כבד אווז בזול??

כבד אווז בזול??

שלום חברים. היום הלכתי לשוק ורציתי לקנות כבד אווז. הכי זול שמצאתי זה 270 שקל(!!!) לקילו. אם מישהו יודע\ת איפה ניתן לקנות(עדיפות לאיזור ירושלים) כבד כזה בזול יותר וכשר אני אשמח לדעת :).

bigjack

New member
ברמת גן חבר שלי קנה ב-140 שח' לקג'

אחחחח איזו חגיגה היתה

MeetTheMeat

New member
תחליף הולם לכבד אווז

הבעיה עם כבד אווז ומחירו המרקיע היא תולדה של החוק שאוסר על פיטום אווזים. מאז כמעט ולא ניתן להשיג אותו, ואם כן כמו שראית מחירו בשמיים. יתרה מכך, כל מי שמנסה גם למכור עומד מיד מול כל המתנגדים לכך ויוצאים במחאה נגד המכירה. בקיצור החיים קשים. כי הרי טעמו של כבד אווז באמת שווה כל טיפת שומן.והוא כולו שומן. לאחרונה, בדיוק מול המצב הזה חיפשתי תחליף הולם, ומצאתי אותו בשקדי עגל. שקד עגל, גדול וטרי הוא מעדן הולם. מחירו מגיע עד כ 130 ש"ח לקילו, הוא בלוטה שרובה מחלבונים, וכאן יש יתרון לאי השומן שבו. צריבה קלה על המנגל או במחבת, פלפול עדין ויש לנו מנה בעלת טעם מנצח, עדינה מאוד ונימוחה בפה. נסיתי את זה לא מזמן ונתתי למספר שפים מובילים בתחום להביע את דעתם, וכולם הופתעו ןהתגובות היו נלהבות מצוין כמנה בפני עצמה ובוודאי כחלק מהרכב של מנה. נסה ותהנה.

bigjack

New member
שקדי עגל אכן נהדרות

גם בבישול קצר וגם בתבשילי קדירה יש כמה מאכלים בבלוג שלי שבהם מככבים שקדי עגל. אבל זה ממש לא יכול להחליף בטעם ובאיכות את כבד האווז. אני בהחלט מכבד את החוק וגם מבין אותו. אבל אם החבר כבר קנה אז היתה חייבת לצאת מזה חגיגה עם ריבת בצל שהוכנה עם סילאן ורכז תאנים, ובצד היתה פוקאצ'ה טרייה בשביל הרוטב.

bigjack

New member
גם לי זה גורם אותו הדבר ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

יש לי אפילו תמונות שצולמו בנייד ואני מחכה לחסדי הבן שיעביר לי אותן למחשב

o h a d d

New member
אצל הקצב שלי זה עולה 100 שקל

אבל משום שאני כל כך עני אפילו את זה לא יכולתי להרשות לעצמי ולכן....בתול עודני בעניין השקדים.

o h a d d

New member
כבד אווז

כבד אווז זה טעים ביותר, אבל בגלל ההתעללות והכולסטרול- פשוט עדיף לא לאכול אותו. 140 שקל???? נשמע לי ממש זול בשביל להיות אמיתי.

קלאמרי

New member
זכור לי שבאזור היה מפעל או משחטת אווזים והיה

שם כבד סוג א' וכבד אווז סוג ב' אבל החנות המפעל פתוחה רק בשעות הבוקר עד הצהריים וזה היה ליפני 6 שנים היום כבר אין יותר פיטום אז...

למעלה