סבתי ז"ל סיפרה לי דבר זהה לפני 25 שנים, לה זה קרה לפני 64 שנים, כבר אז היא ידעה ששלום לא יהיה.והתבשרתי מיפי האחות שזה בן מילותי הראשונות היו
אוי בן, יצטרך ללכת לצבא,,,ענו לי עד אז כבר יהיה שלום
שלום עם הערבים?? לעולם לא יהיה כל זמן שהעולם יעמוד על תילו,,,אולי פרקי זמן,
אבל תמידי??רק כאשר לא יהיה יותר עולם,
השלום אכן לא נראה באופק.סבתי ז"ל סיפרה לי דבר זהה לפני 25 שנים, לה זה קרה לפני 64 שנים, כבר אז היא ידעה ששלום לא יהיה.
סבתי ז"ל ידעה זאת ב1960, כששאלתי אותה ב1999 אם יהיה אי פעם שלום בין ישראל לאויביה היא אמרה שבכל זמן שהוא יהיה לפחות אויב אחד שאין עמו שלום ומועד בו ישראל לא תצטרך להילחם אף פעם לא יגיע.השלום אכן לא נראה באופק.
אוויי איזה חלום.והתבשרתי מיפי האחות שזה בן מילותי הראשונות היו
בידינו הדבר. ככל שבדורנו נפעל נכון, נקטין את הסיכון שילדינו יצטרכו עוד להילחם. דא עקא, יש המפרשים זאת כצורך לחתור להסכמי שלום עם הגרועים שבאויבינו ואינם מבינים שהמשמעות היחידה שבאמת יכולה להוביל למימוש שאיפה זו, היא אך ורק השמדת האויב ולמצער השמדת תקוותו אי-פעם לנצח אותנו.והתבשרתי מיפי האחות שזה בן מילותי הראשונות היו
אשריי המאמין שישראל תנוח על זרי דפנה.בידינו הדבר. ככל שבדורנו נפעל נכון, נקטין את הסיכון שילדינו יצטרכו עוד להילחם. דא עקא, יש המפרשים זאת כצורך לחתור להסכמי שלום עם הגרועים שבאויבינו ואינם מבינים שהמשמעות היחידה שבאמת יכולה להוביל למימוש שאיפה זו, היא אך ורק השמדת האויב ולמצער השמדת תקוותו אי-פעם לנצח אותנו.
זה יקרה רק עם בוא הגאולה. אבל עדיין, הרבה בידינו אך למרבה הצער, אנחנו פשוט לא עושים את המוטל עלינו כדי להשיג את המטרה (של פחות מלחמות לדורות הבאים).אשריי המאמין שישראל תנוח על זרי דפנה.
מה יקרה כשהגאולה תגיע?זה יקרה רק עם בוא הגאולה. אבל עדיין, הרבה בידינו אך למרבה הצער, אנחנו פשוט לא עושים את המוטל עלינו כדי להשיג את המטרה (של פחות מלחמות לדורות הבאים).
הרבה דברים, אבל לענייננו עם ישראל יוכל סוף סוף ״לנוח על זרי הדפנה״ כפי שכתבת למעלה.מה יקרה כשהגאולה תגיע?
אשריי המאמין.הרבה דברים, אבל לענייננו עם ישראל יוכל סוף סוף ״לנוח על זרי הדפנה״ כפי שכתבת למעלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.