קרא כאן
« תגובה #3 ב: 07.09.02 ב 22:33:32 » ציטוט עדכון -------------------------------------------------------------------------------- אלי, קודם כל, ברוך הבא לפורום. בנושא יצרני העברית, אני מקווה שראית באתר היום שמיקרוסופט סוף-סוף שיחררה את הבשורה שכבר בינואר תהיה עברית משלה לפוקט פיסי 2002. אני מקווה שזה יפתור אותנו מצרות העברית כפי שמכירים כיום. אבל הבעיה שלך בדרך כלל קוראת כשמבצעים רק 2/3 מההתקנה של העברית. ההתקנה כוללת 3 פעולות: 1. התקנה במכשיר 2. רישום 3. התקנה באאוטלוק במחשב השולחני. כיוון שהחכמים ב-PDAC שמו את הרישום באמצע, והרישום כולל סיפור שלם של טלפונים איתם, אנשים פעמים רבות שוכחים לעשות את החלק השלישי. אני חושש שזה מה שקרה לך. וגם, לאחר ההתקנה והרישום בפוקט פיסי חייבים לעשות SOFT RESET. אני מקווה שזה יתן לך כיוון. בנושא הורדת תוכנות, ניתן לעשות את זה או מה-ACTIVESYNC במחשב השולחני, מתפריט ה-TOOLS, או מהמכשיר עצמו אם אתה תכנס ל-SETTINGS, תבחר SYSTEM ושם תכנס לאופציה REMOVE PROGRAMS אליו Logged -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------- אליו דיאמנט - MS-MVP/Mobile Devices עורך ראשי http://www.pocketpcfreak.com stern_eli כמעט פריק "פאם" היה לי פאלם מין: הודעות: 23 Re: הגירה מפאלם לאיפאק 3975 וקשיי הסתגלות והבנה שא « תגובה #4 ב: 07.09.02 ב 22:38:19 » ציטוט עדכון מחיקה -------------------------------------------------------------------------------- הי אליו הבנתי את ההתקנה והרישום כןלל הסופט ריסט אך כיצד עושים את ההתקנה לאוטלוק? Logged -------------------------------------------------------------------------------- שטרן אלי Helio גורו מין: הודעות: 105 Re: הגירה מפאלם לאיפאק 3975 וקשיי הסתגלות והבנה שא « תגובה #5 ב: 08.09.02 ב 11:02:55 » ציטוט עדכון -------------------------------------------------------------------------------- בתוכנית ההתקנה עצמה ישנו כפתור נוסף בצד שמאל ביחס לכפתור ה-רישום. הכפתור הזה מתקין ל-OFFICE. מה שאתה צריך לעשות זה להפעיל מחדש את תוכנית ההתקנה ואז ללחוץ רק על הכפתור הזה. אחרי זה, אני מציע את השלבים הבאים: 1. תעשה גיבוי של האאוטלוק שלך, שלא יקרה שתאבד את כל הנתונים עקב מחיקת הפוקט פיסי. אפשר לעשות את זה מתפריט FILE, אופציה EXPORT, ושם EXPORT TO PERSONAL FOLDER. 2. ב-ACTIVESYNC מחק את ה-PARTNERSHIP הקיים בין הפוקט פיסי ל-PC. זה נעשה דרך תפריט FILE אופציה DELETE PARTNERSHIP כשהמכשיר לא מחובר. 3. מחק את כל האייטמים מהפוקט פיסי: אנשי קשר, יומן ומשימות. 4. חבר מחדש. הוא יבקש ליצור PARTNERSHIP חדשה. תסכים, ותעקוב אחרי השאלות. אני מקווה שזה יעזור. אליו Logged