כאשר אתם אם פוקט נמוך ביד מול הערכה שלכם פוקט

kingyohai

New member
כאשר אתם אם פוקט נמוך ביד מול הערכה שלכם פוקט

יותר גבוהה באיזה משתנים אתם מתחשבים כדי להשוות פריפלופ....כמות האנשים ביד,על כמה הוא יושב,מיקום,טורניר או קאש..תגידו לי מה החשיבה שלכם בעניין מה כדי?

Caro Kan

New member
אם אני מעריך שארוויח פי 9 , משווה.

כמובן שזה תלוי בכמות האנשים ביד, על כמה הם יושבים, איזה פוזישן אני (חס וחלילה לא לקבל עוד רייז). בטורניר גם הבליינדים והשלב בטורניר משחקים תפקיד.

2המרפא

New member
בעיקר פוזישין וכמה האובר פייר שלו גבוה

אם אני שם מישהו על אזור האסים,קינגים, קווינס אני אשווה יותר פעמים מאשר על תשעיות או עשיריות לדוגמה כי הסיכוי שלי להוציא את כל הסטאק שלו גדל. לדוגמא אם למישהו יש בינוני לא תוציא ממנו אגורה על פלופ גבוה לעומת להוציא ממנו סטאק על אובר פייר. אני במיוחד אאוהב לשחק פוקטים נמוכים במולטי ווי פוטס. כי אם שתי האנשים פוגעים חזק ואתה פוגע בסט אז את יכול לשלש

shaywh

New member
קאש לא תמיד כדאי

בגדול כולם יושבים על ערימות שמצדיקות את זה, אבל לא תמיד מקבלים מספיק ערך לסט כדי להצדיק את כל הפעמים שפספסת והתקפלת. בתור בן אדם שני שמשווה לפני הפלופ זה בגדול כדאי מכל עמדה כי ההימורים אחר כך יהיו מספיק גדולים. גם אם היד לא תתפתח הסכום שיש בקופה וההימור המשך של מי שפתח ייתנו לך סכום סביר. בתור משווה יחיד אתה מעדיף לפחות להיות בפוזישן. אם מישהו פותח UTG ל3.5 בליינדים ואני בפוזישן עם זוג 3 אני אעדיף את ההשוואה הזאת על להשוות עוד 2 בליינדים עם זוג 7 מהביג. אם פתחת לפני הפלופ והעלו לך אז צריך לשקול מה הסיכויים שייכנס הרבה כסף, זה תלוי אך אתה תופס את השחקן שמולך. הסיכוי לפגוע בסט- אחד לשמונה וחצי.

קודם כל למה אתה קורא פוקט נמוך?

8-9 ומטה? אם יש לי פוקט נמוך אני משווה עד לרייז של 5BB לא משנה פוזיציה במקרה הזה.

2המרפא

New member
עוד משהו שחשוב לדעתי בנושא זה כמה יושבים עמוק

לדוגמא אם אני רואה שורט סטאק עושה מהלכים שמצביעים על פוקט גבוה כנראה שאני לא אשווה. מצד שני אם אנחנו שנינו יושבים עמוק עם מעל 70-80 בליינדים ואני יודע שאני יכול לעשות סטאקינג אוף מאוד עמוק אז אני אשווה.

למעלה