כאן נמחקה הודעה

shanty.G

New member
1. חדשות ופעילויות

משמרות מחאה נגד פיטום אווזים – השבוע משמרות לחלוקת כרוזים ומדבקות לכלי-רכב בתל-אביב יתקיימו ביום ו´ בשעה 12:15 ליד קניון עזריאלי (דרך פתח-תקווה פינת דרך השלום), וביום א´ בשעה 16:00 ברכבת צפון (ארלוזורוב/דרך חיפה, תל-אביב). למשמרות מחאה ולדוכני הסברה באזור השרון, התקשרו לאלכס: 744883-054, או לדניאלה: 250304-055 או 5470474-03. כִתבו מכתבים ליועץ המשפטי לממשלה כמו בשבוע שעבר, היועץ המשפטי לממשלה טרם השיב על העתירה לבג"ץ נגד פיטום אווזים. מי שעדיין לא כתבו לו, אנא כִתבו ובקשו ממנו להימנע מלתמוך בתעשייה האכזרית. ציינו במכתבכם כי פיטום אווזים נאסר כמעט בכל המדינות הנאורות. כתובתו: מר אליקים רובינשטין, רחוב צאלח א-דין 22, ירושלים 91010. מספר הפקס: 6274481-02. למידע על פיטום האווזים. עצרת הזדהות עם בעלי-חיים במעבדות ביום א´, 21.4.02, יום ההזדהות הבינלאומי עם בעלי-חיים במעבדות, תתקיים ברחבת מוזיאון תל-אביב עצרת של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים. בעצרת ישאו דברים אנשי ציבור ויופיעו אמנים. לפרטים נוספים: www.isav.org.il דרוש/ה מתנדב/ת לעבודת ארכיון לאנונימוס דרוש/ה מתנדב/ת רציני/ת ומסודר/ת, לצורך מיון וסידור אלפי כתבות עיתונות בנושא בעלי-חיים. ארכיון הכתבות, שרק חלקו מסודר כיום, משמש כמקור לזכויות בעלי-חיים השבוע, להכנת עבודות בית-ספר ועבודות אקדמיות, ועוד. לפרטים: 5226992-03. לא צריך ביצים עם הסויה לאחרונה יצא לשוק המבורגר מן הצומח בסדרת הטופו של זוגלובקטבע, והפעם לא מדובר במוצר טבעוני כבעבר, אלא במוצר המכיל ביצה. כדאי להביע בפני החברה מחאה על השינוי: זוגלובקטבע, שדרות הגעתון 8, ת.ד. 70 נהריה 22100. פקס: 9826444-04, טלפון 9878787-04. גם מוצרי טבעול מכילים ביצים, וכדאי להביע מחאה על כך גם בפניהם: טבעול, קיבוץ לוחמי הגטאות, ד.נ. גליל מערבי 25220. טלפון חינם: 750-760-800-1.
 

shanty.G

New member
5. פינת התזונה: סלט עדשים וטופו

קטניות נתפסות בדרך-כלל כמאכל חורפי, שאין חשק לאכול בימים חמים. עם בוא האביב אנו מפרסמים מתכון לסלט המכיל שני סוגי קטניות, אך שלא כמו המאכלים החורפיים, הוא מוגש קר. המתכון לקוח מהספר טופו של זהורית שייחי. החומרים: 2 כוסות עדשים ירוקים מבושלים 300 גרם טופו 2 כפות שמן 2 כפות חומץ 2 כפות קארי כפית וחצי מלח רבע כפית פלפל חצי בצל מלפפון חמוץ 2-3 גבעולי סלרי גזר אופן ההכנה: 1. מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים. 2. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים. 3. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר. 4. מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים, משפרים את התיבול בהתאם לצורך, ומגישים קר. מומלץ לבקר בפורום צמחונות וטבעונות
 
למעלה