כבודם האינסטרומנטלי של הפלויד

wish i was here

New member
כבודם האינסטרומנטלי של הפלויד

שלומות,הרגע הייתה לי שיחה עם מישהו במסנג'ר שטוען שהפינק פלויד לא יודעים לנגן ולא יודעים לכתוב ולהלחין שירים...הבן אדם הזה סותר את עצמו לא מעט דרך-אגב...רציתי לדעת אם זאת תפיסה כוללת של קבוצה של כמה אנשים או סתם שיגעון אישי של אותו בן-אדם שלא חסרות לו בעיות מוזיקליות (הוא טוען על הביטלס שהם חרא גם :p).הוא טוען שפינק פלויד תופסת רק כי היא קליטה....פרוג הוא לא דבר קליט עד כמה שאני יודע....הקיצר מה שאני מנסה לשאול,פינק פלויד באמת לא ידעו לנגן טוב(מה שאני עד היום חשבתי שהם כן),או שזה סתם עוד פליטת פה מיותרת?

פינק פלויד אינם פרוג

והם בהחלט יודעים לנגן. לא שמעתי מעולם טענות כנגד נגינתם. מייסון אולי 'חתך פינות' בשנות המאוחרות, ולווטרס לא ממש אכפת מהגיטרה בס, אבל הם לא נגנים גרועים, ובוודאי גילמור ורייט מוערכים על שליטתם בכלי הנגינה שלהם. גילמור, כזכור, ניגן ומנגן גם היום כאורח באלבומים של אמנים רבים אחרים, ובוודאי הם לא היו לוקחים אותו אם לא היה יודע לנגן. באשר לכתיבת שירים... אני חושבת שהעובדות מדברות בעד עצמן. לו ידידך היה נותן תיזה רצינית, היינו יכולים אולי להתמודד אתה ברצינות, אבל סתם להשמיץ?

Blackpanter1י

New member
אפשר להגיד שהם לא מי יודע מה

וירטואוזים יחסית ללהקות כמו Dream Theater וכו,אבל מה שחשוב זה שהם יודעים לכתוב ולהלחין, ולעשות מוזיקה טובה מורכבת וקליטה, מה שהרבה להקות לא יודעות לעשות, למרות שיש להם נגנים טובים ווירטואוזים אחד אחד. נ.ב גם אני לא מחזיק מהביטלס.

One Echoe

New member
?

מה הקשר לוירטואוזים? ממתי צריך להיות וירטואוז בשביל לנגן טוב\יפה? ותגיד לחבר שלך, בעצם, אל תגיד לו כלום, אני לא מבין למה אתה מתייחס לכאלה דברים, ועוד מעלה את זה כאן לפורום...ושואל את זה בצורה רצינית... כי האמת זה שציף התייחסה אל זה קצת הפתיע אותי. זה ממש ממש ממש טיפשי

wish i was here

New member
one echoe...

אני מצטער שחיללתי את הפורום הקדוש בזה ששאלתי משהו בצורה רצינית ואני מתייחס למה שאנשים אומרים לי ומנסה להבין אם אכן יש תפיסה כזאת בקרב אנשים או לא...לשאול אצלי זה תמיד בצורה רצינית,ורק כשאני מנסה לברר אם זה אכן נכון הדבר או לא....ציף התייחסה ברצינות כי היא כנראה ראתה שאני שואל שאלה ברצינות על נושא רציני... ועובדה שהיה בן-אדם שתמך באותו בן-אדם שצטטתי,עם כל הכבוד התגובה המיותרת פה...היא שלך. תודה על ההסבר בכל מקרה (לציף ולבלאק פאנתר)

נדמה לי שאקו התייחס לידידך ולא אליך

והתכוון לומר שטענות כאלו הן רק דיבורים בעלמא.

נשאל שאלה הפוכה...

מה חבר שלך אוהב? ומה אתה חושב על זה? נראה לי שהוא אוהב את רוני סופרסטאר, אם זה נכון, אני ארביץ לך מכות :). נותן לאחד כמוהו להסתלבט.

One Echoe

New member
אין בעיה שתשאל משהו ברצינות,

בדיוק להיפך. לא אמרתי שחיללת את הפורום הקדוש בזה ששאלת משהו ברצינות. אין צורך להיות ציניים. זה פשוט כ"כ טיפשי לבוא ולשאול אם פינק פלויד יודעים לנגן, כ"כ קשה לשמוע את הדיסקים? תשמע בדיסקים אם הם יודעים לנגן. זה פשוט מטומטם. אחת הלהקות הכי מוערכות בכל הזמנים, ואתה בא ושואל אם הם יודעים לנגן... מילא, היית שואל אם הנגנים עצמם מוערכים בקרב התעשייה, או באיזה מקום הם מדורגים בכל מיני מגזינים. היית אפילו יכול לשאול אם אנחנו אוהבים את הנגנים כנגנים. אבל לבוא ולשאול אם הם יודעים לנגן?! סלח לי, אבל עצם זה שהתייחסת לחבר שלך ברצינות זה פשוט אבסורד. ואני מרגיש טיפשי שאני מתייחס לזה.

נראה לי שאתה מובן

לא תתיחס לא צריך? למה אתה לא מצביע במשחק 5. זאת השאלה.

wish i was here

New member
חחח טוב תגובה

שוב-אני חושב שהם הם נגנים טובים מאד(לא הכי טובים, הגיטריסט הכי טוב הוא ללא ספק או קלפטון או מיי או הנריקס),אני פשו רציתי לדעת אם זאת טענה שרווחת בציבור מסויים של אנשים...תאמין לי שאם לא הייתי אוהב את פינק פלויד אז הדארק סייד לא היה הדיסק הקבוע שלי בזמן עשיית שיעורי בית והחומה לא הייתה הדיסק שאני שומע בערך כל צהריים וכל הדיסקים האחרים לא היו מושמעים אצלי שוב ושוב ושוב כל יום שבת...ובכלל אטם לא הייתי אוהב אותם לא הייתי כותב פה בכלל.אז אולי הייתי צריך לנסח אחרת את השאלה-מצטער. קריירזי דיימונד,אותו "חבר" (אני ממש לא מעריץ של הבן-אדם הזה) שלי שומע בעיקר מטאל...ואני לא מדבר על מטאליקה או מיידן כי עם על ספולטורה פנתרה ושאר הרעש הזה...או פשוט לא יודע להעריך שום דבר שאני מטאל...,וזה חבל.

סבבה

ממליץ לך לשמוע גם את RELICS במיוחד השיר Remember A Day.ג€ ועוד הרבה אחרים וטובים. תיהנה!

One Echoe

New member
אוקיי..בסדר,

חופשי! קח את זה בקלות
פעם הבאה, נסה להתעלם מהערות מהסוג הזה, אם אתה לא רואה לפחות טיפה היגיון או רצינות בהערות\הארות. זה הרי ברור שפינק פלויד יודעים לנגן!, זה כמו שתשאל אם הם קיימים
ומקסימום היית יכול להסביר לו בצורה יפה שמה שהוא אמר פשוט אידיוטי.

NIR Y

New member
זה פשוט לא בסדר

לא להרזיק מהביטלס אני בטוח שאם תיתן להם הזדמנות אמיתית תשנה את דעתך

team ns

New member
ישנם צלילים של פינק שאפשר רק...

לומר עליהם "הגאונות שבפשטות"

למעלה