פנינת המטבח
New member
כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן
כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן פורסם ב22 בפברואר 2008, 10:36 במדור מתכונים בע"ה כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן מצרכים: מס` כבדי עוף צלויים וחתוכים קוביות 1 גמבה גדולה חתוכה קוביות 1 בצל גדול פרוס רצועות 1 כף אבקת מרק בצל 1/2 כפית כורכום מלח ופלפל לבן 1 עלה דפנה כוס וחצי מים הכנה: מחממים שמן בסיר רחב ומאדים את הבצל עם הגמבות. מוסיפים כורכום, אבקת מרק בצל,מלח ופלפל ועלה דפנה ומערבבים קלות. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כבד ומבשלים כשעה באש קטנה. פתגם:אושר משמעו - לא שיש לך מה שאתה רוצה אלא שאתה רוצה מה שיש לך....
כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן פורסם ב22 בפברואר 2008, 10:36 במדור מתכונים בע"ה כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן מצרכים: מס` כבדי עוף צלויים וחתוכים קוביות 1 גמבה גדולה חתוכה קוביות 1 בצל גדול פרוס רצועות 1 כף אבקת מרק בצל 1/2 כפית כורכום מלח ופלפל לבן 1 עלה דפנה כוס וחצי מים הכנה: מחממים שמן בסיר רחב ומאדים את הבצל עם הגמבות. מוסיפים כורכום, אבקת מרק בצל,מלח ופלפל ועלה דפנה ומערבבים קלות. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כבד ומבשלים כשעה באש קטנה. פתגם:אושר משמעו - לא שיש לך מה שאתה רוצה אלא שאתה רוצה מה שיש לך....