כבד בקר
בדרך לעבודה סיפרתי לעמיתה על שתי פרוסות כבד בקר שקיבלתי בארוחת "על האש" . נזכרתי בטעם המופלא, ובאותה מסעדה שהיתה לפני עשרות שנים במפגש אלנבי-שדרות רוטשילד [ לדעתי יש שם מאפייה עכשיו] שם מכרו שניצל כבד.
החברה אמרה שכבד אוכלים מקסימום פעם בחצי שנה, כי זה פח הזבל של הגוף, חוץ מבעיית כמויות הכולסטרול שלו.
הכצעקתה?
בדרך לעבודה סיפרתי לעמיתה על שתי פרוסות כבד בקר שקיבלתי בארוחת "על האש" . נזכרתי בטעם המופלא, ובאותה מסעדה שהיתה לפני עשרות שנים במפגש אלנבי-שדרות רוטשילד [ לדעתי יש שם מאפייה עכשיו] שם מכרו שניצל כבד.
החברה אמרה שכבד אוכלים מקסימום פעם בחצי שנה, כי זה פח הזבל של הגוף, חוץ מבעיית כמויות הכולסטרול שלו.
הכצעקתה?