כלומר, האם במעבר חברה על ידי ניוד אפשר גם לבצע העברת בעלות בפועל?
K k-don Well-known member 4/11/22 #1 כלומר, האם במעבר חברה על ידי ניוד אפשר גם לבצע העברת בעלות בפועל?
GoldenEyes Well-known member 4/11/22 #2 נכתב ע"י k-don: כלומר, האם במעבר חברה על ידי ניוד אפשר גם לבצע העברת בעלות בפועל? לחץ כדי להרחיב... זה אמור להיבדק ע"י החברה המעבירה ולוודא שאכן הבעלים הוא אותם בעלים או לחלופין לבדוק שהמעביר אכן העביר את הקו שלו למישהו אחר בפועל ? החמדנות שלהם מעבירה אותם על דעתם והם מעבירים בלי לבדוק
נכתב ע"י k-don: כלומר, האם במעבר חברה על ידי ניוד אפשר גם לבצע העברת בעלות בפועל? לחץ כדי להרחיב... זה אמור להיבדק ע"י החברה המעבירה ולוודא שאכן הבעלים הוא אותם בעלים או לחלופין לבדוק שהמעביר אכן העביר את הקו שלו למישהו אחר בפועל ? החמדנות שלהם מעבירה אותם על דעתם והם מעבירים בלי לבדוק
S Srulikg Member 5/11/22 #3 מנצל את השרשור. אם אני מנייד את המספר שלי לחברה אחרת, הם דואגים לנתק אותי מהחברה הישנה?
GoldenEyes Well-known member 5/11/22 #4 נכתב ע"י Srulikg: מנצל את השרשור. אם אני מנייד את המספר שלי לחברה אחרת, הם דואגים לנתק אותי מהחברה הישנה? לחץ כדי להרחיב... כן
נכתב ע"י Srulikg: מנצל את השרשור. אם אני מנייד את המספר שלי לחברה אחרת, הם דואגים לנתק אותי מהחברה הישנה? לחץ כדי להרחיב... כן