כאשר הפורום מתנהל מאחורי הפורום

כאשר הפורום מתנהל מאחורי הפורום

תודה נטע על שיידעת אותי על קיומו של המקום הזה... תודה. כן, קשה להיות מנהל של פורום תמיכה, קשה מאוד... אף על פי ולמרות נסיוני הלא מועט בסיוע, תמיכה, עמידה ותפקוד במצבי לחץ לפעמים עד אובדן חושים... מקצועי נתן לי את הכלים להתמודדות. ההתמודדות מאידך הייתה תמיד ויזואלית...קשה ככל שתהייה, עצובה ככל שתהיה - תמיד בגובה העיניים עם האיש או האנשים מולי. היום, אני לומדת את הדרך האחרת.. היום אני חייבת לזהות מצבים בם איני יכולה לבחון שפת גוף, עיניים. היום אני אמורה לענות לאנשים הנמצאים על סף תהום - והם ואני יודעים זאת. הקשה ביותר הוא - שהפורום שלי (התמכרויות) מתנהל גם והרבה - מאחורי הקלעים, במסרים אישיים - בעיקר מפאת אי הרצון של הפונים להיחשף... ואני חייבת לאסוף את כל כוחות הנפש... את כל הידע, האינטואיציה, הכלים - ולהיות שם... אולי כי לא לענות, להתעלם, אינה דרכי... אולי כי אני חושבת על מי שישב אל מול המסך והעיז להוציא מתוכו את שלא יכול היה להביא קבל פורום... והקושי הוא שבפורום ישנה תמיכה של כל חבריו, במסרים אישיים - זו אני - אני לבד. לעתים אני חשה כי אם לא בדקתי את הפורום במשך שעה או שעתיים - אולי חלילה אפספס הודעה אובדנית או כמעט אובדנית...ואנא אני באה... כמו הבוקר למשל .... אוחחחחחחחחחח... זהו. אמרתי. שוב תודה.

sh53

New member
את עושה עבודת קודש נפלאה ../images/Emo140.gif

בטוחה שלא קל לך לנהל פורום בנושא כזה, זה לא שמדובר ביום קשה אחד או יומיים ובזה זה נגמר, אל תשברי ואזרי כוחות למען הגולשים. יישר כוח ברבורה לבנה.

Pure SilenCe

New member
../images/Emo32.gif היי ברבורה

שלחתי לך מסרים, כולל תגובה לפנייה שלך. האם קיבלת אותם או שאולי בטעות אני כלל חסומה אצלך? יום מקסים

אפ'חד לא חסום אצלי...../images/Emo12.gif

אווו סליחה, יש אחד.... אבל הוא ממש לא את.... ו..כן קיבלתי ועניתי ותודה. כאן אני משתדלת להיות רק הזבוב על הקיר - מחשש של הדלפות החוצה.

Pure SilenCe

New member
אשמח לעזור לך קצת..

אולי זה ייחזק את תחושת הבטחון והם יבואו לפורום...

ToryMaster

New member
שלום שלום

כמו שאני מכירה את עצמי ואת כל ההתמכרויות המזיקות שלי, אני בטח אנחת אצלך שם בקרוב. אם את צריכה עזרה, לדוגמא שאני אבקר אצלך בפורום במשך היום או משו (אני כל היום על המחשב ומשעמם לי) ואיידע אותך אם משו קורה, שלחי מסר

למעלה