כאן שוטרת27 - חקירת השוטרתחלק א`

shoteret27

New member
כאן שוטרת27 - חקירת השוטרתחלק א`

היי סקסיים שלי, אני רוצה להביא בפניכם סיפור על שוטרת מפורסמת מאוד שוטרת חקירות מעולה שרק היא ידעה להוציא את הוידוי המתאים מפי האסיר כולם הכירו אותה במחוז, וכולם חששו ממנה מאוד היא היתה מקורבת למפכל והוא זה שצרף אותה לשורות המשטרה. השוטרת אהבה לחקור אחד על אחת היא והאסיר שלה לא הזדקקה לעזרת החוקרים המנוסים ידעה להוציא הכל מהאסירים עד הפרט האחרון. הכניסה אותם למרתף קטן שבו היה משרדה הסודי ושם הוציאה את הוידויים. השוטרת הגיעה למרתף והאסיר היה כבר אזוק לקיר גופו העירום בהק מזיעה ונשימותיו המהירות הן היחידות שנשמעו באויר. השוטרת הביטה בעציר שלה בעיניה הירוקות ומבט זדוני היה על פניה היא ידעה שהיום האסיר הוא שלה והיא תתעלל בו בהנאה מלאה. האסיר הביט בה ביראה גבוהה היתה וחטובה עיניה בהירות ושיערה הארוך והבהיר אסוף על קודקודה. היא התקרבה לשולחנה והורידה כובעה שיערה הארוך גלש על גבה לפתע היא נראתה לו רכה יותר לא ממש קשוחה ובליבו התפתחה תקווה שאולי לא תעולל לו דבר. אך הוא לא ידע שמראה עלול להטעות והיא ממש לא רכה, היא השוטרת הקשוחה שרוצה לכבוש עוד אסיר אחד עוד אסיר נוסף לרשימתה הארוכה. השוטרת התקרבה לאסיר שלה, בחושניות סקסית מתמיד רגליה הארוכות פסעו בנוקשות וקול נעליה נשמעו על הריצפה הקרה. ואז האסיר הבין הנה זה מגיע חקירת השוטרת המפוסמת תיכף מתחילה עד כאן להיום המשך יגיע ממני

שוטרת 27 - וחצי תאוותו בידו ?

כייפית שלי... מספר פנים לגברת שוטרת, לעיתים כה איטית לעיתים ממהרת, מדי פעם נכנסת כותבת - בורחת, מנסים להבין את המסתתר מתחת, לאותה כסות של שוטרת עשרים שבע, אולי מת``א, חיפה או באר שבע, מסתתרת אישיות אחרת, מוכן להתחייב, יש שם אשה אמיתית, מוכן להתאהב, אולי זו השכנה ממול המביטה בי בערגה ? אולי הקופאית - ששכחה לחייב אותי ``על העוגה`` ? אולי המורה של בתי הקטנה ? אולי...שוטרת 27 באריזת מתנה.... לחשוב על שוטרת 27 מונחת מולי קשורה, להתירה מכבליה לבחון היטב את התשורה, לפני שתכתוב עוד סיפור על סטאלג משטרתי, לפני שאחד הנוכחים יעלה הגיג שטותי, רוצה להיות שותף בפנטזיות של השוטרת, רוצה לדעת להיכן היא חותרת, כי היעד שלה הוא היעד שלי...זה לי ברור, ממתין שתעצור אותי ליד התמרור, תרשום לי דוח חניה, תרשום פרטי האישיים, תבליט את אותם חמוקים נשיים, תניח עלי את ידה - בתוך הניידת, תלטף את ידי הרועדת, תבקש שוחד מיני - עכשיו ומיד, ואני בתוכי - אריע הידד, ושתביט בי מעורטלת במבטה המיוחד האחר... אנשק לה, אעצור אותה, אראה לה תעודת שוטר... אקח אותה למרתף החקירות שמול הים, אעשה איתה אהבה - משמע אני קיים.... לעיתים לא כל הנוצץ זהב, לעיתים מדברים על יריחו ורחב, לעיתים צריך לגמור...לא להשאיר סיפור פתוח, כי קיימת סכנה ...שתעלמי ברוח.. עם הרבה אהדה... נשיקות חמודה... הלאות הנעימה שאחרי

shoteret27

New member
כאן שוטרת27 - הלאות הנעימה שאחרי

היי סקסי, אוקיי הטלת אבן למיים ואותי רגשת כפלייים שינסתי מתניים הכנתי ידיים והנני כאן רציתי רק להגיש לך מחמאה ארוזה בעטיפה זהובה פתח אותה להנאתך כי השוטרת אינה מחלקת מתנות ללא הבחנה רק למיוחדים והמובחרים שלכדה. ברור שעסקי לשון הם ענייניך כי הרי הפגנת שליטה טובה בביצועי השפה וכתביך מראים על איש גדול עם הרבה אהבה שבוודאי מהם נהנית האישה שלצידך כי לדעת לגעת (השוטרת קורצת בעינה השמאלית) זה העיקר ולדעת לכתוב כמו הלאות זה פשוט אלוהות ממני

למעלה