שמלת תחרה1
Well-known member
הטילים לתל אביב כבר היו מוכנים: מתקפת הענק של חיזבאללה סוכלה!
ואני רק שאלה: כתב"מ אחד לת"א ותימן חטפה באבי אביה ובאם אמה. כל האזעקות באילת והסיכולים בים האדום לפני כן? נאדה. הכלה, כפי שהיה כשירו על עוטף עזה, שדרות, נתיבות, אופקים ואשקלון. אלפי רקטות וכתב"מים על הגליל וצפון ומרכזה הגולן, מאות בתים הרוסים, יערות שלמים שרופים ותגובה חלקית, אספירין, ולא עקירה מהשורש.. רק כשמכוונים טילים לת"א פתאום צה"ל מקבל הוראה לבצע מה שהוא יודע. למה רק ת"א נחשבת?הטילים לתל אביב כבר היו מוכנים: מתקפת הענק של חיזבאללה סוכלה!
ואני רק שאלה: כתב"מ אחד לת"א ותימן חטפה באבי אביה ובאם אמה. כל האזעקות באילת והסיכולים בים האדום לפני כן? נאדה. הכלה, כפי שהיה כשירו על עוטף עזה, שדרות, נתיבות, אופקים ואשקלון. אלפי רקטות וכתב"מים על הגליל וצפון ומרכזה הגולן, מאות בתים הרוסים, יערות שלמים שרופים ותגובה חלקית, אספירין, ולא עקירה מהשורש.. רק כשמכוונים טילים לת"א פתאום צה"ל מקבל הוראה לבצע מה שהוא יודע. למה רק ת"א נחשבת?
נראה שזה הצליח, חיזבאללה אומרים שהם (הם!) פעלו באופן שלא יוביל למלחמה...בתכל'ס שוב פעלו כביכול בכוח רב, אבל למעשה באופן שצווח 'רק לא מלחמה
גם כן "הצלחה". מי שעיניו בראשו ולא נזקק להצהרות מגמתיות מסוימות יקרא למצב בצפון מלחמה שנמשכת כבר כעשרה חודשים.נראה שזה הצליח, חיזבאללה אומרים שהם (הם!) פעלו באופן שלא יוביל למלחמה...
כשמאות בתים נהרסים, כשאלפי דונמים של יער נהרסים- זה לא נקרא פגיעה במטכות אזרחיות?גם כן "הצלחה". מי שעיניו בראשו ולא נזקק להצהרות מגמתיות מסוימות יקרא למצב בצפון מלחמה שנמשכת כבר כעשרה חודשים.
אגב, חזבאללה כנראה צודק. הוא פעל בעיקר אם לא רק נגד מטרות צבאיות ולא אזרחיות. בכמה מהן הוא פגע? זאת שאלה שמדובר צה"ל ככל הנראה לא תקבלי עליה תשובה ישירה או אמיתית.
זה קרה היום?כשמאות בתים נהרסים, כשאלפי דונמים של יער נהרסים- זה לא נקרא פגיעה במטכות אזרחיות?
על כך אין כל מחלוקת.ועל זה אני מלינה: כאילו עשרה חודשים כאלה בצפון זה לא מחמה, רק איום על ת"א, כולל בסיס גלילות, מביא תגובה שתחזיר את המצב ל"שיגרה" של הפצצת הצפון הבלתי נחשב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.