taloosh123
New member
כבדי עוף אסיתיים
במקום להכין את הכבדים ב"דרך המסורתית" -מלווים בבצל לבן החלטתי לגוון ולקחת את המנה הקלאסית הזו לכיוון אסייתי. 500 גרם כבדים נקיים 1.5 כפות סויה 1 כפית שמן סומסום 1 כפית טריאקי 1 כף סומסום 1 כף פפריקה מתוקה 0.5 כפית שבבי צי`לי משרים את הכבדים בתערובת כחצי שעה במקביל- חותכים 5 בצלים ירוקים לרצועות באורך 1 ס"מ. מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן. מטגנים את הבצלים עד שהם מתחילים להשחים. מוסיפים את הכבדים- דואגים שכל הכבדים נוגעים במחבת החמה. מקפיצים מספר פעמים עד שהכבדים משחימים מכל הכיוונים לא ממשיכים מעבר .... אחרת הם מתייבשים! (אני מעדיפה שהם יהיו עוד טיפה נאים וימשיכו להתבשל מהחום של עצמם בחוץ) מגישים בתוספת שעועית ירוקה או אפונה סינית מאודה.
במקום להכין את הכבדים ב"דרך המסורתית" -מלווים בבצל לבן החלטתי לגוון ולקחת את המנה הקלאסית הזו לכיוון אסייתי. 500 גרם כבדים נקיים 1.5 כפות סויה 1 כפית שמן סומסום 1 כפית טריאקי 1 כף סומסום 1 כף פפריקה מתוקה 0.5 כפית שבבי צי`לי משרים את הכבדים בתערובת כחצי שעה במקביל- חותכים 5 בצלים ירוקים לרצועות באורך 1 ס"מ. מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן. מטגנים את הבצלים עד שהם מתחילים להשחים. מוסיפים את הכבדים- דואגים שכל הכבדים נוגעים במחבת החמה. מקפיצים מספר פעמים עד שהכבדים משחימים מכל הכיוונים לא ממשיכים מעבר .... אחרת הם מתייבשים! (אני מעדיפה שהם יהיו עוד טיפה נאים וימשיכו להתבשל מהחום של עצמם בחוץ) מגישים בתוספת שעועית ירוקה או אפונה סינית מאודה.