כאשר מארחים על האש גם כמויות

פוקסי99

New member
כאשר מארחים על האש גם כמויות

וזאת המרינדה אשר אני מכין כמשרה לשווארמה 2 כפיות פפריקה מתוקה כפית כמון 1/4 כפית כורכום 1/2 כפית חרדל 1/2 כפית פלפל שחור כפית מלח 4 שיני שום כתושות 1/2 כוס שמן לבחוש הייטב אצלי לא מוכנים לשמוע על מנגל גז ולכן אני משתמש במנגל נירוסטה ארוך אשר נוח מאד לעבודה ועולה 100 שקל כולל הרגליים. מלבה את האש עם מייבש השער של אישתי וכך הגחלים לוחשות ומוכנות מהר יותר. והכל תלוי בטיב הבשר!!!!! אני מבקש מהקצב שיוציא את נתח הצלעות המיושן ויחתוך אות במסור לעיניי לאחר שראיתי את חלוקת השומן והשרירים את בשר ההודו אני קונה כגוש וחותך אותו בבית לפי הגודל הרצוי רוכש שומן ליאה חלקו חותך דק דק לקבב וחלקו ישופד בין חלקי ההודו בשישליק הקבב סודו בטיב הבשר ותיבול קצר של מלח ופלפל שחור גרוס. בהרבה מקרים טיבול ייתר בא להסתיר את טיב הבשר היירוד(בהרבה מפעלים ואטליזים הם טוחנים את השאריות ולא בשר אייכותי ולכן הטיבול המוגזם) וכקניבלים אמיתיים הקינוח הוא כנפיים כאשר מכינים אותם נכון ולא שורפים אותם הם מעדן וכמובן שהיו גם כבדים לפי בקשה גם בכבדים אסור להגיע לצבע חום כהה מאד כי אז מתרבלת מרירות אשר הורסת את הטעם הטבעי המיוחד החישוב הוא 300 גרם בשר לסועד ולכן בחישוב ל20 סועדים הוא בערך 6 קילו בשר כולל אבל אני נוהג להכין יותר עדיף שישאר למחר מאשר ייחסר את יכולה להכין קבבים בשר לסטיקים שישליק וניתן גם כנפיים 3 קילו בשר טחון לקבב 25 שקל לקילו 75 שקל בשר ליאה יעלה כ25 שקל כתוספת לקבב ולשישליק 2 קילו שישליק יעלה לך 80 שקל ו 4 קילו סטיקים יעלה 200 שקל 2 קילו כנפיים 20 שקל יהגעת למחיר של 400 שקל בשרים ויהי לך בשר די והותר את מכינה את הקבבים עם בשר טחון ושומן הכבש (חצי חבילה) וזה יוצא מעדן את חצי החבילה השני של שומן הכבש את חותכת לקוביות קטנות 1/2X1/2 ס"מ משפדת על שיפוד עץ בשר הודו, עגבניה, בצל, ושומן, ומקבלת שיפודים יפים ושומן הכבש יתן טעם נהדר לפני תחילת השיפוד בערך שעה לפני תחתכי ראש של בקבוק ליטר וחצי תמלאי במים ושימי בפנים את שיפודי העץ כדיי שיספגו מים ואז כאשר יהיו על האש לא יישרפו. הצעה לסטיקים והמחיר הזול: אני רוכש את הסטיקים ב"פרודג" באזור התעשיה הצפוני(הישן)של נתניה, יש להם סטיקים נהדרים ללא מים מוספים וכאשר מכינים אותם הם ממש נמסים בפה במחיר של 45 שקל לקילו מאד ממליץ מקווה שעזרתי שאלות נוספות אני כאן פוקסי כתובות אינטרנט מצורפות: כאן

Master Stav

New member
פרודג ....בררררר

חייב לומר שאיכססססססססססססס פעמים אכלתי תוצרים של פרו דג פעמים בני מעי יצאו החוצה כאילו היה זה יום חג

למעלה