כאן נמחקה הודעה

fireman

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

shanty.G

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

fireman

New member
שיא האירוניה

במהלך כיבוי השריפה....עשו את דרכן מספר סמיטריילרים מהלולים אל המשחטות כשהן עמוסות במאות תרנגולות מצד אחד האפרוחים נשרפו ומהצד השני התרנגולות ניצלו מהשריפה אך יסיימו את חייהם בצלחת של מישהו המספר המדוייק הוא 32000

Weird Eyal 21

New member
ישמע אולי מוזר אבל

אישית אני שמח שהאפרוחים לא "זכו" לגדול להיות תרנגולות ככה הם רק היו סובלים הרבה יותר ועוד בסוף היו שוחטים אותם אולי זה נשמע לא נכון לומר או משהו כזה אבל זאת דעתי במושביי חוף הכרמל היו הצפות בחורף... אני זוכר לול של תרנגוליי הודו שכמעט כולם טבעו בהצפה... הלולן בכה בחדשות שאייך הוא יגמור את החודש.... חבל שלא יגמור כמו ההודו שהוא מגדל....

zooti

New member
אני זוכרת משהו כזה

ו"במילה האחרונה" אורי אורבך וגידי גוב דיברו על כך שהאנשים הזדעזעו מגורל התרנגולות במקום על הנזק הכספי של החקלאי. הפואנטה שלהם היתה משהו בסגנון "אנשים, זה אוכל, למה לרחם על התרנגולות שאתם אוכלים?" ואח"כ הם דיברו על המצב בלול בצורה מאוד משועשעת

חגי כהן

New member
האם התפרסמה כתבה בנושא?

שאנטי, שלחתי לך דואל בנושא, ואני מצרף כאן את תוכנו, אבל כל מי שיודע מוזמן להגיב בהקדם האפשרי: בכוונתי (אם אמצא מספיק חומר) לכתוב אייטם ל"זכויות בעלי-חיים השבוע" בעניין השריפה בלול התרנגולות, אולי כחלק מכתבה כוללת יותר על אסונות במשקים (בהם אין לבעלי-החיים שום אפשרות לבעלי-החיים להימלט או להתגונן). אשמח לדעת בהקדם האפשרי פרטים נוספים: מהי אותה הערה על הגריל ומי העיר אותה, האם ידוע לכם על כתבה שהתפרסמה בנושא בעיתונות, וכו´. בתודה מראש, חגי

למעלה