כאתם מדברים על מחיר בנייה {עצמית/קב

yasming

New member
כאתם מדברים על מחיר בנייה {עצמית/קב

לדוגמא 800$ למ"ר אתם מתכוונים למחיר ללא השלד או יחד עם השלד?

ענתש

New member
אני מדברת על הכל כולל הכל

מאישורים ועד סוף הבניה. לא כולל מגרש. המחיר שלי הוא 1000$ למ"ר.

yasming

New member
אוקיי,עכשיו נרגעתי כי חשבתי

שזה לא כולל את השלד, יש לך מושג כמה זה ללא השלד?

איריסג

New member
בקורס עיצוב שאני עושה

של בניין ודיור (אגב, מומלץ בחום למי שנכנס לתוך תהליך תכנון של בית או שיפוץ מקיף) - אמרה לנו האדריכלית שמעבירה את הקורס שמקובל לקחת בחשבון עלות של 250 דולר למטר שלד. זה כמובן אם את לא בונה כמו הרבה מהשכנים איפה שאני גרה שמשום מה בונים את כל הבית בבטון... (זה מכועעעעעררררר בעיני. תהרגי אותי, אני לא מבינה למה לעשות את זה)

yasming

New member
אני קניתי שלד מוכן

ורוצה לדעת את העלויות להמשך הבנייה {בערך..}

איריסג

New member
קחי בחשבון שזה בערך כמו לשאול

כמה עולה אוטו.... הכל עניין של סטנדרטים. ראיתי בתים (בבניה עצמית) שנבנו מאד יפה ב 1000 דולר למטר כולל הכל, וראיתי כאלה שנבנו ב 1500 והשמיים הם הגבול. יש כאן בדיוק שירשורים בנושא הזה. אני שוב אציע לך לעשות "רשימת מצאי" עם עצמך - מה סדר העדיפויות שלך, איפה את יודעת שאת רוצה משהו ולא מוכנה לוותר או להתפשר ואיפה את מוכנה לבחור משהו שהוא לא הכי יקר בחנות ואפילו לא בדרגת ביניים (מה שממש לא אומר שהוא לא יפה או לא איכותי). אח"כ הולכים ומכתתים רגליים - ומנסים למצוא את המחירים הטובים ביותר - בסטדרט הגבוה ביותר שאת יכולה להרשות לעצמך.

fireman

New member
שלד באופן כללי מהווה בסביבות

30% מעלות הבניה, כמובן שזה לא "ברזל" ותלוי בסופו של דבר בסטנדרט הבניה....בבית במאיון העליון מחיר השלד יכול להפוך גם ל10% מהעלות הכוללת, אני בכל אופן מדבר על הממוצע....

למעלה