The Warrior
New member
כאשר אלהים ממלא את הבטחותיו../images/Emo39.gif
צהרים טובים לכולם
הנה מסר שהתקבל ב-17 ביולי 1990 ממזמן רציתי לרשום אותו, אבל לא הצליח ....... (רשום בלשון זכר, אך מיועד כמובן לכל אחד ואחת) זה ממש לא רלונטי (=לא שייך) מתי ולמי אני מגשים משהו. זה ממש לא רלונטי. עליך פשוט להאמין שזה יקרה, ואני יודע מתי ועבור מי אמלא הבטחות. אני יודע מתי הזמן מגיע עבור האדם הזה. אני הוא היחידי היודע מתי זה מגיע. וזה כיון שאותו אדם המחכה להבטחתי, יכול להכיר אותי, מסוגל לראות אותי בזאת שאינני מקיים את הבטחותי, כיון שהוא חושב שאני לא מקיים את הבטחותי, אך הייתי מייחל לכך שהוא היה יודע להיכן הבטחותי הלכו בכדי למצוא בן זוג, בכדי למצוא הרבה שותפים, כך שהם יהיו יותר, ואז יהיו הרבה שמסוגלים להגיע אל המקום הנכון. אז עליך להיות שמח מאד, אם הבטחותי מגיעות מאוחר אליך. אם זה בא מאוחר מאד אליך, במידה ואתה מאמין שזה מאוחר. וזה טוב שאינך יודע היכן הבטחותי הולכות, ואינך יודע כמה אחים-להבטחות היא לוקחת איתה, בכדי להתמלא. אינך יודע כמה. אם הן באות מאוחר יותר, אז הנך יכול למצוא אחים רבים יותר, כיון שזה לוקח זמן למצוא הרבה, איתן הן יכולות לחזור אליך, בכדי להיות ההגשמה שלך. אז זאת אומרת: הרבה זמן – הרבה שותפים להבטחה. אם זה הרבה זמן של המתנה מצדך, תהיינה הרבה הגשמות שתזהה, כיון שמשך הזמן ההוא, הבטחות רבות הצטרפו לאותן שהנך יודע כבר. אז זה עבורך, כך שתהיה נדהם, ואתה תראה שיהיו דברים שאלהים לא הבטיח לך, ולמרות זאת הן שם. ואז תאמר הנה זה כאן. הקדושה המדהימה הזאת הגיע אלי, כך שהנך יכול להיות שמח, כיון שחיכית בצורה הטובה ביותר, וחיכית זמן הממושך ביותר. כך שהיה עליך לעמוד רק לזמן מועט.רק לזמן מועט עכשיו, והייתי רוצה שלא תנענע בכתפיך כמו: אני לא מחכה יותר! לשם מה שאחכה? לא עוד! הייתי רוצה שלא היית עושה זאת. כיון שאז לא יהיה אף אחד, שאיתו ההבטחות עם השותפים שלהן תוכלנה לחזור. אז זה עבורך. שמור על ראשך למעלה, גבוה, כיון שזה יהיה טוב עבורך, ואתה תראה זאת. יהיה ממש טוב לשמור על הראש למעלה. בברכה,
צהרים טובים לכולם