כבד שמפרק סוכר לקראת הבוקר?
שלום רב, אני בת 44 ויש לי סוכר גבולי.
בבדיקת מעבדה אחרונה: גלוקוז 107 (כאשר בעבר גם היה: 111, 113), ו- a1c תקין (בעבר תמיד תקין, ומעולם לא היה לא תקין): בין 5.3 ל- 5.6. ובעקבות הליכות שהוספתי ירד לאחרונה ל- 5!! (אבל הגלוקוז בבדיקה אחרונה, כפי שכתבתי 107).
אני במעקב אצל דיאטנית.
באתי אליה עם בדיקות מעבדה: (כשהתחלתי את ההליכות) גלוקוז 111, a1c = 5.1.
אחרי חצי שנה של השתדלות: 107, 5.
הדיאטנית אמרה שה- a1c קובע, ושהגלוקוז יכול להיות עד 110.
אמרה שפעם היה מותר שהגלוקוז יהיה עד 110, ושהורידו ל- 100 כדי לתפוס את הגבוליים/טרום סוכרתיים.
היא אמרה שכנראה הכבד שלי מפרק לקראת הבוקר את הסוכר.
השאלה שלי: לא ברור לי. עד לפני כמה שנים הגלוקוז היה מתחת ל- 100, ופתאום עכשיו הסיפור על הכבד שמפרק את הסוכר לקראת הבוקר? רופא המשפחה אמר לי שעם הגיל הסוכר רק עולה וכו'.. זה ממש לא מנחם אותי. אני רוצה גלוקוז בצום מתחת ל- 100. מה עושים??
תודה ושבת שלום!!
שלום רב, אני בת 44 ויש לי סוכר גבולי.
בבדיקת מעבדה אחרונה: גלוקוז 107 (כאשר בעבר גם היה: 111, 113), ו- a1c תקין (בעבר תמיד תקין, ומעולם לא היה לא תקין): בין 5.3 ל- 5.6. ובעקבות הליכות שהוספתי ירד לאחרונה ל- 5!! (אבל הגלוקוז בבדיקה אחרונה, כפי שכתבתי 107).
אני במעקב אצל דיאטנית.
באתי אליה עם בדיקות מעבדה: (כשהתחלתי את ההליכות) גלוקוז 111, a1c = 5.1.
אחרי חצי שנה של השתדלות: 107, 5.
הדיאטנית אמרה שה- a1c קובע, ושהגלוקוז יכול להיות עד 110.
אמרה שפעם היה מותר שהגלוקוז יהיה עד 110, ושהורידו ל- 100 כדי לתפוס את הגבוליים/טרום סוכרתיים.
היא אמרה שכנראה הכבד שלי מפרק לקראת הבוקר את הסוכר.
השאלה שלי: לא ברור לי. עד לפני כמה שנים הגלוקוז היה מתחת ל- 100, ופתאום עכשיו הסיפור על הכבד שמפרק את הסוכר לקראת הבוקר? רופא המשפחה אמר לי שעם הגיל הסוכר רק עולה וכו'.. זה ממש לא מנחם אותי. אני רוצה גלוקוז בצום מתחת ל- 100. מה עושים??
תודה ושבת שלום!!