כאשר החלומות

כאשר החלומות

הלא כל כך טובים. באים. ואפילו שהיום היה קשה ומעייף,ואז הפצעים מהעבר עולים. ואני לא רוצה לדוש עוד בו,כי מאלף אחד סיבות טובות. והאנרגיה שלי על המחשבות הללו,מחלישות אותי מאוד. למדתי דרך חדשה,כדי לעזור לי במצבים שכאלה. לעצום עיינים,להרגיש את הגוף נרגע,לבקש את האור מתוכי שיגן עלי. לאחר מספר נשימות רגועות אני מתחיל להרגיש הקהלה ואז החיוך בא. הפחד והכאב אינו חלק בי לכן הוא לא כאן,היכן שיש רצון למלא את עצמי באהבה,הפחד כבר לא שם. אני ילד של אמא אדמה,ואבא שמיים... והיו פעמים שכואב כל כך.. ובדרך ארוכה מאוד גיליתי כיצד לשחרר את הכאבים הללו..הכוח הריפוי טמון בי.. ילד עם חיוך.. צאקרת הלב. והנה אחד בשבילכם

גריני

New member
../images/Emo51.gif וזה בשבילך! ../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה גברת צקרת הלב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שבת ברוכה לך מאושרת אני לראותך בין באי הפורום הזה כולנו כאן אחים למשפחה מוארת תומכת שעושים רק טוב אחד לשני מקווה בשמי ובשם כולם שתתרמי מעצמך המואר בגדול- לכולנו בתשובה למה שכתבת לי בפרטי בוודאי- ומקובל עלי כל מה שיכול לעשות טוב לכולם- ללמד- ולמלא באור בידע ובאהבה- הרי שמבורך מקווה לראותך ולשמוע בכתובים את שיש לך לשתף ולהעביר לנו בברכת חג שמח אביגיל

rainbow too

New member
אמא אדמה ואבא שמיים

וואו איזה יופי, רק אתמול ניסיתי לכתוב משהו לאחד הפורומים, ובמהלך הכתיבה, בחרתי לכתוב אמא אדמה ואבא שמיים, על המושג אמא אדמה שמעתי הרבה פעמים בעבר, אך על אבא שמיים, הרגשתי שזה פשוט הגיע משום מקום. בכל מקרה לא שלחתי את הדברים מהסיבה שרציתי להתנסח יותר מדוייק אך לא היה לי את הזמן להמשיך ולדייק. כך שדבריי לא ייצאו לפועל. בכל מקרה.. יכול להיות שהמושג אבא שמיים מוכר, אך לא לי. וזה שימח אותי לראות את המושג בא ממך. כולנו מחוברים לאור, בין אם אנו מודעים לכך או לא. הכל אהבה. תודה צ´אקרת הלב. באהבה ללא תנאי

Paul Even Paz

New member
שמחתי לראותך כאן !!!../images/Emo24.gif

פרי הכתיבה ממש אדיר וטוב. שמחתי לקרוא בו. יש בך פוטנציאל עצום למשוררות, לא לבזבז !!! יש לראות שתמיד כאשר רע יוצא מזה טוב. אלוהים אוהב אותך ויעניק מברכתו. שלך פאול

למעלה