כבדת שמיעה וגם טינטונים ומנייר

זוהרה7

New member
כבדת שמיעה וגם טינטונים ומנייר

בתור כבדת שמיעה הסתדרתי די יפה בלי מכשיר שמיעה. לאחר תאונת דרכים עם פגיעה בראש יש לי טינטונים ומנייר וכעת השמיעה שלי מאוד מעוותת ואני שומעת דברים אחרים ממה שאומרים לי וגם לא יודעת מאיפה מגיעים הקולות. ניסיתי מכשיר שמיעה וזה החמיר עוד יותר את הסימפטומים. הייתי בטיפול אצל ד"ר זכריה שמש שהוא מטפל בהיפנוזה עצמית ואמר לי שיש לי את כל הכלים מבחינתו לטפל בעצמי. אבל היפנוזה עצמית אי אפשר לעשות בין אנשים, בתיאטרון, או מול הטלויזיה. ושם דווקא אני צריכה לשמוע. למישהו יש נסיון? מה עושים? תודה. זוהרה*

0ne Man

New member
קשה לי לענות לך על כך

שלום זוהרה, וברוך בואך לפורום!
אני הייתי מציע לך לפנות לרכז הנגישות של ארגון "בקול". אולי הוא יוכל להציע לך עזרים טכנולוגיים שיוכלו לעזור לך עם השמיעה במקומות ציבוריים כמו הצגות וכדומה. כתובת הארגון: רח' יגאל אלון 76, תל אביב טלפון: 03-6241168 פקס 03-6243395 מייל:[email protected] בהצלחה!

זוהרה7

New member
תודה לך - הדפסתי את תגובתך../images/Emo13.gif

אפנה אליהם. אני אכן מחפשת עזרים במקום מכשירי השמיעה שלא יכולתי להסתגל אליהם עקב הטינטונים. במקביל אשמח לשמוע מעוד אנשים עם הפרעה כמו שלי. תודה. זוהרה*

צלף

New member
נסי לפנות לעמותת טינטון

זאת עמותה לאלו שסובלים מבעיות אלו קישר מצורף (וגם הוספתי לקישורים). נסי גם לפנות לעמותת בקול שהיא גם עבור מתחרשים, אולי גם שם יוכלו לסייע לך.

זוהרה7

New member
תודה לך - הדפסתי את טופס ההרשמה

ארשם כחברה בעמותה ומקווה שמשם אגיע לאינפורמציה נוספת. תודה. זוהרה*

למעלה