא אם כן זה לא א ו ג ר מה שיש לך שם... אוגרים עושים את זה תמיד. הם חייבים לכרסם משהו, זה בטבע שלהם. אל תדאגי הכלוב שלך לא יישבר, הברזל ממנו עשוי לא עדין עד כדי כך. חוץ מזה תנסי לקנות לו איזה מקל כירסום כזה שיוכל לעבוד עחיו במקום על הכלוב.

קטיפה

New member
שאלה דיי מפחידה!

אתמול נתתי לג´ינג´ר שלי גזר היא מאוד מאוד אהבה אותו אבל אחותי אמרה שהמוכר בחנות חיות אמר שלמכרסמים אסור להביא פירות או ירוקות מפני שה רוססו ואנחנו יש לנו נוגדנים לריסוס ולמכרסמים לא למרות ששטפתי וקילפתי את הגזר תעדכנו אותי אם אתם יודעים משהו כי אני ממש מבוהלת!

shanty.G

New member
קטיפה יקרה,

שאלות בתחומים אלו את מוזמנת להפנות לפורום המתאים, והוא פורום חיות מחמד בתפוז. בפ´ חיות מחמד משתתפת גם וטרינרית שתוכל לעזור לך בכל עת. פורום זה מיועד להודעות ודיונים הנוגעים לזכויות בעלי-חיים את מוזמנת לעיין במכתב הפתיחה של הפורום כדי לראות מהן מטרותיו ולשם מה הוקם. כמובן שאת מוזמנת להישאר ולתרום בכל הנוגע לתחומים הקשורים לפורום הנוכחי
שלך,
shanty

קטיפה

New member
שנטי כנסי להודעה../images/Emo46.gif

ניסיתי שוב ושוב בפורם בע"ח לשאול שאלות כאלו ואחרות אבל מה לעשות לא עונים לי שם פה עונים לי בגלל זה אני שואלת ! כי עונים לי אז אם את מעדיפה שאני יזיק לחיות שלי אז בבקשה השגת את המטרה!

shanty.G

New member
קטיפה

אף אחד לא רוצה שתזיקי לחיות שלך, כמובן שזו אינה המטרה. אולם אנשים כן רוצים לנהל דיונים הנוגעים לנושא הפורום. בפורום חיות מחמד משתתפת באופן קבוע וטרינרית (kittydoc) העונה על שאלות ב"פינת הוטרינרית". לא כל יום ולא כל שעה, אולם את יכולה לקבל ממנה עצות מקצועיות ומהימנות. שבוע מצויין שיהיה לך ולכולם
shanty

לילךLilach

New member
היי קטיפה

אני מצטערת שלא ענו לך בפורום חיות מחמד. אני אראה למנהלת שם מה זה
. שימי שוב את השאלות בפינת הווטרינרית ואני מבטיחה לך שתקבלי תשובה מקצועית ,כאשר הווטרינרית תתפנה.

rasta27

New member
אתץ יכולה להכנס לאתר

www.mypet.co.il וללחוץ על כפתור וטרינריה וכשיופיע המסך לרגת למטה ולהקליק על לשלוח שאלה. ייפתח לך חלון ושם תרשמי את השאלה, תוסיפי דוא"ל ותקבלי תשובה בהצלחה

למעלה