כבודו התנגדות !

כבודו התנגדות ! ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

בשמי ובשם אלכס ואני בטוח שיש עוד אנשים שיסכימו איתי אנו מוחים נגד הפגישה ! אנחנו נעשה הפגנה !!! הבעיות שלנו הם:
יחסית יש פה שכבות גיל שונות והרבה מאיתנו הקטנים לא נעים לנו להסתובב עם אנשים בני 20 !!!
אנחנו לא מכירים את אלה שיש להם מכוניות וממש לא נעים לנו לבקש נסיעה או לסוע עם אנשים שאנחנו לא מכירים !
אנחנו לא מכירים את המקום ! (האורחן) אז משפט סיכום: אנחנו (הקטנים) לא רוצים ללכת עם אנשים שיותר גדולים מאיתנו, לסוע עם אנשים שאנחנו לא מכירים למקום שאנחנו לא מכירים !!! פתרון שלי: משהו בבית שמש לא משנה איפה ארומה עדיף !!!

black kitten14

New member
זאת אלכס ו.......

אני מסכימה עם כל מילה...... הרבה אנשים בפורום התנגדו אז אולי באמת נעשה איפושהו בבית שמש? בפיצה
בארומה
לא משנה.... אף אחד לא רוצה להתקע עם אנשים הוא לא מכיר באיזה מקום (איפה זה האורחן הזה בכלל
) בלי הסעה ובלי כלום! בואו נשנה מקום!

AmSaLeMiT

New member
התנגדות להתנגדות :)

קודם כל ל"בעיות" שלכם יש פתרונות... אמרת שיש פה שכבות גיל שונות ואחרי זה ציינת ש"הרבה מאיתנו הקטנים" לא נעים לנו להסתובב עם בני 20... אז אם יבואו גם הקטנים, לא יהיו הרבה בני 20, ויהיה יותר נוח... (יש גם הרבה מ-י"א...) בקשר להסעות.. אתה לא חייב ליסוע עם אנשים שאתה לא מכיר ולא צריך לבקש מהם הסעה.. יש דבר שנקרא מונית.. אם כל אלה שלא נעים להם יארגנו מונית, זה יסתדר... ובקשר לזה שלא מכירים את המקום, תמיד נחמד יהיה להכיר מקומות חדשים.. ובאמת... ארומה?!?!

אהה.. ו..

אני מסכימה עם אסתי בכל מילה... באמת?! ארומה?! פיצה?! עדיף לא ללכת במקום ללכת לפיצה... או לארומה חחח נ.ב אסתי... כל הכבוד על הנאום!

idan307

New member
חחחחחחח קרעתם אותי עכשיו

חחחחח הפגנה :) דווקא שינתי את דעתי לא אכפת לי להיות עם גדולים..למרות שאני מכיר אותם כן אבל השאלה זה מה נעשה שם..יהיה משעמם...!

AmSaLeMiT

New member
אם שם יהיה משעמם...

אז תחשבו מה יהיה בבית שמש... (אממ משהו כמו.. C השיעמום... )

faith2

New member
אם לומר את האמת....

גם אני נורא מתנגדת לאורחן- המקום מלא נרגילות... עשן נרגילות סיגריות וכדומה מפריע לי דייייי (חוץ מטיים, מתרגלים שחיים עם אבא מכור לטיים)...אבל בקשר להתקע עם אנשים שאתה לא מכיר, זה עצם הרעיון של פגישות פורום.... אני תמיד ממליצה על הדשא באמפי תאטרון, ככה מדברים בסתלבט נהנים....בבית שמש מה יותר טוף??....

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

faith2

New member
אם לומר את האמת....

גם אני נורא מתנגדת לאורחן- המקום מלא נרגילות... עשן נרגילות סיגריות וכדומה מפריע לי דייייי (חוץ מטיים, מתרגלים שחיים עם אבא מכור לטיים)...אבל בקשר להתקע עם אנשים שאתה לא מכיר, זה עצם הרעיון של פגישות פורום.... אני תמיד ממליצה על הדשא באמפי תאטרון, ככה מדברים בסתלבט נהנים....בבית שמש מה יותר טוף??....

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

AmSaLeMiT

New member
יוצא ש...

יש לנו מנהל בעד, מנהלת נגד.. ונראה כאילו עדיין לא החליטו מה רוצים.. הצבעה חדשה?

שעומז

New member
חברה אתם עושים מכל זבוב פרה!!!../images/Emo80.gif

לא היה ציור של פיל...אבל הם בערך באותו גודל, לא?! אני רואה אותכם כבר איזה שבוע רק מתלבטים איפה כדאי להיפגש, האורחן הוא מקום סבבי ביותר לאלה שמתים על הקטע של הזולה והנרגילות לא לכולם זה מדבר, ובתי קפה בבית שמש הם צפופים לאללה תנסו אתם להכניס 20 ומשהו איש להפוך- זה בלתי אפשרי, בואו לא נדבר על ארומה המאוסה או בכלל זה מבעס לשבת בבתי קפה בקבוצה גדולה כי זה רק בלאגן אז לפי דעתי רותם הכי צדקה תיפגשו למשל בדשא של האמפי או בכל מקום ציבורי אחר כזה ותארגנו איזה משהו אני לא מדברת על מנגל רציני כזה אפשר גם משהו קליל, אפשר לאגן משהו ולשבת שמה בכיף כמה אנשים שתרצו ולא צריך לדאוג לטרמפים מי בא עם מי וכל השטויות כי כולם יודעים איפה זה...תחשבו על זה... יום נעים ומקסים ואחלה של פסח! מיכל

שעומז

New member
חברה לא התכוונתי לאמפי ספציפית...

אתם יכולים לעשות את המפגש בכל מקום ציבורי זה לא חייב להיות באמפי, מה חסר מקומות יפים בבית שמש?!...תצחקו תצחקו אבל אני לא יודעת אם שמתם לב אבל בית שמש נהייתה עיר יפהיפיה..אז תצאו מהכבדות ויאללה תארגנו משהו, לא צריך הרבה, רק לעשות רשימה מי מביא מה ומקום...אני בטוחה שזה לא כל כך קשה.. יום נעים ומקסים ואחלה של פסע! מיכל

אני מסכים עם המנהלת שלנו !!!

האמפי זה אחלה מקום !!! אבל לא חייב !! ואני בעד משהו בבית שמש ! כי אכן ידידה שלי שהיא מרמת ישי באה לפה ואמרה שיש לנו מקום חבל"ז ות'אמת אחרי שחשבתי על זה יש לנו באמת אחלה עיר !!! אז בוא ננצל את זה ! למה לברוח עד לאורחן השד יודע איפה זה ?! ?! ?! שוב אני חוזר משהו בבית שמש !!!

למעלה