כבד מטגן-איך אתן מסתדרות עם השמן המתיז על כל המטבח. וזה לא בגלל שהכבד רטוב.
O oisdvib New member 26/1/04 #1 כבד מטגן-איך אתן מסתדרות עם השמן המתיז על כל המטבח. וזה לא בגלל שהכבד רטוב.
O oisdvib New member 27/1/04 #4 ממש ליד הכיריים יש חלון וכל ההטזות והשומן חוץ מלארון ולקירות נכנסת גם למסילה של החלון. הזכוכית לא בעיה לנקות אבל המסילה !!! זה פשוט עונש
ממש ליד הכיריים יש חלון וכל ההטזות והשומן חוץ מלארון ולקירות נכנסת גם למסילה של החלון. הזכוכית לא בעיה לנקות אבל המסילה !!! זה פשוט עונש
ק קישלורן New member 27/1/04 #10 אולי את יכולה לשים שם סמרטוט או מגבת כדי להגן על המסילה מהלכלוך כל פעם שאת מטגנת ?
ד ד ר ו מ י ת 1 New member 27/1/04 #5 פטנט למניעת התזה אני לא מטגנת כבדים במחבת אלא בסיר עם מכסה. ההתזות גם בשלב הנחת הכבדים בשמן עפות לכיוון השוליים הגבוהים של הסיר ולא החוצה.
פטנט למניעת התזה אני לא מטגנת כבדים במחבת אלא בסיר עם מכסה. ההתזות גם בשלב הנחת הכבדים בשמן עפות לכיוון השוליים הגבוהים של הסיר ולא החוצה.
C clcl New member 27/1/04 #7 יש לי רשת מיוחדת המיועדת להנחה על מחבת - זו רשת צפופה כזו עם ידית שזו מטרתה. ניתן לרכוש אותה בכל חנויות לכלי בית ובחנויות כמו אייס וקנה ובנה.
יש לי רשת מיוחדת המיועדת להנחה על מחבת - זו רשת צפופה כזו עם ידית שזו מטרתה. ניתן לרכוש אותה בכל חנויות לכלי בית ובחנויות כמו אייס וקנה ובנה.
O oisdvib New member 27/1/04 #8 נכון, עוד בהיותי נערה אימי ז"ל נהגה להשתמש. במקום התזות בומבה יש רק שפריצים קטנטנים. עדיף מכלום
C clcl New member 27/1/04 #11 אפרת, זו רשת מאוד מאוד צפופה מזכירה את הרשתות שיש לחלונות פחות או יותר (יותר צפופה מהן) והיא מונעת לחלוטין התזה. יש לי אפילו 2 לשימוש סטריאופוני.
אפרת, זו רשת מאוד מאוד צפופה מזכירה את הרשתות שיש לחלונות פחות או יותר (יותר צפופה מהן) והיא מונעת לחלוטין התזה. יש לי אפילו 2 לשימוש סטריאופוני.
א אמא של פיונה New member 27/1/04 #13 clcl ../images/Emo26.gif קודם כל מצויין לראותך גם לי הביאו רשת כזו לאחר שהשפריץ עלי גל של שמן זית רותח , אבל פעם אחת במדיח וכולה החלידה. יש לך רעיונות למנוע את זה ?
clcl ../images/Emo26.gif קודם כל מצויין לראותך גם לי הביאו רשת כזו לאחר שהשפריץ עלי גל של שמן זית רותח , אבל פעם אחת במדיח וכולה החלידה. יש לך רעיונות למנוע את זה ?